Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(pukuotukas14 @ 2009 07 27, 22:56)
Tai kad kokios tos ir pretenzijos,kam zada to ko nera  doh.gif joms rode visai kitas viesbucio foto,o atsidure siuklyne,buvo zadeta pusryciai vakariene,uz tai ir mokejo papildomai dar  doh.gif ,nesvarbu kad 3 zvaigzdutes,bet juk turi pasakyt kas ju laukia,o ne kvailint tusciais pazadais.Jos sutiko lietuviu kurie gyvena 3 zvaidzuciu viesbuti,jiems tai taip nera,sake normaliai gyvena,o cia  doh.gif tame ir esme,kad nieko nepasake normaliai,kas tau butu vaziaves jei butu pasake kad taip bus  schmoll.gif
bet kokiu atveju slykstu kad taip igryda zmogu,sitaip gi negalima  4u.gif

o rode tikrai kito viesbucio foto, ar to paties, tik pagrazintas? jei to paties, taciau nuotraukos neatitinka realybes, tada manau tikrai galima kreiptis i vartotoju teises su realiomis nuotraukomis. O tai joms nedave tu pusryciu ir vakarienes, ar kaip?

QUOTE(Savūnė @ 2009 07 27, 23:31)
Cobre, labai norėčiau tavo atsakymo į savo klausimą apie Olimpo atstumus. Jei neskaitei, pakartočiau smile.gif

buk gerute, pakartok, nes tikrai, pripuolamai tik paskaiciau darbe, o apie atsakinejimus jau net minciu nebuvo.

Tik lyg ir kazkas apie kura klause. tai vat kiek atmenu, tai 10 litru pylemes. o kiek ten km gavosi, tai nepamenu. masiniukas berods 1,4 buvo. bet irgi nebegarantuociau, nes tokiu faktu galvoje nelaikau biggrin.gif Tu desimt litru mums uzteko ir dar liko, tai atidavus masiniuka, kadangi mes ji anksciau pagrazinome, tai mus ir i viesbuti pargabeno.
Tik dar karta perspeju, kai imsite masiniuka, apeikite ji ratu ir apziurekite kas suskile, kas apduze, kad paskui problemu nebutu. musu masiniuko lempute buvo sudauzyta, tai mes ja tik Faselyje pamateme, truputi nervavomes, as jau teksta buvau paruosusi, net demonstratyviai ja tuo galu jiems pastateme parvare, tipo, kad mes nieko nebijome doh.gif biggrin.gif bet jie nei zodzio nepasake, neprireike to mano teksto biggrin.gif

QUOTE(Savūnė @ 2009 07 27, 23:55)
Aha, kartoju. Bet kaip ši tema užsipildo, ar ir pernai taip buvo? biggrin.gif

teoriskai, tai kaip ir galima. praktiskai.... bent jau tada palikciau Ulupinara ramybeje, nes Ulupinaras tai visiskas relaxas, jei ten dar reiktu paeiti, laukti autobuso ir pan, tai tada tikrai per daug vargo vien tam, kad ten pabuti. bet jei apsilankai pirmiau visur kur rasiau, tai tikrai isalksti, sukaisti, tai ten atgaiva ir kunui ir skrandziui.
jei isbraukti Ulupinara, ir jei visuomeninis autobusas veza iki pat olympos, tada taip, teoriskai imanoma pabuti Opympos pliaze, o vakare lipti i Chimeros kalna. bet kaip paskui is ten parvykti atgal? g.gif jei kalba eitu apie mano seima ir vaziavima ne automobiliu, tai as savo vaiku taip nekankinciau. Ir pati nevargciau.
Yra dar vienas budas - pereiti per agenturas ir bandyti susitarti del asmenines keliones. Bent jau i Ulupinara mus siule nuvezti uz 20 zalio nuo zmogaus. Kaip ir apsimoka. gal.. bent jau bandyciau kalbetis. Galima bandyti ir su taksistais tartis. Jei labai noras yra, tai manau tikrai galima paieskoti variantu. Pesciomis nuo Olympos papludimio iki Chimeros kalno jei tiesiausiu keliu, tai bus 2km. bet i ta papludimio gala tikrai netikiu, kad autikas veza. nors kas cia zino. Siaip Olympos, tai toks kaimas, kaip musu kolektyviniai sodai. daug sodu ir mazyciai nameliukai. bet, kaip jau sakiau, mes ne viska apvaziavom, gal ten ir idomiau buvo, kazkodel as nelabai pasigilinau, dabar gailiuosi.
Ar atsakiau?
Papildyta:
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 07 28, 00:06)
ne pirmas atvejis,kazkas buvo rases kaip ir buvo papuoles i kazkokia skyle,kur baldai suluze,ir pletmuoti,bet perkele poto i kita  doh.gif

