Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

Sveikos mamytes:

As cia biski ne i tema, bet gal kas susidomes - sokiai vaikams Kauno centre:

http://www.mdg.lt/toro/apiemus.html
Atsakyti
Klausykit, o gal kt. savaitę susitinkam picos ar kavos ar šokolado?
Siūlykit dieną, laiką ir vietą smile.gif Gal be vaikų? O gal į kokį kiną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2009 09 16, 14:01)
Sveikos mamytes:

As cia biski ne i tema, bet gal kas susidomes - sokiai vaikams Kauno centre:

http://www.mdg.lt/toro/apiemus.html

fainai smile.gif
tik ne kaune gyvenu dabar ax.gif
atpažinau tave iš avataro, geras thumbup.gif jaunystės dainos skamba!
aš čia
http://s236.photobuc...pandopula/sima/
QUOTE(ruci @ 2009 09 16, 19:14)
Klausykit, o gal kt. savaitę susitinkam picos ar kavos ar šokolado?
Siūlykit dieną, laiką  ir vietą smile.gif Gal be vaikų? O gal į kokį kiną? g.gif

jeje..turėčiau ir aš pasirodyt kada nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 09 16, 18:53)
jeje..turėčiau ir aš pasirodyt kada nors 4u.gif
yahoo.gif yess.gif
Atsakyti
Šiandien gerą vaizdelį mačiau darže... A sėdėjo ir žaidė su Jonu ir dar kažkuriuo vaiku, o mes su G judėjom išėjimo link. Beje, A šiandien labai nenorėjo eiti namo g.gif Kai priėjau prie A ir pasakiau, kad jau laikas namo, laikas atsisveikinti su vaikais, tai ji apsikabino Joną ir pabučiavo wub.gif Po kelių sekundžių tą patį padarė G blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar antrą kartą žiūrėjau Saulėlydį ir dabar nekantraudama laukiu antros dalies, kuri bus tik lapkričio mėn. blush2.gif
Atsakyti
ar yra kas namie? user posted image

kur dingę, ką veikiat?
kaip laikotės?

ruci tai turbūt paskutines laisvės dienas gaudo, bo paskui darbelin user posted image pėdins hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 23, 16:51)
Labas, žinok, nespėju suktis, tai ten, tai ten. Tai su viena drauge, tai su kita... O šiaip tai jokių naujovių nėra pas mus smile.gif
O kaip jūs su ME laikotės? Kaip jai akinukai?
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 09 23, 19:02)
QUOTE(Plumeria @ 2009 09 23, 16:51)
Labas, žinok, nespėju suktis, tai ten, tai ten. Tai su viena drauge, tai su kita... O šiaip tai jokių naujovių nėra pas mus smile.gif
O kaip jūs su ME laikotės? Kaip jai akinukai?

turbū dabar mane supranti, kai man buvo kai ME į daržą pridaviau ir laisvės pilnos kelnės buvo hihihi.gif

o akinius dedu tik namuose, kai pareina iš daržo, nenoriu, kad darže koks vaikas sugadintu ar ji pati juos sulaužytų.
reikia jai dengti geri matančią akytę, tai nelabai nori to daryti, bet tenka griebti gasdinimo metodų, tai truputėlį veikia.
Atsakyti
Tarptautinis Kauno kino festivalis
Atsakyti
Kauno meno bienalė

Tikria verta pažiūrėti, o ir laiko skirta daug smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Eik tu sau Bik intriguojanti programa, bet is kur gaut laisvu savaitgaliu...

Kaip fainai vakar vyro gimtadieni sventem - tryse, druskininku vandens parke (liepa pati plaukiojo su liemene, tai jau matyt pati savim didziavosi nes neleido ne prisiliest o ir mes galejom ramiai mirkt:) ) paskui vakare vakarieniavom kinieciuose, super gimtadienis biggrin.gif

Kada tas meetingas?
Atsakyti