Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija (XVI dalis)

QUOTE(fuksė @ 2009 09 17, 13:13)
Sveikutes, norejau paklausti kaip Club Insula 5* viesbutis, ar vertas 5*?  blush2.gif kaina didoka  doh.gif
Aciu  4u.gif

Praeitais metais i si viesbuti paskutines minutes pasiulymas buvo labai patrauklus (tik mes nespejome), todel teko skaityti apie si viesbuti atsiliepimu. Tai viesbutis geras, bet ypac ten isgyre animatorius. Daugiau niekur tokiu atsiliepimu apie animatorius nebuvau skaiciusi. Bet siemet gali buti kiti.
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 09 18, 14:20)
Rasit vietinių kelionių agenturų Okurčalare, Avsalare smile.gif Aš nuvažiavau iki Alanijos, ten agentūrų nors vežimu vežk biggrin.gif Na, o jei nenorėsit kelti kojos iš viešbučio teritorijos, tuomet teks pirkt iš mūsų gidų biggrin.gif

Būkit gera, dar pasakykit kiek maždaug kainuoja pirkti iš vietinių tą kelionę blush2.gif
Iš anksto dėkoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RESPECT... @ 2009 09 18, 16:15)
Būkit gera, dar pasakykit kiek maždaug kainuoja pirkti iš vietinių tą kelionę blush2.gif
Iš anksto dėkoju ax.gif

Alanijoj aš mokėjau 43 dolerius už save ir 22 už vaiką smile.gif Prieš tai buvau skaičiusi, kad kažkas mokėjo 40 dolerių, bet man buvo gaila laiko lakstyt po agentūras, ekskursiją užsisakiau pirmoj pasitaikiusioj biggrin.gif Na, o Avsalare vienoj agentūroj norėjo 50 dolerių (už vaiką 25), kitoj - 60 (už vaiką 30) blink.gif blink.gif Išgirdusi tokias kainas ir nusprendžiau važiuoti į Alaniją savarankiškai, apžiūrėti jos grožybes ir tuo pačiu nusipirkti ekskursiją į Žaliąjį kanjoną smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 18 rugsėjo 2009 - 17:03
QUOTE(Įdomi @ 2009 09 08, 14:40)
**Na, kaip ir rašiau, manau, kad kalba grynai apie pležus ėjo ax.gif Nes ne kartą buvo užduodami klausimai, kur yra smėlliuko, ir ne kartą rašyta, kad Sidėj, Alanijoj, Avsalare ir pan. smile.gif

del pliazu...kadangi viena savaitele atostogavome Alanijoje,kur pliaze ne smeliukas,o akmenukai-zvyras,tai atvykus i Antalija,kur smeliukas bent jau musu seimai ir kartu ilsejusiems draugams buvo atgaiva.....gali papludymiu pasivaikscioti, i jura eiti tiesiai o ne nuo tiltelio..vaikai pirma savaite prie juros nejo,kadangi jiems akmenuotas papludimys nepatiko schmoll.gif lotuliukas.gif o stai smeletame papludymyje praleisdavo daug laiko. thumbup.gif
Aisku minusas,kad smelis..limpa ir jura ne skaidri,nei akmenuotame papludimyje 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Fixa @ 2009 09 09, 12:43)
aš tai įsivaizduoju, kad skaidrus vanduo bus ten, kur akmenys, nes smėlis nesusidrums rolleyes.gif pirmą kartą atostigavau Ičmelere (šalia Marmario), ten buvo Egėjo jūra, tai jokio skaidrumo nebuvo schmoll.gif  nebent ateini anskti ryte, kai dar žmonių nėra, tada ir pamatai tą skaidrumą biggrin.gif

šį kartą atostogavom Alanijoj, taigi jau prie Viduržemio jūros, pirmas 3 dienas buvo bangos, tai vanduo nebuvo skaidrus, o kai bangos nurimo, vanduo praskaidrėjo, matydavau savo pėdas biggrin.gif

o kokiam Kemere, kur akmenų daugiau, tai visai turėtų būt skaidru, nes nesudrumztų gi jų biggrin.gif