o panasiu atsiliepimu apie 5* neesi skaites?? patikek pilna ir tokiu.
prie ko cia zvaigzdutes, cia konkretus viesbuciai pasisiukslina.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 07 27, 23:14)
teoriskai, tai kaip ir galima. praktiskai.... bent jau tada palikciau Ulupinara ramybeje, nes Ulupinaras tai visiskas relaxas, jei ten dar reiktu paeiti, laukti autobuso ir pan, tai tada tikrai per daug vargo vien tam, kad ten pabuti. bet jei apsilankai pirmiau visur kur rasiau, tai tikrai isalksti, sukaisti, tai ten atgaiva ir kunui ir skrandziui.
jei isbraukti Ulupinara, ir jei visuomeninis autobusas veza iki pat olympos, tada taip, teoriskai imanoma pabuti Opympos pliaze, o vakare lipti i Chimeros kalna. bet kaip paskui is ten parvykti atgal? g.gif  jei kalba eitu apie mano seima ir vaziavima ne automobiliu, tai as savo vaiku taip nekankinciau. Ir pati nevargciau.
Yra dar vienas budas - pereiti per agenturas ir bandyti susitarti del asmenines keliones. Bent jau i Ulupinara mus siule nuvezti uz 20 zalio nuo zmogaus. Kaip ir apsimoka. gal.. bent jau bandyciau kalbetis. Galima bandyti ir su taksistais tartis. Jei labai noras yra, tai manau tikrai galima paieskoti variantu. Pesciomis nuo Olympos papludimio iki Chimeros kalno jei tiesiausiu keliu, tai bus 2km. bet i ta papludimio gala tikrai netikiu, kad autikas veza. nors kas cia zino. Siaip Olympos, tai toks kaimas, kaip musu kolektyviniai sodai. daug sodu ir mazyciai nameliukai. bet, kaip jau sakiau, mes ne viska apvaziavom, gal ten ir idomiau buvo, kazkodel as nelabai pasigilinau, dabar gailiuosi.
Ar atsakiau?

Uhu biggrin.gif
Dėl vaikų, arba, kaip jolita.martyna patikslintų, ne vaikų, o dukrų, tai aš nesijaudinu – pas mus kelionių genas eina per moterišką liniją, aš iš mamos, jos iš manęs. Jaudinuos tik kad joms būtų įdomu, o ne dėl nuovargio. Jei būna įdomu, tai nuovargis dzin, o jei neįdomu, tai ir iš ryto gali atsisėst ant akmenuko ir minkyt mobiliaką biggrin.gif
Į Ulupinarą autobusas veža tiesiai, tai kaip ir nesinori išbraukt, dar po tavo relaxinio apibūdinimo. Čia aš vienam forume paskaičiau, kad atveža tiesiai. O mokėt 20 žalių doh.gif
Olimpas man daugiau nerimo kelia, nes veža (irgi forume vienam britų paskaičiau) autobusas iki Olympos stoties, o nuo jos mikrius iki Olympos Valley. Grynai atstumų tarp stoties, slėnio, kalno ir paplūdimio nete neradau, užtat ir klausiu.
2 km tai mums išsižiot ir praryt. Bet, vėlgi, ne prie +42 biggrin.gif
Vis tiek, žinok, paguodei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 07 28, 00:54)

Į Ulupinarą autobusas veža tiesiai, tai kaip ir nesinori išbraukt, dar po tavo relaxinio apibūdinimo. Čia aš vienam forume paskaičiau, kad atveža tiesiai. O mokėt 20 žalių doh.gif
Olimpas man daugiau nerimo kelia, nes veža (irgi forume vienam britų paskaičiau) autobusas iki Olympos stoties, o nuo jos mikrius iki Olympos Valley. Grynai atstumų tarp stoties, slėnio, kalno ir paplūdimio nete neradau, užtat ir klausiu.
2 km tai mums išsižiot ir praryt. Bet, vėlgi, ne prie +42 biggrin.gif
Vis tiek, žinok, paguodei drinks_cheers.gif

g.gif matai, man kazkaip susirode, kad Ulupinaras, tai ne vieta, o vietove. tikiuosi parasiau suprantamai doh.gif zodziu yra upes atkarpa, o jau palei ja issideste tos kavinukes, atstumai nuo vienos iki kitos tokie visai ir nemazi kartais. tai vaziuodama apziurinejau, ir kazkaip niekur apart Botaniko nesinorejosi sustoti, nes man aplinka nelipo. Nors nuotraukose maciau ivairiu neblogu restoraniuku, taciau as ju neaptikau.

