Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(Cobre @ 2009 07 12, 13:28)
blush2.gif  na ne restoranus ir pavalgymus turejau omenyje, man pramoga, tai pasiauteti klube ar bare iki paryciu blush2.gif  tai idomu, kur, kas, kokios kainos. ax.gif
bet aciu uz pasipasakojima, labai viskas idomu, ten nebuvau ir labai noreciau nuvykti.

Dar laaaabai idomu, kai kazkas sako, kad patiko Alanijoje, tai man iskyla klausimuku: ar ilsejosi pacioje Alanijoje, ar salia jos? Ar patiko pati Alanija, kaip miestukas, ar kazkas kitkas: zmones, pliazai, viesbuciai geresni, pramogu daugiau? Ir jei gali palyginti, tai kuo Alanija geriau nei Kemeras, Marmaris?

na taip, ne restoranuose pramoga sedeti, bet ten pas juos kaip ir ne sedejimas gaunasi. Visi padavejai beveik kiekviename restorane soka:D O jeigu domina klubinis gyvenimas, tikrai labai ramiai gaite vaziuoti, nes jis ten bent jau is sono atrodo nerealus... 4u.gif smile.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai labai gaila, kad nepavyko jo patirti, bet vistiek, net patys vietiniai kalbantis sako, kad Marmaris - naktinis miestas. O jei kainos svarbu - tada vykite su merginu komapnija ir laisvai galesite nemokamai pasisokti su kokiu turkeliu, jei tai jums priimtina. nes ten europietes paklausios;) na, ilsejomes rajone Oba, iki galo ir nesupratau ar tai skaitosi pati Alanija, betgreiciau priemiestis gal. Alanija tikrai labai patiko, nes tai buvo pirmoji kelione i Turkija. O vien pamacius turkus, ju gyvenimo dziaugsma ir bendravima lieka neisdildomas ispudis. Taigi, Alanija tikrai patiko, tos keliones metu labai daug keliavome, tokio pasyvaus poilsio beveik nebuvo. Daug pamateme. Taigi, zmones - turkai. Ir viskas tuo pasakyta. Labai lipsnus visi pardavejai, jokiu budu nesakau, kad tai blogai. Pliazai - na tirkai geri, kiekvienas plezas ten lyg ir Kleopatros. Jie patys asakojo, kad Kleopatra isimylejes vyras norejo sukurti kazka nepaprasto ir is kiekvieno pasaulio paludimio atlpukde smelio, todel jis vietomis panasus i Nidos kopas, nors vandeni yra nemazai akmenu:) Marmaryje viesbuciau daugiausia su nedidele teritorija, tokie a la miesto tipo. jei norite milziniskos teritorijos, tada geriau rinktis galbut Alanija, arba Icmelerą. Tikrai, netoli marmario nematėme nei vieno labi didelio viesbucio.Na, bet mes ir apsistojame dažniausiai su nedidele teritorija, bet, kad vieta būtų gera. Tarkime, šįkart buvo 4*, nedidelė teritorija, bet vieta ir šiaip viskas - pasaka. Naktinis gyvenimas žymiai ramesnis Alanijoje, čia Marmaris aiškus lyderis. o šiaip pramogų..tai ekskursijų netrūksta, turkų irgi,. kaip tu supranti pramogas? Tada galėsiu plačiau pakomentuoti. na, Alanija yra žymiai didesnė nei Marmaris, tai čia turbūt galima suprasti kaip pliusą. marmario pliusas - geresnis oras, Alnaijos - net nežinau, man pasirodė švariau ir žmonės gal priimtinesni, nros šiaip smagu ir ten ir ten. O kitur nebuvau, tai negaliu pasakyti:) Tada reziumė sakyčiau taip - jei nori anktyvaus naktinio gyvenimo, pramogu, kelionių - galima rinktis Marmarį, šeimos poilsiui gal geriau Alanija. Šiaip mano nuomone pasyviam poilsiui svarbiausia geras viešbutis,o jų, manau, daugiau Alanijoje.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 07 12, 13:28)
blush2.gif  na ne restoranus ir pavalgymus turejau omenyje, man pramoga, tai pasiauteti klube ar bare iki paryciu blush2.gif  tai idomu, kur, kas, kokios kainos. ax.gif
bet aciu uz pasipasakojima, labai viskas idomu, ten nebuvau ir labai noreciau nuvykti.