drinks_cheers.gif butent taip,bet matyt kaip kam ko reikia..kam skaidrumo ir kad neliptu smelis,o kaip kam siltu pasivaiksciojimu pajuriu,smelio statymu ir kriauklyciu rinkimu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pievu medus @ 2009 09 10, 10:37)
drinks_cheers.gif Mano sesei pernai skrydis į Marmarį buvo spalio 12d., lijo gal kokį pusdienį, visumoje oras buvo nuostabus...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif matyt sezonas sezonui nelygus......per 15 dienu lijo 2 dienas iki rugsejo 18 dienos 4u.gif vat ir vadinamas "barchatni sezon" lotuliukas.gif ne Marmaryje Alanijoje-Antalijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 18, 17:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matyt sezonas sezonui nelygus......per 15 dienu lijo 2 dienas iki rugsejo 18 dienos 4u.gif vat ir vadinamas "barchatni sezon" lotuliukas.gif ne Marmaryje Alanijoje-Antalijoje 4u.gif

visa diena ir lijo ? ar palija-nustoja-palija-nustoja ?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 18, 17:37)
del pliazu...kadangi viena savaitele atostogavome Alanijoje,kur pliaze ne smeliukas,o akmenukai-zvyras

Na jūs ne visai Alanijoj atostogavot biggrin.gif Kalbėdama apie Alaniją turėjau omeny Kleopatros paplūdimį, nes kokie paplūdimiai visoje Alanijoje, tikrai nežinau schmoll.gif Bet matai, pas jus akmenukai buvo g.gif Mes nuo jūsų kokia 10 km (o gal ir mažiau) ir pas mus smėliukas bigsmile.gif Ne palanginis, aišku biggrin.gif Ai, man šiaip viskas gerai - ar smėlis, ar akmenukai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įdomi: 18 rugsėjo 2009 - 16:44
QUOTE(Cobre @ 2009 09 13, 13:20)
niu taip, man atrodo, kad atostogos turi buti kazkokia svente, o trecia karta vaziuojant, sventes nebelieka, taip, viskas be abejo, kad faina, taciau pojucio, kad tuoj ivyks, kazkas nepaprasto, ko tu taip laukei, jau nebera. Bet uztat ir tu sunkiu lomkiu, kurios buvo, kai grizau pirma karta (turiu omeny ne siuos metus) irgi nera, o tada buvo labai sunku. Manau, kad vaziuoti dukart po savaituke tikrai labai faina. Ir jau rasiau kitur, bet pasikartosiu, mes su drauge apsnekejome, kad kiek buvome, tai rugseji nepatiko labiausiai. Ne del lietaus, nes cia jau gali buti, gali nebuti, bet del dregmes. Kilo klausimas, ar visada rugseji buna toks didelis oro dregnumas, nes po lietaus tai budavo kad tarsi oras normalesnis tapdavo, sausesnis, bet dazniausiai vistik budavo gana dregna, prakaituodavome, ko anksciau niekada nebuvo. Vat dar rugpjuti nei viena nebuvome, tai nezinome, kaip ta menesi, taciau geguze, birzeli ir liepa nieko panasaus nepatyreme. Vanduo irgi, tik pirma diena buvo neitiketinai siltas, kitas dienas man ilipti i vandenuka buvo vienodai, kaip ir geguzes viduryje. Nezinau kodel taip, gal cia tik siais metais ir tik Kemere. Tikejausi siltesnio vandenelio. Viena diena man aplamai buvo per salta, nors oras tuo metu tikrai nebuvo vesus, drauge taip ir neisdriso ta diena plaukti, o ir as pabijojau plaukti toleliau nuo kranto, nors siaip megeja plaukti daug ir kiek leidzia pludurai.Taciau vaisiu tikrai labai gausu, suskaiciavome per pietus 11 rusiu.

nepajutome dregmes,buvau prisiskaiciusi,kad rubai neisdziuna,bet,kad butu ypatinga dregme bent jau as asmeniskai nepajutau rolleyes.gif
Del keliones jauduliuko...siais metais pas mane jo irgi nebuvo..rodos vyko viskas taip,kaip ir turi buti ir tiek g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2009 09 13, 15:29)
bet ir as taip manau, kad alanijoje turetu buti sausiau. ziuresim, ka JM papasakos, gaila tik, kad ji palyginti negali.

ir man gaila,kad negaliu palyginti nes Kemere nebuvau verysad.gif bet isties dregmes ypatingos nepajutau,nei pati prakaituodavau,nei rubai is po nakties budavo neisdziuve mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pievu medus @ 2009 09 13, 17:27)
Kas do tornado?? Delfyje nieko neradau g.gif

matem,matem tornadus...su vyru jau juokemes,kad mes matyt pataikome ant visokiu gamtos isdaigu..praeitais metais patyreme Kretoje nemenka zemes drebejima,siais metais mateme juroje tornadus ir keleta lietingu dienu doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Įdomi @ 2009 09 18, 15:43)
Na jūs ne visai Alanijoj atostogavot biggrin.gif Kalbėdama apie Alaniją turėjau omeny Kleopatros paplūdimį, nes kokie paplūdimiai visoje Alanijoje, tikrai nežinau schmoll.gif Bet matai, pas jus akmenukai buvo g.gif Mes nuo jūsų kokia 10 km (o gal ir mažiau) ir pas mus smėliukas bigsmile.gif Ne palanginis, aišku biggrin.gif Ai, man šiaip viskas gerai - ar smėlis, ar akmenukai ax.gif

lyginau pliazus bendrai akmenuotus ir smelio mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 09 18, 15:42)
visa diena ir lijo ? ar palija-nustoja-palija-nustoja ?

