Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 19, 13:57)
pasverk visas galimybes(nuoma,benzinas kiek sunaudosi/kiek km) ar labiau apsimoketu autobusu nuvaziuoti ir ten vietiniu transportu persibazuoti i skirtingas miesto puses mirksiukas.gif

zinau kad brangiau iseitu su masina smile.gif tik skirtumas tame, kad nereikia derintis pagal autobuso tvarkarasti ir patogiau Antalijos mieste vazineti, nei lipt is vieno autobuso i kita, ir kas be ko grizt betkuriuo paros metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 12:35)
zinau kad brangiau iseitu su masina  smile.gif  tik skirtumas tame, kad nereikia derintis pagal autobuso tvarkarasti ir patogiau Antalijos mieste vazineti, nei lipt is vieno autobuso i kita, ir kas be ko grizt betkuriuo paros metu  biggrin.gif

o kiek km is Kemero iki Antalijos mirksiukas.gif
I Kemera vyksite,kiek naktu busite jau primirsau blush2.gif mirksiukas.gif kur dar vietoje planuojate vykti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 19, 14:40)
o kiek km is Kemero iki Antalijos mirksiukas.gif
I Kemera vyksite,kiek naktu busite jau primirsau blush2.gif  mirksiukas.gif kur dar vietoje planuojate vykti mirksiukas.gif

na Novaturo tinklalapyje raso kad nuo musu viesbucio iki Antalijos 55 km ax.gif vaziuojame 9 naktims, imsime per vietinius kelias ekskursijas: dzip safari, Demrė-Myra-Kekova, gal Pamukalė. Na ir viena diena masina noretumem issinuomuoti ir iki Antalijos palekt ir siaip pakeliui kur sustot (nusipirksim zemelapi ir tada nuspresim kur pakeliui nuvaziuot) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 12:50)
na Novaturo tinklalapyje raso kad nuo musu viesbucio iki Antalijos 55 km  ax.gif  vaziuojame 9 naktims, imsime per vietinius kelias ekskursijas: dzip safari, Demrė-Myra-Kekova, gal Pamukalė. Na ir viena diena masina noretumem issinuomuoti ir iki Antalijos palekt ir siaip pakeliui kur sustot (nusipirksim zemelapi ir tada nuspresim kur pakeliui nuvaziuot)  rolleyes.gif

na tai netoli as isivaizdavau kad buv daug toliau..tada be klausymu vaziuociau su masina,vistiek,kaip bebutu patogiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 14:50)
Na ir viena diena masina noretumem issinuomuoti ir iki Antalijos palekt ir siaip pakeliui kur sustot (nusipirksim zemelapi ir tada nuspresim kur pakeliui nuvaziuot)  rolleyes.gif

Pasiklausinėk buvusių kaip su parkavimu Antalijoj. Mes patys nenuomavom mašinos Turkijoj, bet pvz Maljorkoj ir Kretoj, tai daug kur parkavimas yra mokamas, todėl bandant pigiau prasisukti, tenka mašiną palikti kažkur tolėliau, jeigu randi vietos. O dolmušai, man rodos, Turkijoj tarp miestų pakankamai dažnai važinėja.
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 15:35)
zinau kad brangiau iseitu su masina  smile.gif  tik skirtumas tame, kad nereikia derintis pagal autobuso tvarkarasti ir patogiau Antalijos mieste vazineti, nei lipt is vieno autobuso i kita, ir kas be ko grizt betkuriuo paros metu  biggrin.gif

Manau, kad si karta jums paprasciau butu su autobusiuku ten nuvykti, nes Tas ju senamiestis, prieplauka, kiek supratau vienoje vietoje. tiesiog geriau reiktu pasidometi, kaip iki senamiescio nusigauti ir tiek. Link Antalijos nelabai ir yra tu lankytinu vietu, viskas i priesinga puse nuo Kemero yra. Geriau tada jau ten nuomotis ir vaziuoti, nei po Antalija bludyti. Kazkodel man atrodo, kad jums vaziuojant is oro uosto ir apsiziurejus, patiems praeis sitas noras smile.gif baisu nera gal, bet miestas tikrai nemazas. Dar kai apie parkavima pagalvoji g.gif
Atsakyti
Egzotika, mes ėmėm iš vietinių ekskursiją į Antaliją. Autobusu davežė iki jos, paskui plukdė su jachta iki diudeno krioklio, po to aplankėm Senamiestį, papietavom ir aišku vežė į jų turgų, juvelyrinę ir odos parduotuves. Kainavo 10 USD. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytė @ 2009 08 19, 13:51)
Egzotika, mes ėmėm iš vietinių ekskursiją į Antaliją. Autobusu davežė iki jos, paskui plukdė su jachta iki diudeno krioklio, po to aplankėm Senamiestį, papietavom ir aišku vežė į jų turgų, juvelyrinę ir odos parduotuves. Kainavo 10 USD.  ax.gif

oho kaip pigiai blink.gif bet cia tik turbut nuvezimas,pietus ir jachta atskirai?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 19, 15:55)
oho kaip pigiai blink.gif bet cia tik turbut nuvezimas,pietus ir jachta atskirai?

aha mane irgi tas sudomino bigsmile.gif tik tiek kad pakeliui daug kur gali ir i sona nusukt (kitas vietas aplankyti) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *egzotika*: 19 rugpjūčio 2009 - 15:46
QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 16:45)
aha mane irgi tas sudomino  bigsmile.gif tik tiek kad pakeliui daug kur gali ir i sona nusukt (kitas vietas aplankyti)  ax.gif

nuo Kemero iki Antalijos nelabai yra kur nusukti. Kelias palei jūrą. Vienoj pusėj kalnai, kitoj jūra. Nedidelis pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragonfly* @ 2009 08 18, 20:37)
bondtour man atrašė, labai smagi kalba laiško iškart nuteikia bendraut "turkiškai angliškai", man iš principo tai tinka kaina, bet aš kažkaip galvoju gal dar pasiderėsim, nes daugiau pirksim ekskursijų. parašykit emailą ir jų dėl visa ko, nes vienas variantas ne variantas  tongue.gif Ačiū  4u.gif

Beje gal kas žinot kiek Simena sun club kainuoja "turkiška pirtis"?

Labukas, mes praėjusiais metais buvome tai nusiderėjome iki 35 $ žmogui, patarčiau eiti apie 15 val., kadangi viskas trunka apie 1,5 val. tad kuom vėliau, tuo jie atmestiniau dirba. nepatariu važiuoti su agentūra, nes veža į Kemero Valeri Beach viešbutį, kaina apie 15 $, bet kokybė tragiška bei aplinka labai nemaloni. O šiaip labiausiai turkiška pirtis patiko Alanijoje viešbutyje Gold Safran, nu ten tai nerealu žmogui 20 $ kokybė tai pasakiška... masažas truko apie 1 val. tai net po visų malonumų nulėkiau į kambarį kad arbatpinigių paimt....
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 08 19, 14:55)

QUOTE(*egzotika* @ 2009 08 19, 15:45)
aha mane irgi tas sudomino  bigsmile.gif tik tiek kad pakeliui daug kur gali ir i sona nusukt (kitas vietas aplankyti)  ax.gif

Ne, kaina čia visko mirksiukas.gif . Tik parduotuvės užkniso, bet į aukso centrą buvo tokį nuvežę, kad MB dar dabar negali atsigauti, kiek visokių rūšių deimantų ir kolekcinių dirbinių su jais matė thumbup.gif . Ir pasakojo labai daug mirksiukas.gif
Atsakyti