Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(GundaC @ 2009 08 18, 15:07)
Gal kas lanketes Saphir Resort SPA 5*?  4u.gif
SM neradau atsiliepimu  ax.gif

Šitie atsiliepimai netiktu ?
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 08 18, 16:53)
Šitie atsiliepimai netiktu ?

Aciu, cia skaiciau biggrin.gif ir ru saite skaiciau.
Galvojau gal kas is SM esat buve, gal nemoku surast ax.gif
Atsakyti
Limak Atlantis Hotel & Resort

Gal yra, kas buvote siame viesbutyje, kokie atsiliepimai butu ? 4u.gif
Gal galite kas padet, patart, norime vaziuoti su vaikais smile.gif
Butu idomu isgirst kokiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2009 08 16, 15:25)
Kokia agentūra?  mirksiukas.gif  Radau dar vienam lankstinuke, ir ten yra ir kaina - 120$. Tai tas pats gaunasi pagal jų kursą  smile.gif  Agentūra "Amanos tour". Jei domina, galiu telefoną ir emailą nurašyt  mirksiukas.gif

bondtour man atrašė, labai smagi kalba laiško iškart nuteikia bendraut "turkiškai angliškai", man iš principo tai tinka kaina, bet aš kažkaip galvoju gal dar pasiderėsim, nes daugiau pirksim ekskursijų. parašykit emailą ir jų dėl visa ko, nes vienas variantas ne variantas tongue.gif Ačiū 4u.gif

Beje gal kas žinot kiek Simena sun club kainuoja "turkiška pirtis"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragonfly*: 18 rugpjūčio 2009 - 19:38
Ar į Rodą plukdo tik iš Marmario, kažin?
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 20:37)
bondtour man atrašė, labai smagi kalba laiško iškart nuteikia bendraut "turkiškai angliškai", man iš principo tai tinka kaina, bet aš kažkaip galvoju gal dar pasiderėsim, nes daugiau pirksim ekskursijų. parašykit emailą ir jų dėl visa ko, nes vienas variantas ne variantas  tongue.gif Ačiū  4u.gif

Prašom 4u.gif
Amanos Tour,
amanostour@mynet.com,
www.amanostour.com (man neatsidaro kažkodėl) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2009 08 18, 20:37)
Nejaugi nepades niekas  g.gif  rolleyes.gif

rusiskai
http://tr.otzyv.ru/h...escr.php?id=602
drinks_cheers.gif
Atsakyti
tai pat tury.ru ir tophotels.ru
Atsakyti
QUOTE(Jota @ 2009 08 18, 22:42)
Ar į Rodą plukdo tik iš Marmario, kažin?

Iš Alanijos Kemero tikrai ne. Manau, gali plaukdyt iš Bodrumo g.gif , mes jis link Marmario arčiau
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 16, 13:30)
Viena agentūra man atrašė, kad veža, 2-3 dienom, kaina 80 euru ir net telefona parašė, kad susisiekt  tongue.gif

QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 20:37)
bondtour man atrašė, labai smagi kalba laiško iškart nuteikia bendraut "turkiškai angliškai", man iš principo tai tinka kaina,

Iš Bondtour mes šiemet pirkom vienintelę savo 'ekskursiją' – pasiplaukiojimą, tai smagu, kad jie tokie 'otzyvčivyje' (nesuradau lietuviško žodžio rolleyes.gif ). Buvau patenkinta aptarnavimu, nuvežė kaip ponias iki prieplaukos su lengvąja.

O smalsumo dėlei – 80 eurų už dvi ar už tris dienas? Aš jums rekomenduočiau tris, nes dviejų dienų iš Kemero praktiškai reikia vien nuvažiuot ir parvažiuot (su sustojimais pavalgyt, karavansarajų, požemio miesto apžiūrėjimu).
Mums gidė gera pasitaikė, tokia užkietėjus istorikė patriotė, tai numuilino porą komercinių užvažiavimų. Vietoj to nuvežė prie ežeriuko, tiksliau, prie gerai išsilaikiusio vieno pirmųjų seldžiukų karavansarajų, prie kurio tas ežeriukas. Sorry už kokybę, dukra su mobiliu fotografavo.

user posted image
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Papildyta:
as galvoju issinuomuoti masiniuka ir vaziuot iki Antalijos, nes noriu ten pasivaikscioti, bet jei tarkim nuo Kemero vaziuociau autobusu, idomu kokia kaina ir kiek daznai tie autobusai vaziuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 11:45)
Laba diena  4u.gif
Papildyta:
as galvoju issinuomuoti masiniuka ir vaziuot iki Antalijos, nes noriu ten pasivaikscioti, bet jei tarkim nuo Kemero vaziuociau autobusu, idomu kokia kaina ir kiek daznai tie autobusai vaziuoja?  ax.gif

pasverk visas galimybes(nuoma,benzinas kiek sunaudosi/kiek km) ar labiau apsimoketu autobusu nuvaziuoti ir ten vietiniu transportu persibazuoti i skirtingas miesto puses mirksiukas.gif
Atsakyti