Kiek žmonių tiek nuomuonių
http://www.tophotels.../hotel/al12734/
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 28, 11:34)
Na,aš ne apie tai,akd va mane nuvežė į ta viesbuti,amn enaptiko,keiskit.
Bet,aji viesbutis neatitinka sutartyje minetu salygu,keliones atstovas tuc tuojau turi,tas salygas papildyti (tai yra arba paskraidinti namo arba pakeiti i veisbuti kuris atitiks sutartyje nurodytas salygas)
Bet,aji viesbutis neatitinka sutartyje minetu salygu,keliones atstovas tuc tuojau turi,tas salygas papildyti (tai yra arba paskraidinti namo arba pakeiti i veisbuti kuris atitiks sutartyje nurodytas salygas)
Tai vat. Neatitikimas, kurį privalo taisyt ar kompensuot, manau, yra tada, jeigu aprašyme nurodyta, kad yra baseinas, o jo nėra, o ne tada, kai baseinas visgi yra, bet ne toks, kokio tikėjausi.
pvz,ranksluosciai isvis nekeiciami,salygos vos ne antisanitarines,taip pagal aprasa viskas daug maz atitinka,tik kad apei egzistuojancia betvarke neuzsimenama ir uzkandziu dienos metu nera,nors raso kad turi buti,yra tu neatitikimu,ir aisku visu pirma turisciu reik sulaukti,tada bus aiskiau
as papasakojau ka man sake
Papildyta:
Ta ir turejau omeny..
Na,bet pagal foto jai neatitinka,tarkim jai restoranas toks kaip buvo ideta foto
tai cia jua irgi netatitikima sgerokas,o ne todel,akd kitokio tikejaus,nes visokios higienos institucijos egzistuoja,tai amnau rastu ten prie ko prikibt ir daugiau.. 
tai va,grys su irodymais,gales palyginti su tom foto kokias jie rodo apgavikai
O as jau buvau agenturoje,jinai tik ir mala savo kad informavo merginas apie bukle ir pan...Bet tai palaukit,kas butu vaziaves i toookia skyle?
sako kad nieko padet negali
zodz zinojo kur vaziuoja,ner cia ko skustis,va tokia pozicija

Papildyta:
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 28, 12:42)

Ta ir turejau omeny..
Na,bet pagal foto jai neatitinka,tarkim jai restoranas toks kaip buvo ideta foto

O as jau buvau agenturoje,jinai tik ir mala savo kad informavo merginas apie bukle ir pan...Bet tai palaukit,kas butu vaziaves i toookia skyle?

Vaziavo per Teztour. Pasiziurim Teztouro puslapyje kas parašyta apie viešbutį. Durkit pirštu, kas neatitinka
Aš sutinku, kad viešbutis klaikus, bet gi kažkiek pasidomėti reikia buvusiųjų atsiliepimais prieš užsisakant konkretų viešbutį

Aš sutinku, kad viešbutis klaikus, bet gi kažkiek pasidomėti reikia buvusiųjų atsiliepimais prieš užsisakant konkretų viešbutį

Na musu viešbutyje 5* irgi neiks rankšluosčių nekeis
bet,aš iš to problemos nedarau
Pala ,pala..
Jos turi sutarti sudaryta su agentūra iš kurios piko kelialapi?
Toje sutartyje privalo būti nurodyta:
1. Viešbučio pavadinimas
2.Maitinimo tipas
3.Apgyvenimo tipas (mūsų sutartyje nurodyta bloke,kiti pasirinkimai koridoriuje,teritorijoje,kaip nurodyta sutarties prieduose (šitas taip pat pažymėtas)
4.Išvykimo,grįžimo data
5.Kelionė lėktuvu,autobusu ir pnš..
6.Nakvynių skaičius
7.Kambarių skaičius
8.Viešbučio aktegorija šalyje (žvaigždutėmis)
9.Skrydžio pirminis laikas..
10.Kitos paslaugos įskaičiuotos į kelionės kainą ( kelionių organizatoriaus atstovo paslaugos,atvežimas oro uostas-viešbutis,viešbutis oro uoste(neatitikus,neesant aglimybei išskristi lėktuvui),vizų įforminimas,kaip nurodyta sutarties prieduose..)
11.prisektas čekis
Nurodyta vadybiniko vardas paavrdė,telefono numeris..
Dar kambariop tipas privalo būti nurodytas..
Tai jaigu su sutartimi viskas yra gerai,ir kazkas neatitinka,jos pilna teise turi kreiptis,ir privalo buti perkeltos..
Bet,aisku pries pasirasant sutarty reikejo viska labai nuodugniai perskaityti,nes jai apsirase po belekuo tai tada tegu dabar nieko nesitiki

QUOTE(pukuotukas14 @ 2009 07 28, 12:49)
pvz,ranksluosciai isvis nekeiciami,salygos vos ne antisanitarines,taip pagal aprasa viskas daug maz atitinka,tik kad apei egzistuojancia betvarke neuzsimenama ir uzkandziu dienos metu nera,nors raso kad turi buti,yra tu neatitikimu,ir aisku visu pirma turisciu reik sulaukti,tada bus aiskiau
Papildyta:
sako kad nieko padet negali
zodz zinojo kur vaziuoja,ner cia ko skustis,va tokia pozicija 

Papildyta:

Pala ,pala..

