Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

Kufu, Paranormali, Smurka, labai dekui uz patarimus! 4u.gif

Man irgi labiausiai patinka erienos patiekalai. Kitur juos vadina shish kebab. Tas savotiskas erienos kvapas ir prieskoniai....mmmm.... essen.gif

Kufu, nuostabios nuotraukos is jachtos ir karaliski pusryciai. bigsmile.gif Idomu, kiek kainuotu toks dienos pasiplaukiojimas? Gal yra jachtu kur nedideles grupeles plukdo. rolleyes.gif

O man jau nuo sirdies akmuo nukrito, nes uzsirezervavau kelione. Drauges irgi spejo paskutini (!!!) kambari nugriebti. Apsistosime Fuga Fine Times viesbutyje
Ech, dabar daugiau nei 6 menesiai laukimo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 03 05, 17:20)
Kufu, Paranormali, Smurka, labai dekui uz patarimus!  4u.gif

Man irgi labiausiai patinka erienos patiekalai. Kitur juos vadina shish kebab. Tas savotiskas erienos kvapas ir prieskoniai....mmmm.... essen.gif

Kufu, nuostabios nuotraukos is jachtos ir karaliski pusryciai.  bigsmile.gif  Idomu, kiek kainuotu toks dienos pasiplaukiojimas? Gal yra jachtu kur nedideles grupeles plukdo.  rolleyes.gif

O man jau nuo sirdies akmuo nukrito, nes uzsirezervavau kelione. Drauges irgi spejo paskutini (!!!) kambari nugriebti. Apsistosime Fuga Fine Times viesbutyje
Ech, dabar daugiau nei 6 menesiai laukimo.  doh.gif

Gera vieta, kiek matau pagal zemelapi thumbup.gif
O pasiplaukiojimas gali apie 150-200 Lt vienam zmogui kainuot su maistu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 05 29, 11:43)
Ech, bilietu pasikeisti jauciu neteks, nes draugem tikrai neiseis, o man vienai pasilikti ilgiau nei sis nei tas. sad.gif Bet jauciu tai nebus paskutinioji kelione i Turkija  bigsmile.gif

O tau kaip nepatogiai skrdimas!! Trys persedimai. Iproteciau  fear.gif
Po kiek zmoniu jachta ima? Tai yra dienos kelione? Su sustojimais?

Tiesa, papludimys smeletas ar zvyriukas?

Na, kai vyra pamatyt noris nieko kito nelieka cool.gif
Jachta nuo 10 iki 20 zmoniu ima.. o kelione gaunas nuo 11 val. ryto iki 17 val., stoja 4 arba 5 vietose, pasimaudyt.. realiai i kranta nepukdo, nuleidziamos kopeteles-laipteliai i jura cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kufu @ 2009 05 29, 07:46)
Na, kai vyra pamatyt noris nieko kito nelieka cool.gif
Jachta nuo 10 iki 20 zmoniu ima.. o kelione gaunas nuo 11 val. ryto iki 17 val., stoja 4 arba 5 vietose, pasimaudyt.. realiai i kranta nepukdo, nuleidziamos kopeteles-laipteliai i jura cool.gif  4u.gif

Tai suprantu, ko del meiles nepadarysi wub.gif
Gelbejimosi liemenes turbut duoda,ar ne? As plaukti moku, bet nesu gera plaukike. Bet pats zinojimas kad kojom dugno nesiekiu mane paralyzuoja. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Freja @ 2009 05 29, 11:50)
Tai suprantu, ko del meiles nepadarysi  wub.gif
Gelbejimosi liemenes turbut duoda,ar ne? As plaukti moku, bet nesu gera plaukike. Bet pats zinojimas kad kojom dugno nesiekiu mane paralyzuoja.  blush2.gif

hihihi.gif na siaip neduoda, nes niekas nepraso, nors yra.. bet jeigu paprasysi - tikrai duos mirksiukas.gif smile.gif 4u.gif
Papildyta:
Ai tiesa dar, kiekvienakart pries griztant vakare i krantine plaukia ne su varikliu, o pakelia visas bures wub.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 08, 15:09)
cobre primink man prasau kiek pati uz diena sumokejai uz auto mirksiukas.gif maziuka masiniuka emeisi mirksiukas.gif

aha, maziuka, bet trauke gerai, o benzo rijo mazai. 40 dol berods (arba 45, tiksliai nepamenu) o jus jau marsruta susideliojote kur su ta masiniuke varysit?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 08, 14:09)
aha,kaip viskas aiskiai parasyta..idomi,kaip i Drutes bloga ieiti blush2.gif noreciau paskaitineti dar ax.gif aciuks wub.gif

Jos paraše yra mirksiukas.gif O aš tai įsidėjusi puslapį į Favorite ax.gif Gali rasti štai ČIA 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 07 08, 12:06-->
QUOTE(As smile.gif @ 2009 07 08, 12:06)
Merginos, kaip dėl tos vizos pirkimo svarais? Galima ar ne?  g.gif Lyg tai kažkur skaičiau, kad priima tik dolerius ar eurus g.gif . Gal kuri mokėjot neseniai svarais?