Dar laaaabai idomu, kai kazkas sako, kad patiko Alanijoje, tai man iskyla klausimuku: ar ilsejosi pacioje Alanijoje, ar salia jos? Ar patiko pati Alanija, kaip miestukas, ar kazkas kitkas: zmones, pliazai, viesbuciai geresni, pramogu daugiau? Ir jei gali palyginti, tai kuo Alanija geriau nei Kemeras, Marmaris?

Aj, dar jei apie klubus, tai jie visi labai mini tą savo CLUB ARENA. Sako didziausias klubas Europoje, bet, kad Turkija, kaip ir ne Europoje, tai nezinau kaip suprasti. Kiekvienas turkas, norejes suzaveti, sakydavo, kad galesime lekti ten:)
Atsakyti
Noreciau pasiklausti, ar kam teko vykti atostaogauti i Turkija nezinant tiksliai i kuri viesbuti pateksite. Siulo 3 * su viskas iskaiciuota, Kazi ar nenudegsime pasirinke toki viesbucio tipa? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2009 07 12, 14:12)
Noreciau pasiklausti, ar kam teko vykti atostaogauti i Turkija  nezinant tiksliai i kuri viesbuti pateksite. Siulo 3 * su viskas iskaiciuota, Kazi ar nenudegsime pasirinke toki viesbucio tipa? Aciu.

Kadangi fortūnos pasiūlymai dažniausiai būna pigesni, tai, manau, ir viešbučiai būna ne patys geriausi g.gif Bent jau čia, forume, šiemet teko skaityti nusivylusių fortūna atsiliepimus ax.gif Manau, jei laaaabai norėčiau keliauti, o finansai laaaabai spaustų, imčiau ir fortūną smile.gif Tik jau stebuklų nesitikėčiau biggrin.gif
Atsakyti
geguzes men. atostogavom Fame Residence Kemer 5* aisku nevaziuociau ten nes kaina nemaza bet gavom super pasiulyma is vienos kelioniu agenturos , nes vyras buvo padares nemaza paslauga paciam direktoriui sios kelioniu agenturos , todel negalejom atsispirti tokiam pasiulymui ir uz tokia patrauklia kaina thumbup.gif bigsmile.gif gaila kad buvom tik 10 d. nes dazniausiai vaziuojam 14 d. i Turkija smile.gif
Papildyta:

QUOTE(giletaite @ 2009 07 12, 12:12)
Noreciau pasiklausti, ar kam teko vykti atostaogauti i Turkija  nezinant tiksliai i kuri viesbuti pateksite. Siulo 3 * su viskas iskaiciuota, Kazi ar nenudegsime pasirinke toki viesbucio tipa? Aciu.

Ziurint dar i koki regiona, siap cia tikrai Fortuna, nes kaip pasiseks, nezinau nuo ko cia priklauso , nes anais metais draugai jauna pora surizikavo ir nuskrido , gavo labai gera viesbuti tikrai , superini buvo Golden Lotus 4 * , nes jie pirko 4 * fortuna, o siais metais vieni pazistami nuskrido ant 3 * tai sakes sake kuo greiciau norejo namo nes gavo Waserman doh.gif tikra slikstyne, visa prasme, ir valgiu ir teritorija, ir jura labai toli , vienuzodziu cia tikrai turbut laimes dalykas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulka10: 12 liepos 2009 - 16:35
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 07 10, 22:13)
va cia geras variantas,lauksiu galui vasaros tokio:
Turkija - ypatingas 5* viešbutis - už ypatingą kainą!!!
Žmonėms, seniai laukiantiems ypatingo pasiūlymo... Tikra prabanga už žemutę kainą. Ultra viskas įskaičiuota, maloni aplinka, geras aptarnavimas, geras maitinimas - visa tai galima suvesti į nuostabias atostogas... smile.gif
Išvykimas - Liepos 18 ir 17 dienomis.
Amara Wing Resort 5* UAI 1995 Lt drinks_cheers.gif

