db susimasciau , cia matyt delto, kad pati tokio ryskumo nemoku isgauti
isvis smagu butu padaryti kazkoki konkursa, kur detumem naturalias foto, kaip nufotografavom
nes as va sharpa pamegau
bandau atprasti, kitos actionus kitos dar ka nors
noretusi pamatyti ka gali isspausti zmogus is savo fotiko be programu pagalbos.
jau tiny man rodos siule, bet nieks neatsiliepe
nes as va sharpa pamegau
noretusi pamatyti ka gali isspausti zmogus is savo fotiko be programu pagalbos.
jau tiny man rodos siule, bet nieks neatsiliepe
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 18:09)
nors jusu dar nepazystu bet tau visiskai pritariu, net nemalonu pasidare, kazkaip net bijau ka ir rasyt...
nu laba diena, jei zitlali nebūtų parašius, abejoju ar tau būtų kilus tokia mintis. kad pasakiau, jog tavo nuotraukose nieko gero, o ne lindau į š..., tai jau bijot reik?
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 18:12)
pati tu teta
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 15:18)
Paziurejau tavo nuotraukytes,kaip naujokes,visai nieko
Gabiiiiii, nesinervuok ir bandyk daryt ND, KAS NEAISKU KLAUSK, NES TIK TADA SUPRASI KAS TAVO NUOTRAUKOSE NEGERAI.
Man ir neistrigo nei viena nuotrauka kaip be problemu
bet tai nereiskia, kad negali ismokt ir suprast kokias klaidas darai. Labai daug kur centravimas kliuna, horizonta tiesint daug kur reik, ryskumo truksta....
Jei nori isgirst konkrecia kritika, konkreciai nuotraukai idek cia
Man ir neistrigo nei viena nuotrauka kaip be problemu
Jei nori isgirst konkrecia kritika, konkreciai nuotraukai idek cia
QUOTE(bonda @ 2009 07 09, 15:08)
Neprapuole,neprapuole
Naujokem po baliona
uz kritika niekada nepykstu, jai nebuciau norejus jos isgirsti tai nebuciau dejus foto cia.
fotografija susidomejau nesenai, viskas idomu viska perskaitysiu ir visko mokinsiuos, bet kai priima taip nesvetingai ir pasako kad as noriu kad man i š.. sulystu, tada pasidaro nemalonu
fotografija susidomejau nesenai, viskas idomu viska perskaitysiu ir visko mokinsiuos, bet kai priima taip nesvetingai ir pasako kad as noriu kad man i š.. sulystu, tada pasidaro nemalonu
Kuku
Prisiminiau, kad is Juodkrantes dar foto turiu

Sita panasi, kaip is Preilos nespalvota buvau ikelus, bet si ir spalvota man visai nieko ziurisi.
Prisiminiau, kad is Juodkrantes dar foto turiu

Sita panasi, kaip is Preilos nespalvota buvau ikelus, bet si ir spalvota man visai nieko ziurisi.
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 20:55)
uz kritika niekada nepykstu, jai nebuciau norejus jos isgirsti tai nebuciau dejus foto cia.
Tiny,mano akiai spalvos per ryškios
Zitlali,tavo fotosesija patiko
tik batuko galo ir man norėtųsi
Gabiiiiii,junkis drąsiau
nu pasakykit jūs man ,kad čia visiškas briedas,nes aš kuo labiau žiūriu,tuo man labiau patinka
su nuotrauka išviso nieko nedaryta,betmane kažkas joje žavi
bet tuo pačiu labai blaško tas dangus
iš po Tiny spalvų atrodo kaip išblukus
Zitlali,tavo fotosesija patiko
Gabiiiiii,junkis drąsiau
nu pasakykit jūs man ,kad čia visiškas briedas,nes aš kuo labiau žiūriu,tuo man labiau patinka
Na, ir j/b, nes vis dar mokinuosi
Tiny, pirmoj vaikai centre, antroj smėlio per daug
j/b patinka
nu, žinok, ir man patinka
j/b patinka
QUOTE(vijja @ 2009 07 09, 21:38)
bet tuo pačiu labai blaško tas dangus
nu, žinok, ir man patinka