Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio sudėjimo vyrai patinka?

Kudi nepatinka...
bet siaip patinka MB sudejimo, tokie kaip vadiname su draugemis "sportiskai neagresyvus" smile.gif tai reiskia nemazi, bet ir ne per dideli, raumeningi, bet ne per daug, kamputi, bet ne remai...graziom subinytem ir graziom rankom ..... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(helena @ 2007 05 30, 20:45)
Bet tai jei tekėjai, tai matyt traukė... g.gif Kaip čia taip g.gif

mes nesusituokę, tik seniai kartu unsure.gif
Atsakyti
svarbiausia ne kudas kaip degtukas,o visa kita nesvarbu,nors ir jei meile yra,tai gali but ir kudas,svarbu geras zmogus,i grozi ziuri tik 16-ines blush2.gif
Atsakyti
na kiek man metu bebus, bet niekaip saves neisivaizduoju salia kudenos diedo/vyro schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ne uz ka schmoll.gif as perfekcioniste ir tuo dziaugiuosi biggrin.gif , man vyras turi but vyras, o ne skeletukas kazkox, kad galetu mane, tarkim, per tilta pernest per svadba arba kai koja susilauzyciau, kad panesiotu po gryna ora biggrin.gif lotuliukas.gif man be abejoniu patinka kaip jau minetas apibudinimas sportiskas neagresyvus biggrin.gif gali but ir agresyvus rolleyes.gif imciau i vyrus net biski ir pateslejusi su NEdideliu pilviuku ax.gif esme kad ugis butu 180cm and more, bei kitos man reikalingos savybes...
kudas man neseksualus, nevyriskas ir ko gero bus negrazus, nes tures kauleta slykstu veida... taigi siaubas kaip pleze atrodo koks 180ugio ir 60kg svorio doh.gif visciuko krutinele doh.gif nescio vyro irgi nenoreciau lotuliukas.gif man gaila kai moterytes per nestumus priauga daug papildomu kg ir neina greit atsikratyt verysad.gif bet kai vyrai vaiksto kaip su dvynukais 8menesi tai atsiprasau doh.gif cia jau siaubingas apsileidimas, bet kokiu atveju doh.gif net jei ne alus, o liga kazkokia vercia svori augt, tai perdon, bet tada rupinkis sveikata zmogau g.gif ne akmens amzius dabar pilna vaistu, dietu ir daktaru, kurie padeda tai prisitaikyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackie: 03 birželio 2007 - 00:44
Prasiskaičiau ir žiūriu, kad mano kriterijai nuo daugumos skirsis... g.gif
Žodžiu, man būtinos geros akys, graži šypsena, žemas, vyriškas balsas (visai negaliu pakęsti cypčiojančių), o koks ūgis, svoris - beveik nesvarbu, jei nekalbėsim apie kraštutinumus - 40 kg sveriančius ar 140 kg sveriančius. Analogiškai nesvarbu plaukų spalva, praplikimo laipsnis, akių spalva ir t. t. Tiesa, vaikystėje lydžiausi dėl garbanotų blondinų. Bet būtent vaikystėje...
Seksualu - raumeningos rankos. Na, bet šitą kiekvienas vyras manau gali pasidaryt, jei jo pana nori smile.gif Koks bebūtų...
Labai didelis smegeningumas tai mane net atstumia. Kaip kitos nemėgstat soliariuminių gražuoliukų ,taip aš negaliu pakęst moksliukų, besididžiuojančių savo smegenais, išmanymu ir besimėtančių visokiom iškiliom frazėm. Tai ta proga ir kostiumuotų vyrų nevirškinu. Iškart su tokiais moksliukais asocijuojasi smile.gif
Ir dar - galvoju, kad pragyvenau su vyru daug metų, bet kažkaip niekad nežiūriu į jo subinytę, grįš, pažiūrėsiu riesta, ar ne. Nu šita vieta niekad nebuvo kriterijus bigsmile.gif Greičiau jau esanti jai priešais, nuvedus liniją horizontaliai tongue.gif
Atsakyti
na as vyra issirinka ne pagal taip kaip jis atrodo,o jis mano sirdi suzavejo savo gerumu,svelnumu ir nuosirdumu...tik pradejus gyventi kartu supratau kad jo isvaizda ir kuno sudejimas yra toks,kad nei ko pridesi nei atimsi...tiesiog viskas ka turejau susidariusi apie idealu vyra blush2.gif
Atsakyti
savo vyrą įsimylėjau kūdą vaikinuką, o dabar jis sportiškus vyrukas biggrin.gif

bet kūdi nepatinka lotuliukas.gif , turi būti vyras vyriškas, aukštas, šiek tiek raumenumo, bet ne pompa ir tamsus smile.gif ir svarbiausia su švariom panagėm lotuliukas.gif
Atsakyti
stambus tvirtais raumenimis, bet nepripustais. biggrin.gif
Atsakyti
Na jau kuduciai tai nepatinka schmoll.gif , tada pati kazkaip ne iki galo moterim jauciuosi, o jei dar ir perdetai rupinasi savo isvaizda doh.gif , i grazuoliukus lelyciu veidais galima pasiziureti, bet patinka tvirti, vyrisku bruozu, uz mane stambesni vyrai , tik nepripusti, kaip jus cia saket smile.gif , man reikia, kad jausciausi kaip uz muro, tvirtai. ax.gif
Atsakyti
schmoll.gif na kaip matau mano skonis skiriasi nuo daugumos, man patinka kudi. tokie sausi, raumenukai ir gyslos. tokie kaip manasis devil.gif
fui, nekenciu riebalu ant vyrisku kunu... turi but raumenukai, tik jau ne per dideli, ir svelni svelni oda...

vyras turi buti stangrus, netgi sakyciau kietas mirksiukas.gif devil.gif devil.gif devil.gif

einu is proto del siauruciu klubu :*

vyras turi viliot savo gyvom akim... vesliais plaukais. stipriom ir sausom rankom.

na aisku cia skonio reikalas, bet storos riestos ruros ir leskos tai slykstu fear.gif

pasiziuriu ir senius troleibusuose ir tikrai nenoreciau kad manasis taip atrodytu.

po teisybei tai apsimetu kad pykstu kad jis nieko nevalgo, bet is tikruju tai dziaugiuos devil.gif nes visai nenoriu kriuksincio serno ant saves nono.gif bijau.gif
Atsakyti
Paskaiciau as cia kelis Jusu komentarus galvojau palyginsiu su savimi:) pasiskaitysiu kokie vaikinai kam patinka o cia daugumai stambesnis kuo biski storas neaukshtas ir panasiai:) beje klausimas ka reishkia neaukshtas vyras? kiek suprantu tai cia 180-190, arba nestoras tai cia sveria kiek 80kg 100kg?smile.gif

Bet kai paskaiciau jusu post'us supratau kad niekam cia nepatikciau biggrin.gif
Atsakyti
jozikai neimk i galva smile.gif sernienems reikia sernu
Atsakyti