QUOTE(TeQuiLa @ 2009 09 19, 20:29)
tai leisk paklausti ka jus gerete vakarienes metu, jokiu skysciu nevartojote dienos metu

o gal gerete chloruota vandeni is krano

jau neklausiu ka jus valgydavote pietums, pagal islaidas matau, kad badavote, arba per pusrycius ir vakariene prisikraudavot kisenes, o gal vezetes is namu
Jau kad prajuokinai!
Aha, badavome, tik kažkaip per tą savaitę pusantro kilo svorio priaugau

, ir mama susipergyveno, kad teks jai ant dietos sėstis po tokio "bado"
Skysčius vartojome, išgerdavome į dieną kiekviena po litrą ar daugiau vandens - jis pigus, kai perki didelę talpą. Ryte gerdavau sulčių po 2 stiklines, arbatos arba kavos, visada valgiau vaisius... Įprastai aš pietauju vėlai, tad vakarienė 19 val. man kaip ir prilygo pietums, o skysčių ten pakankamai: daržovės, vaisiai, sriuba galų gale... Pasiimdavau vaisių po pusryčių ir po vakarienės, jei būdavo noras - jais užkąsdavom dieną, nusipirkom vynuogių 2 kg - irgi lesėm pamažu. Kambary buvo virdulys, vanduo (pirmą dieną), arbata ir kava, kartą virėmės, bet šiaip nereikėjo.
Neperšu visiems HB, kiekvienam savo, yra gi ir tokių, kam valgyt - didžiausias malonumas... O man asmeniškai labiausiai tinka HB, nes viešbuty nebūnu, net baseino nei karto neišbandėm, dingdavom visai dienai, grįždavom tik prieš pat vakarienę nusiprausti. Būčiau su mažais vaikais - tada imčiau AI, na arba kai būsiu gilioje senatvėje ir nepajėgi lakstyt...
QUOTE(Cobre @ 2009 09 21, 11:55)
Sakai isdumdavote is viesbucio iki vakaro. O ka veikdavote? varydavote prie juros, ar keliavote? jei taip tai kur? Gal jau rasei, o as praleidau?
Kadangi atostogos buvo dedikuotos mamai, tai kelias dienas tikrai praleidome ištisai pliažuose, bet apėjom jų daaaug

. Išvaikščiojom visą Marmarį pėstute per kelis kartus, ėjome uosto apžiūrėti, senosios pilies, bėgau krosiuką iki Ičmelero ir atgal... Vieną dieną praleidome jeep safaryje... Tokios tingios atostogos, kaip ir planavome, na, mano mamai 67 metai, tai labai didelių klajonių ir neplanavau, paplanuosiu, kai vėl važiuosiu su vaikais.