O 2km, tai jau rasiau, cia jei nuo kaimelio nueiti i pati papludymio gala, o jau nuo to galo tada ir bus tie 2 km. bet ten praktiskai per plyna lauka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 07 28, 00:03)
g.gif  matai, man kazkaip susirode, kad Ulupinaras, tai ne vieta, o vietove. tikiuosi parasiau suprantamai doh.gif  zodziu yra upes atkarpa, o jau palei ja issideste tos kavinukes, atstumai nuo vienos iki kitos tokie visai ir nemazi kartais. tai vaziuodama apziurinejau, ir kazkaip niekur apart Botaniko nesinorejosi sustoti, nes man aplinka nelipo. Nors nuotraukose maciau ivairiu neblogu restoraniuku, taciau as ju neaptikau.

O 2km, tai jau rasiau, cia jei nuo kaimelio nueiti i pati papludymio gala, o jau nuo to galo tada ir bus tie 2 km. bet ten praktiskai per plyna lauka doh.gif

Supratau. Dėl Ulupinaro, tai ten parašyta, kad busas atveža į patį Ulupinaro kaimelį, nuo kurio keletas šimtų metrų iki upės, palei kurią eidamas (o ji neva labai šalta ir srauni, ir daug vietų, kur gali įlįsti tiesiog ir pasimaudyt tam šaltam vandeny) aptinki gaiviam pavėsy daug kavinukių su vietiniais valgiais, tarp kurių populiariausias upėtakis. Čia tiesiogiai verčiu. Tikiuos, kad pamatysim, kaip ten iš tikro.
Cobre, darkart sakau, neabejoju, kad su mašina ir patogiau, ir pigiau, ir visaip kaip geriau, tiesiog mes to negalėsim, todėl ieškau kitų variantų, ir, blyn, aš juos rasiu biggrin.gif
Ir ačiū, kad dalinies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savūnė @ 2009 07 28, 01:21)
Supratau. Dėl Ulupinaro, tai ten parašyta, kad busas atveža į patį Ulupinaro kaimelį, nuo kurio keletas šimtų metrų iki upės, palei kurią eidamas (o ji neva labai šalta ir srauni, ir daug vietų, kur gali įlįsti tiesiog ir pasimaudyt tam šaltam vandeny) aptinki gaiviam pavėsy daug kavinukių su vietiniais valgiais, tarp kurių populiariausias upėtakis. Čia tiesiogiai verčiu. Tikiuos, kad pamatysim, kaip ten iš tikro.
Cobre, darkart sakau, neabejoju, kad su mašina ir patogiau, ir pigiau, ir visaip kaip geriau, tiesiog mes to negalėsim, todėl ieškau kitų variantų, ir, blyn, aš juos rasiu biggrin.gif
Ir ačiū, kad dalinies smile.gif

VAlgytum upetaki? kiek pamenu, tai jis ten lyg ir nepigus, tik negarantuoju. geriau rinkis koki nors vietini maista. jie su mielu noru kazka rekomenduoja, kai paprasai kazko turkisko. Man padavejas nese tai, ka jis labiausiai megsta biggrin.gif tiesa, patiekalas buvo prie pigesniu, kas irgi pradziugino. o upetakis jis visur upetakis, niekuo jis ten nera ypatingesnis, nei bet kurioj europos saly.
O kad jus ne su masina vaziuosite, tai jau supratau smile.gif
Olympos kaimelyje daug mazulyciu kavinukiu tiesiog tuose soduose, tai gal isvyka protinga butu padalinti i dvi dalis, viena diena Olympos ir Chimera, o sekanti karta Ulupinaras? g.gif nes mes su masina uztrukome, o jei be jos, tai irgi netrumpai gaunasi. As geriau Olympos sleniui tada skirciau diena iki vakaro, jei tik vakare bus, kaip grizti.
tiesa, prisiminiau, kad maciau marsruta jau ten vietoje budama. nuo Ulupinaro galima pesciomis keliauti iki Chimeros kalno. arba atvirksciai, yra nuorodos. uzlipus i Chimeros kalna, galima nebegrizti, o tiesiog dar palypeti i virsu ir ten yra takas link Ulupinar. Bet koks ten kilometrazas ir ar sunkus marsrutas, tai nepasakysiu. bet irgi variantas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 07 27, 22:04)
o rode tikrai kito viesbucio foto, ar to paties, tik pagrazintas? jei to paties, taciau nuotraukos neatitinka realybes, tada manau tikrai galima kreiptis i vartotoju teises su realiomis nuotraukomis. O tai joms nedave tu pusryciu ir vakarienes, ar kaip?

rode foto is katalogo kurios buvo normalios,o is neto as tik vakar pamaciau kas ten per skyle doh.gif tai dabar ir fotografuoja,kad gryzus turetu irodymus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Savūnė @ 2009 07 27, 22:31)
Tu jau nepyk, bet tokie pareiškimai kaip 'košmaras' ir 'pragaras' be faktų nesukelia pasitikėjimo. O jei jau tavo žinutėse faktai nesutampa doh.gif
Kas konkrečiai yra blogai? Kas nesutampa nuotraukose? Viešbutį kita spalva nudažė?

