Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zitlali faina sita serija mirksiukas.gif mergina tikrai simpatiska bigsmile.gif Bet zinai, as pasiilgau is taves spalvotu foto ir ryskiu akiu wub.gif tokiu kur budavo tik color balance pastumdyta, be jokiu action`u ir pan wub.gif

db susimasciau , cia matyt delto, kad pati tokio ryskumo nemoku isgauti unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 09 liepos 2009 - 17:32
isvis smagu butu padaryti kazkoki konkursa, kur detumem naturalias foto, kaip nufotografavom biggrin.gif
nes as va sharpa pamegau doh.gif bandau atprasti, kitos actionus kitos dar ka nors smile.gif
noretusi pamatyti ka gali isspausti zmogus is savo fotiko be programu pagalbos.
jau tiny man rodos siule, bet nieks neatsiliepe blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zana4: 09 liepos 2009 - 17:28
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 18:09)
nors jusu dar nepazystu bet tau visiskai pritariu, net nemalonu pasidare, kazkaip net bijau ka ir rasyt...

nu laba diena, jei zitlali nebūtų parašius, abejoju ar tau būtų kilus tokia mintis. kad pasakiau, jog tavo nuotraukose nieko gero, o ne lindau į š..., tai jau bijot reik? g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 07 09, 18:12)
smile.gif as pajuokavau  rolleyes.gif siaip ji gera teta, gal sian ne nuotaikoj wink.gif neapsinemalonink prasom.  ax.gif

pati tu teta tongue.gif o nuotaika pas mane normali
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 15:18)
sveikos smile.gif
fotografavime as visiskai naujoke, bet bandau keleta nuotraukyciu ideti
user posted image
user posted image
user posted image

Paziurejau tavo nuotraukytes,kaip naujokes,visai nieko mirksiukas.gif .Tik pirma,siulau atlikt nd,tada bus lengviau tobulintis ir ismoksi nauju dalyku 4u.gif
Atsakyti
Gabiiiiii, nesinervuok ir bandyk daryt ND, KAS NEAISKU KLAUSK, NES TIK TADA SUPRASI KAS TAVO NUOTRAUKOSE NEGERAI.
Man ir neistrigo nei viena nuotrauka kaip be problemu ax.gif bet tai nereiskia, kad negali ismokt ir suprast kokias klaidas darai. Labai daug kur centravimas kliuna, horizonta tiesint daug kur reik, ryskumo truksta....
Jei nori isgirst konkrecia kritika, konkreciai nuotraukai idek cia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 07 09, 15:08)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif saunuole thumbup.gif

inesaS kazkur uztat prapuole g.gif  g.gif  g.gif

Neprapuole,neprapuole ax.gif Rosiuosi atostogom,tai neturiu laiko prie kompo sedeti doh.gif O dar rupesciai atsiradineja,tai nelabai apie ka ir besigalvoja doh.gif
Naujokem po baliona 4u.gif Ir aplamai visos saunuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
uz kritika niekada nepykstu, jai nebuciau norejus jos isgirsti tai nebuciau dejus foto cia.
fotografija susidomejau nesenai, viskas idomu viska perskaitysiu ir visko mokinsiuos, bet kai priima taip nesvetingai ir pasako kad as noriu kad man i š.. sulystu, tada pasidaro nemalonu
Atsakyti
Kuku 4u.gif

Prisiminiau, kad is Juodkrantes dar foto turiu ax.gif

user posted image

Sita panasi, kaip is Preilos nespalvota buvau ikelus, bet si ir spalvota man visai nieko ziurisi.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2009 07 09, 20:55)
uz kritika niekada nepykstu, jai nebuciau norejus jos isgirsti tai nebuciau dejus foto cia.
fotografija susidomejau nesenai, viskas idomu viska perskaitysiu ir visko mokinsiuos, bet kai priima taip nesvetingai ir pasako kad as noriu kad man i š.. sulystu, tada pasidaro nemalonu

doh.gif nu tikrai ne taip viską supratai, nes tikrai nesu tokia, kokią čia nuomonę apie mane susidarei mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiny,mano akiai spalvos per ryškios smile.gif

Zitlali,tavo fotosesija patiko wub.gif tik batuko galo ir man norėtųsi rolleyes.gif

Gabiiiiii,junkis drąsiau mirksiukas.gif 4u.gif

nu pasakykit jūs man ,kad čia visiškas briedas,nes aš kuo labiau žiūriu,tuo man labiau patinka lotuliukas.gif
su nuotrauka išviso nieko nedaryta,betmane kažkas joje žavi smile.gif bet tuo pačiu labai blaško tas dangus doh.gif
iš po Tiny spalvų atrodo kaip išblukus biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Na, ir j/b, nes vis dar mokinuosi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tiny, pirmoj vaikai centre, antroj smėlio per daug smile.gif
j/b patinka

QUOTE(vijja @ 2009 07 09, 21:38)
nu pasakykit jūs man ,kad čia visiškas briedas,nes aš kuo labiau žiūriu,tuo man labiau patinka  lotuliukas.gif
su nuotrauka išviso nieko nedaryta,betmane kažkas joje žavi  smile.gif bet tuo pačiu labai blaško tas dangus  doh.gif
iš po Tiny spalvų atrodo kaip išblukus  biggrin.gif

nu, žinok, ir man patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 09 liepos 2009 - 20:42