Jos turi sutarti sudaryta su agentūra iš kurios piko kelialapi?
Toje sutartyje privalo būti nurodyta:
1. Viešbučio pavadinimas
2.Maitinimo tipas
3.Apgyvenimo tipas (mūsų sutartyje nurodyta bloke,kiti pasirinkimai koridoriuje,teritorijoje,kaip nurodyta sutarties prieduose (šitas taip pat pažymėtas)
4.Išvykimo,grįžimo data
5.Kelionė lėktuvu,autobusu ir pnš..
6.Nakvynių skaičius
7.Kambarių skaičius
8.Viešbučio aktegorija šalyje (žvaigždutėmis)
9.Skrydžio pirminis laikas..
10.Kitos paslaugos įskaičiuotos į kelionės kainą ( kelionių organizatoriaus atstovo paslaugos,atvežimas oro uostas-viešbutis,viešbutis oro uoste(neatitikus,neesant aglimybei išskristi lėktuvui),vizų įforminimas,kaip nurodyta sutarties prieduose..)
11.prisektas čekis
Nurodyta vadybiniko vardas paavrdė,telefono numeris..
Dar kambariop tipas privalo būti nurodytas..
Tai jaigu su sutartimi viskas yra gerai,ir kazkas neatitinka,jos pilna teise turi kreiptis,ir privalo buti perkeltos..
Bet,aisku pries pasirasant sutarty reikejo viska labai nuodugniai perskaityti,nes jai apsirase po belekuo tai tada tegu dabar nieko nesitiki
QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 28, 12:58)
Na musu viešbutyje 5* irgi neiks rankšluosčių nekeis
bet,aš iš to problemos nedarau

nu čia dabar

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 07 28, 13:09)
nu čia dabar
Kaip gali nekeisti rankšluosčių. Dažnai būna, kad jų nekeičia kasdien. Bet dar nebuvo taip, kad numetus vonioj ant grindų, nepakeistu
Kitas klausimas, ar juos iš tikrųjų būtina keisti kasdien.

Aš apie paplūdimio rankšluosčius

,tuos kambaryje tai manau beabejo keis..

QUOTE(Tute*frute @ 2009 07 28, 13:13)
o kodėl paplūdimio nekeis ?

QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 07 28, 14:14)
Mums 4* keitė 1 k. į dieną

QUOTE(Luna* @ 2009 07 28, 11:39)
o kaip pazymi,kad jau karta keitete.
nes tarkim vaziuojant su vaikais,maudosi,nusisluosto,vanduo druskingas,dar jei nukrenta ant zemes..naturalu,kad norisi vel svaraus ir sauso ranksluoscio..mums asmeniskai tikrai neuztektu 1 karto.As netgi prie ezero vaziuojant pasiemu daugiau ranskluosciu vaikams..
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 28, 14:56)
o kaip pazymi,kad jau karta keitete.
nes tarkim vaziuojant su vaikais,maudosi,nusisluosto,vanduo druskingas,dar jei nukrenta ant zemes..naturalu,kad norisi vel svaraus ir sauso ranksluoscio..mums asmeniskai tikrai neuztektu 1 karto.As netgi prie ezero vaziuojant pasiemu daugiau ranskluosciu vaikams..
Gal su vaikais ir kitaip

Nežinau, mūsų rankšluosčiai gulėdavo ant gultų, nes po maudynių eini į dušą, tai tos druskos kaip ir nerasta

O prieš imant juos palikom 20 $ užstatą, davė korteles, nueini, paduodi kortelę - gauni rankšluostį, grąžini rankšluostį - atgauni kortelę ir t.t.
Gal to klausei ?

QUOTE(skarinka @ 2009 07 28, 12:37)
Na prie juros ten nelabai irgi noretusi buti. http://tr.otzyv.ru/h...id=3285&p=62989 Tiesiog niekas joms nepatare, kad pries uzsisakant kelione neblogai internete atsiliepimus paskaityti.
aha...tai plazo nerasta..kas dar tada veikt...eksursijos