Cobre, labai norėčiau tavo atsakymo į savo klausimą apie Olimpo atstumus. Jei neskaitei, pakartočiau smile.gif

tai kad tose foto kur rode viskas normaliai,kambariai kvarkingi,baseino foto,zmones sedi prie stalu valgo...
o kur radau istikro,tai baisu va cia tik kelios is ju
user posted image
user posted image
O ta kuri raso kad sustreikavo moteriskes,na pasiziurekit,kas cia nesustreikuotu,gi soka patyre,nes tikejosi kitko.Aisku ne prabangos,na bet ir ne sitaip doh.gif
Nesakau kad visiems taip papuola,bet va pavyzdys kad taip nutikti bet kam gali 4u.gif
Papildomos paslaugos tai joms rekomendavo,sake galima spa uzsisakyt,masazus,pirti,reikia tik dasimoketi.Buvo iskaiciuoti pusryciai-pietus-vakariene,ir ka,sake ner ka valgyt,skurdas kazkoks
Zodziu ka cia ir beaiskinti,va grys imesiu foto is to "rojaus" pamatysit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 28 liepos 2009 - 09:28
QUOTE(Jofky @ 2009 07 28, 11:05)

Beabejo kad mulkinimas netoleruojamas dalykas, tik kad dar mes niekaip neišsiaiškinam ar moteriškių lukeščiai per dideli ar agentūros čia apsileidimas  g.gif
Keista kažkaip, kiti turistai to viešbučio tikriausiai valgo tą maistą ir vargo namato, o joms netinka  g.gif

Nepatenkintu komentaru yra aibė internete apie šitą viešbutį. Tiksliau nei vieno bent pusiau gero neradau. Va čia turbūt didžiausia bėda: važiuoti tik pagal agentės pasakojimus smile.gif
Tikrai pasiskaičiau atsiliepimus: brrr, koks viešbutis schmoll.gif
Atsakyti
o va kaip agenturos pasakoja apie ta viesbuti,toks ir joms aprasymas buvo
http://www.supertrav...r...lija&v=1769
Atsakyti
QUOTE(pukuotukas14 @ 2009 07 28, 11:16)
o va kaip agenturos pasakoja apie ta viesbuti,toks ir joms aprasymas buvo
http://www.supertrav...r...lija&v=1769

O kas ten pameluota ? Kas yra aprašyme, ko nėra realybėje ?
Ir man dar labai smalsu kainą sužinoti ir kelionės trukmę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 28 liepos 2009 - 10:19
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 07 28, 11:18)
O kas ten pameluota ? Kas yra aprašyme, ko nėra realybėje ?
Ir man dar labai smalsu kainą sužinoti ir kelionės trukmę  blush2.gif

nieko realybeje nera kas zadeta buvo,va radau toki pat pasakojima is kitu keliautoju,tik kad vyro sese dar ziauriau nupasakojo...
http://www.toptravel...ima_hotel/orai/
isvaziavo 9 dienom,1500lt kazkur isejo zmogui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas14: 28 liepos 2009 - 10:23
dar kartą įsitikinau,kad ne viešbučio aprašymą,o keliautojų atsiliepimus skaityti reikia doh.gif
keisčiausia,kad tokie tarakonynai agzistuoja sau metų metais,ir vis kažkas ten atvažiuoja g.gif ir dar už ne tokius jau ir mažus pinigus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 28 liepos 2009 - 11:36
QUOTE(iclė @ 2009 07 28, 12:32)
Kurgi ne biggrin.gif  Taip išeina, kad bet ką užsisakysiu, realiai pamačius nebepatiks ir privalo pakeist?

Kad su viešbučiu nepasisekė, tai visi supratom, bet nemačiau, kad pūkuotukas būtų nors vieną konkretų neatitikimą nuo viešbučio aprašymo būtų paminėjus.

Na,aš ne apie tai,akd va mane nuvežė į ta viesbuti,amn enaptiko,keiskit.
Bet,aji viesbutis neatitinka sutartyje minetu salygu,keliones atstovas tuc tuojau turi,tas salygas papildyti (tai yra arba paskraidinti namo arba pakeiti i veisbuti kuris atitiks sutartyje nurodytas salygas)
Atsakyti