siaip viezbuty buvom, tikrai nieeko ypatingo schmoll.gif teritorija super maza, diena beveik visur pavesis, prie pagrindinio baseino labai tylu, jokios muzikeles net kartais, visas veiksmas vyksta prie mazojo baseino, maistas kaip maistas, bet irgi nieko ypatingo, kaip ir visuose 5* viezbuciuose. tik tiek kad kokteiliuku pasirinkimas gan platus lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesenai teko ilsetis kemero kurorte (netoli antalijos) Simena Sun Club viesbutyje.Na pailsejau pasakiskai.Kitais metais nenoriu nieko nauja bandyti ir vel grisiu ten pat.Tik nepatiko animatoriai,bet pati nelabai ir buvau uz aktyvu poilsi.
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2009 07 12, 22:14)
siaip viezbuty buvom, tikrai nieeko ypatingo  schmoll.gif teritorija super maza, diena beveik visur pavesis, prie pagrindinio baseino labai tylu, jokios muzikeles net kartais, visas veiksmas vyksta prie mazojo baseino, maistas kaip maistas, bet irgi nieko ypatingo, kaip ir visuose 5* viezbuciuose. tik tiek kad kokteiliuku pasirinkimas gan platus  lotuliukas.gif

draugai buvo sake thumbup.gif ,o mes tik delphin de luxe resort turkijoje buvom,tai likom labai patenkinti drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(giletaite @ 2009 07 12, 13:12)

mano subjektyvi nuomone : arba i gera 5 zv. ,arba visai nevaryt ..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2009 07 13, 00:28)
mano subjektyvi nuomone : arba i gera 5 zv. ,arba visai nevaryt ..... g.gif

O mano subjektyvi nuomonė - nesąmonė ta jūsų subjektyvi nuomonė lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne visi gali sau leisti gerą 5* viešbutį, o ilsėtis nori ax.gif Labai puikiai galima pailsėti gyvenant ir 3* viešbutyje thumbup.gif Žinau, nes pati buvau pernai tokiam tongue.gif

Kažkas čia anksčiau prašė Kemero viešbučių žemėlapio g.gif Puslapio apačioje yra pačio Kemero, o taip pat ir aplinkinių miestukų viešbučių žemėlapiai 4u.gif Tik viešbučiai, bent jau Kemero, tai tikrai nevisi schmoll.gif
Atsakyti
Ketvirtadienį išskrendu į Alaniją, į Melani hotel 3* thumbup.gif gal kas žinote ką nors apie šį viešbutį?
Ir man nebuvusiai Turkijoje paaiškinti gal kas nors gali, kaip ten su tais gultais, rankšluosčiais papludimį? Kiek kainuoja, koks tas "papildomas mokestis"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 13, 21:47)
ir kokia isvada g.gif  biggrin.gif

Valgyt, gert duoda, lovas kloja, patalyne keicia ir 3*. Gal jura toliau, bet paejet 5 min. vienas malonumas. Tiesiog mes megstam mazucius viesbucius iki 100 kambariu, o 5* tokie jau labai prabangus butu, neikastume, o i pigesnius "fabrikus" netraukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu medus @ 2009 07 13, 22:00)
mes megstam mazucius viesbucius iki 100 kambariu

Va čia ir man didelis viešbučio pliusas thumbup.gif Pernai mūsiškiame buvo apie 60 kambarių - rojus thumbup.gif thumbup.gif Šiemet bus tik beveik 300 daugiau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai nors, kad jie per dvylika korpusų išdėstyti, o ne vienam dideliam angare biggrin.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 07 13, 22:07)
kiekvienas renkames pagal finansus.....aisku ne paskutineje vietoje ir kiti kriterijai 4u.gif

Buvau ir šiemet nusižiūrėjusi 3* viešbutį (kaip pamenam laiko rinktis buvo labai daug, kol kainos pasirodė doh.gif lotuliukas.gif ). Na ir ką? g.gif Neįpirkau aš to 3* viešbučio doh.gif doh.gif Nežinau, kodėl jis toks brangus, bet teko rinktis 5* doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige4 @ 2009 07 13, 20:53)
Ketvirtadienį išskrendu į Alaniją, į Melani hotel 3* thumbup.gif  gal kas žinote ką nors apie šį viešbutį?
Ir man nebuvusiai Turkijoje paaiškinti gal kas nors gali, kaip ten su tais gultais, rankšluosčiais papludimį? Kiek kainuoja, koks tas "papildomas mokestis"?  g.gif

Alanijoje vienas gultas 3liros, vienas sketis 3liros. Ranksluoscius pasiimkit savo, nemanau kad 3* viesbutis duos. Na nebent noresit vietoj nusipirkt papludimio ranksluoscius. As pirkau vienoj parduotuveleje Alanijoje su miesto piesinuku tai mokejau 10liru. smile.gif
Atsakyti