viena diena lijo nuo ryto iki kokiu 5 vakaro istisai.
O kita diena lijo irgi istisai nuo ryto iki 3-4 valandos mirksiukas.gif Antra valanda su dolmusu isvykome i Antalija,tai dar pasivaiksciojome po lietu,poto nustojo ir dar keletas pliupsniu buvo lietaus.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 09 18, 17:55)
viena diena lijo nuo ryto iki kokiu 5 vakaro istisai.
O kita diena lijo irgi istisai nuo ryto iki 3-4 valandos mirksiukas.gif Antra valanda su dolmusu isvykome i Antalija,tai dar pasivaiksciojome po lietu,poto nustojo ir dar keletas pliupsniu buvo lietaus.

O viesbutyje yra kuo uzsiimti, kai lija ? ir kuriam tuo metu buvot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2009 09 18, 16:08)
O viesbutyje yra kuo uzsiimti, kai lija ? ir kuriam tuo metu buvot smile.gif

kai lijo iki 5 valandos buvome Delphin Delux Resorte.Tiesa pasakius ivertinau ir pajutau,kad nenoreciau tarkim ziema atostogauti Turkijoje(kazkada rasiau,kad del pigumo ziema butu smagu pailseti ),nes realiai viesbutyje nelabai yra kas veikti,zmones renkasi paciame viesbutyje,gaunasi trintis,aisku yra vidaus baseinas bet......kaip ten bebutu baseinai yra prie duru,tad lyjant lietui vistiek vesoka.Animatoriai siame viesbutyje tikrai puikus,greitai itrauke i zaidimus,nuolat bendraudavo su poilsiaujanciais.Gerai,kad ilsejomes su draugais tai buvo smagiau praleisti lietinga diena i viena bariuka nueini kavutes,i kita kokteiliuko,treciame pabendrauji su animatoriais lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip diena ir prabego nei saules,nei poilsio lotuliukas.gif
O kita diena kai lijo,tai buvome Delphin Divoje iki pietu buvome viesbutyje,poto vykome i Antalija su dolmusu....beje ta lietinga diena dolmusai buvo perpildyti doh.gif lotuliukas.gif (yra galimybe is viesbucio vykti nemokamai su viesbucio autobusu,bet jis veza 10 ryto,reikia registruotis,kad butu vietu ir parveza 14 val,tad mes jau buvome praleide sansa vykti nemokamai,dolmusu irgi pigu siokia tokia atrakcija)
Atsakyti
QUOTE(violet @ 2009 09 17, 07:49)
Sveikos,
Pagaliau ir mes išrinkome kelionę į Turkiją, į Alaniją spalio 3 dieną. Viešbutukas Saphir Resort and SPA. gal kas atostogavo šiame viešbutuke?

mes nuo rugsejo 5 buvome siame viesbutyje - viskas super, aisku galima ieskoti minusu kaip ir visur - vienintelis - silpni animatoriai
viesbutis naujas - grazua, tvarkingas, maistas tikrai labai geras ir kokybiskas
jei kokiu klausimu daugiau - i AZ
Atsakyti
4u.gif Gal kas galite parasyti kiek mazdaug pietus kainuoja(suprantu kad skirtigai) g.gif Gal ne AI imti.. g.gif ar neapsimoka....kaip cia pigiau prasisukti. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 19, 11:26)
4u.gif Gal kas galite parasyti kiek mazdaug pietus kainuoja(suprantu kad skirtigai)  g.gif Gal ne AI imti.. g.gif ar neapsimoka....kaip cia pigiau prasisukti. verysad.gif

mes pernai pagailejom ant AI, tai pietus mieste kaip minimum zmogui 40-50Lt doh.gif doh.gif doh.gif o kur dar kokteiliukai, aliukai ir pan., tikrai netaupykit ant AI, nes permokesit su tuo HB garantuotai.

Uz savaites grysiu AI isbandziusi, tai galesiu detaliai palyginti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 19 rugsėjo 2009 - 11:42