Dalyyve, ir aš tau post factum siunčiu didelį ir gražų linkėjumą
Tiesiog kad viskas būtų gerai
QUOTE(murmike @ 2009 09 06, 18:11)
Dalyyve, ir aš tau post factum siunčiu didelį ir gražų linkėjumą
Tiesiog kad viskas būtų gerai 
ačius
RUCI, gavau sms
QUOTE(dalyyvė @ 2009 09 06, 17:35)
ačius
RUCI, gavau sms
Va, kaip tik norėjau klausti, ar gavai.RUCI, gavau sms
Ačiū D, atidavė man manąjį nick'ą.
Mes vis dar prie jūros - šiandien saulė plieskia, kad net degintis galima
kaip aš tau pavydžiu
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 07, 16:26)
kaip aš tau pavydžiu
Sveikos,
pas mane šiandien darbinga diena - medžius genėjau, daržus ravėjau, lelijas kelias pasėjau, slyvukes nuo žemės rinkau ir dar laukia aslos šveitimas... Rankos kaip pas ūkininką
O oras, nors eik ir deginkis
Išsimaudėm su MB
pas mane šiandien darbinga diena - medžius genėjau, daržus ravėjau, lelijas kelias pasėjau, slyvukes nuo žemės rinkau ir dar laukia aslos šveitimas... Rankos kaip pas ūkininką
QUOTE(ruci @ 2009 09 08, 16:52)
Sveikos,
O oras, nors eik ir deginkis
Išsimaudėm su MB 
fainei
Šiandien gintaravom...
QUOTE(ruci @ 2009 09 09, 13:32)
įsivaizduoju kiek tuose bezliūdnuose pležuose pas jus gintarų
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 09, 13:54)
įsivaizduoju kiek tuose bezliūdnuose pležuose pas jus gintarų
Būna, būna tų gintarų, tik šį kartą, tai mums mažuliukai liko QUOTE(ruci @ 2009 09 09, 16:17)
įsivaizduoju kokie tie "mažuliukai" kas ten pas jus aprankioti gali juk kur pavelgsi smėlis ir nė vieno žmogaus
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 09, 17:11)
įsivaizduoju kokie tie "mažuliukai" kas ten pas jus aprankioti gali juk kur pavelgsi smėlis ir nė vieno žmogaus
Šiaip P sakė, kad dabar jūra žymiai mažesnius išmeta... O gal mes ne taip greitai juos surenkam