Antalijioje galima mokėti svarais. Mes tiesiog atsistojom prie langelio, paklausiau ar galima mokėti svarais. Darbuotojas paaiškino, kad galima ir paskui papasakojo, kad kažkaip neapsimoka, kai jiems moka svarais, (kodėl - nesupratau, kažkaip keistai angliškai jis kalbėjo biggrin.gif ) todėl jie per daug nereklamuoja. Beje, mes per 4 asmenis sutaupėm apie 35 litus, ne tiek daug, bet ir ne litas
Mes irgi buvom odos ir kailių centre, tik Kemere. Ginzos darbuotojas tiesiai šviesiai pasakė, kad jis gauna po dolerį nuo atvežto žmogaus ir pasiūlė ekskursijoms didesnes nuolaidas. Mes ir sutikom. Iš pradžių tai ten buvau pasiutus iki pažaliavimo, bet paskui toks juokas suėmė lotuliukas.gif tik dukros pagailo, nes jai striukė labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 12, 11:39)
good.gif
Gal neseniai grįžot iš ten? Nuotraukyčių įmestumėt blush2.gif  ax.gif

user posted image

user posted image
apie 19val

user posted image vaizdas nuo kalniuko,buvom pasieme dviracius,tai 4val.blaskemes po Marmari ir Icmelera

user posted image
Icmeleras nuo kalno

user posted image
Marmaris ryte

user posted image
Icmelero ilanka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 12 liepos 2009 - 10:27
QUOTE(Įdomi @ 2009 07 12, 12:26)
Kaip ten tie gultai taip arti vandens? g.gif Atrodo, kad vandeny biggrin.gif
Gražios nuotraukos good.gif Noriu dar blush2.gif  biggrin.gif

taip juos gali nesiot kiek patinka,mano kojos buvo vandeny,o kunas ant gulto.. smile.gif

Papildyta:

Gyvenote ne Marmaryje? Ir kaip vanduo, ar labai skaidrus?
vanduo tikrai pakankamai skaidrus ypac ten kur mazai maudosi kas..galiu imest foto koks buvo laimikis nardant su vamzdeliu

user posted image

user posted image
salia juros einanti aleja..nakti cia viskas uzia..

Pramogos-pasiplaukiojimai jachtomis,Egejo juros salos,Daljanas-Kaunos visos dienos ekskursijos po 20 $
Rodos-su visais taxais 50euru

user posted image
stai grobis..

user posted image
dar vienas..

user posted image

user posted image
pasidziaugem ir uzteks...paleidziam

user posted image
kyla menulis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindiokas: 12 liepos 2009 - 10:53
Mes irgi nesenai grįžom iš Marmario. na kaip nesenai, prieš truputį daugiau nei savaitę. 4u.gif smile.gif Labai jau pažįstamos vietovės sindioko nuotraukose biggrin.gif smile.gif rolleyes.gif Kokiame viešbutyje gyvenote? Mes Blue Bays Deluxe and Spa. Likome patenkinti, jei ką domina, galiu parašyti plačiau kaip ten kas:) O šiaip pats Marmaris man paliko mažesnį įspūdį nei Alanija. Be abejo, nematau konkurentų Marmariui jaunimo grupelėms, nes ten tiek klubų ir energingų turkų bei šiaip poilsiautojų. Žodžiu, naktinis gyvenimas nuostabus... O ramesniam poilsiui tinkamesnis pasirodė Ičmeleras, ten ŽYMIAI švariau.. O pramogos..na, po restoranus nevaikščiojome, nes labai geri maitino viešbutyje. Be abejo pilna agentūrų, labai populiarus vandens sportas. Teko išbandyti paraseilingą. Skriejant tuo parašiutu visai nebaisu ir įspūdis toks ot..iš žemės atrodo, kad ten žymiai fainiau. Jūros dugnas gan geras, nėra jokių akmenų, jūros ežių ir t.t., bet smėlis, aišku toks juodokas dažniausiai. Vietiniai pardavėjai ir šiaip turkai man pasirodė ne tokie priekabūs kaip Alanijoje. Jie pirmiausia tave apžiūri ir apmąsto ar tu esi potencialus kliantas ir tik tada kalbina. Žinoma, yra išimčių. Taip pat, galima pasakyti, kad vien bendravimas su turkais yra nemaža pramoga, jie kaip ir visur pilni gyvenimo džiaugsmo ir be perstojo kartoja 'princess..', ' Jenifer Lopezzz..', 'my sweety..". Visai smagu pėškom pasivaikščiot ta alėja Marmaris-Ičmelerasir nepamirškite nusipirkti porcijos turkiškų ledų, su jais taip pat gausite šiokią tokią pramogą smile.gif biggrin.gif Vienas didelis, riebus Marmario privalumas prieš Alaniją - Vakarais pučia toks malonus vėjukas, bent jau liepos pradžioje nereikėjo jokio megztuko ar kt., bet būna maloniai gaivus oras. Taip tiesa, temsta gana anksti, apie 18val jau mažai kas deginasi.
Atsakyti
QUOTE(rutaityte @ 2009 07 12, 13:07)
O pramogos..na, po restoranus nevaikščiojome, nes labai geri maitino viešbutyje. Be abejo pilna agentūrų, labai populiarus vandens sportas. T

blush2.gif na ne restoranus ir pavalgymus turejau omenyje, man pramoga, tai pasiauteti klube ar bare iki paryciu blush2.gif tai idomu, kur, kas, kokios kainos. ax.gif
bet aciu uz pasipasakojima, labai viskas idomu, ten nebuvau ir labai noreciau nuvykti.

Dar laaaabai idomu, kai kazkas sako, kad patiko Alanijoje, tai man iskyla klausimuku: ar ilsejosi pacioje Alanijoje, ar salia jos? Ar patiko pati Alanija, kaip miestukas, ar kazkas kitkas: zmones, pliazai, viesbuciai geresni, pramogu daugiau? Ir jei gali palyginti, tai kuo Alanija geriau nei Kemeras, Marmaris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 12 liepos 2009 - 11:32