Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Man patinka tas kurį myliu, nors anksčiau patiko visai kitokie
Atsakyti
Man gražu kada vyro kojos ilgos ir subiniukas riestas rolleyes.gif dar patinka kai rankų pirštai liektni tokie...grakštūs ax.gif ir plaštakos tokios gražios rolleyes.gif bicepsai tricepsai sparneliai ir pilvo presas reljefiniai kiek rolleyes.gif aj čia aš apie savo vyrą biggrin.gif jo ūgis 184 , o svoris 80 man labai labai rolleyes.gif brunetas..tamsiai rudų didelių akių....aš va pastebėjau, kad per mano amželį kažkodėl mane labai įsimylėdavo rudaakiai rolleyes.gif
Atsakyti
na man mano vyras idialaus sudejimo, is stuomens ir is lemens, ir kitokio neisivaizduoju blush2.gif
Atsakyti
Aukštis us naturaliais o neužsportuotais raumenukais. Niam Niam hihihi.gif
Atsakyti
Kol buvau netekėjusi, visą laiką svajodavau apie aukšto ūgio, stambaus sudėjimo, bet ne storą, raumeningą, didelėm rankom, šviesiaplaukį vyriškį. Imponuodavo man tik tokie. blush2.gif O ištekėjau už visai priešingai atrodančio piliečio. g.gif Tekėjau mylėdama, tebemyliu ir dabar... wub.gif
Atsakyti
Kūdi, aukšti bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai patinka aukšti stambaus kūno sudėjimo, plačių pečių . Už tokio ir ir ištekėjau.
Atsakyti
patinka link lieknesniu
svarbiau man tamsus plaukai ir zalios akys (ot velniuksciai)
smile.gif
Atsakyti
Tvirto sudejimo thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Placiu peciu ir tokios pat figuros mirksiukas.gif Kad uz vyro buciau kaip uz sienos (o ne vyras uz manes) tongue.gif Ir be rebaliuku lotuliukas.gif
Atsakyti
stambus, galimai - net stori, su pilvuku, galu gale bet kokie, tik ne auksti ir kudi.
Atsakyti
QUOTE(kawasaki @ 2007 05 22, 18:43)
tik ne auksti ir kudi.

drinks_cheers.gif
man irgi nepatinka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aylin: 22 gegužės 2007 - 20:45