QUOTE(Cobre @ 2009 07 12, 13:28)

na ne restoranus ir pavalgymus turejau omenyje, man pramoga, tai pasiauteti klube ar bare iki paryciu

tai idomu, kur, kas, kokios kainos.

bet aciu uz pasipasakojima, labai viskas idomu, ten nebuvau ir labai noreciau nuvykti.
Dar laaaabai idomu, kai kazkas sako, kad patiko Alanijoje, tai man iskyla klausimuku: ar ilsejosi pacioje Alanijoje, ar salia jos? Ar patiko pati Alanija, kaip miestukas, ar kazkas kitkas: zmones, pliazai, viesbuciai geresni, pramogu daugiau? Ir jei gali palyginti, tai kuo Alanija geriau nei Kemeras, Marmaris?
na taip, ne restoranuose pramoga sedeti, bet ten pas juos kaip ir ne sedejimas gaunasi. Visi padavejai beveik kiekviename restorane soka:D O jeigu domina klubinis gyvenimas, tikrai labai ramiai gaite vaziuoti, nes jis ten bent jau is sono atrodo nerealus...

Labai labai gaila, kad nepavyko jo patirti, bet vistiek, net patys vietiniai kalbantis sako, kad Marmaris - naktinis miestas. O jei kainos svarbu - tada vykite su merginu komapnija ir laisvai galesite nemokamai pasisokti su kokiu turkeliu, jei tai jums priimtina. nes ten europietes paklausios;) na, ilsejomes rajone Oba, iki galo ir nesupratau ar tai skaitosi pati Alanija, betgreiciau priemiestis gal. Alanija tikrai labai patiko, nes tai buvo pirmoji kelione i Turkija. O vien pamacius turkus, ju gyvenimo dziaugsma ir bendravima lieka neisdildomas ispudis. Taigi, Alanija tikrai patiko, tos keliones metu labai daug keliavome, tokio pasyvaus poilsio beveik nebuvo. Daug pamateme. Taigi, zmones - turkai. Ir viskas tuo pasakyta. Labai lipsnus visi pardavejai, jokiu budu nesakau, kad tai blogai. Pliazai - na tirkai geri, kiekvienas plezas ten lyg ir Kleopatros. Jie patys asakojo, kad Kleopatra isimylejes vyras norejo sukurti kazka nepaprasto ir is kiekvieno pasaulio paludimio atlpukde smelio, todel jis vietomis panasus i Nidos kopas, nors vandeni yra nemazai akmenu:) Marmaryje viesbuciau daugiausia su nedidele teritorija, tokie a la miesto tipo. jei norite milziniskos teritorijos, tada geriau rinktis galbut Alanija, arba Icmelerą. Tikrai, netoli marmario nematėme nei vieno labi didelio viesbucio.Na, bet mes ir apsistojame dažniausiai su nedidele teritorija, bet, kad vieta būtų gera. Tarkime, šįkart buvo 4*, nedidelė teritorija, bet vieta ir šiaip viskas - pasaka. Naktinis gyvenimas žymiai ramesnis Alanijoje, čia Marmaris aiškus lyderis. o šiaip pramogų..tai ekskursijų netrūksta, turkų irgi,. kaip tu supranti pramogas? Tada galėsiu plačiau pakomentuoti. na, Alanija yra žymiai didesnė nei Marmaris, tai čia turbūt galima suprasti kaip pliusą. marmario pliusas - geresnis oras, Alnaijos - net nežinau, man pasirodė švariau ir žmonės gal priimtinesni, nros šiaip smagu ir ten ir ten. O kitur nebuvau, tai negaliu pasakyti:) Tada reziumė sakyčiau taip - jei nori anktyvaus naktinio gyvenimo, pramogu, kelionių - galima rinktis Marmarį, šeimos poilsiui gal geriau Alanija. Šiaip mano nuomone pasyviam poilsiui svarbiausia geras viešbutis,o jų, manau, daugiau Alanijoje.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 07 12, 13:28)

na ne restoranus ir pavalgymus turejau omenyje, man pramoga, tai pasiauteti klube ar bare iki paryciu

tai idomu, kur, kas, kokios kainos.

bet aciu uz pasipasakojima, labai viskas idomu, ten nebuvau ir labai noreciau nuvykti.
Dar laaaabai idomu, kai kazkas sako, kad patiko Alanijoje, tai man iskyla klausimuku: ar ilsejosi pacioje Alanijoje, ar salia jos? Ar patiko pati Alanija, kaip miestukas, ar kazkas kitkas: zmones, pliazai, viesbuciai geresni, pramogu daugiau? Ir jei gali palyginti, tai kuo Alanija geriau nei Kemeras, Marmaris?
Aj, dar jei apie klubus, tai jie visi labai mini tą savo CLUB ARENA. Sako didziausias klubas Europoje, bet, kad Turkija, kaip ir ne Europoje, tai nezinau kaip suprasti. Kiekvienas turkas, norejes suzaveti, sakydavo, kad galesime lekti ten:)