Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

QUOTE(ruci @ 2009 10 16, 12:38)
O kaip ir kur masažuot?

krūtinės ląstą, maigyt, vibruot
Atsakyti
Laba

mes irgi kovojam su kosuliais.. Mane labiausiai erzina tie naktiniai - kaip Troulbe rašė - pabunda apie kokia 2-4 val. ir kreksi kokią valandą, kol pradeda atsikosėti doh.gif Geriam dabar Prospaną, tai lyg jau geriau, dar arbatų nevengiam, padus trinam, gal kaip nors unsure.gif

Visiems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
broliukai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 10 22, 20:50)
broliukai
Geras swoon.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
b_i_k, nuoširdžiausi sveikinimai oro_buckis.gif wub.gif clap_1.gif heart.gif friends.gif flirt.gif Visa ko tau geriausia 4u.gif
Atsakyti
b_i_k, nuoširdžiausi sveikinimai oro_buckis.gif wub.gif clap_1.gif heart.gif friends.gif flirt.gif Visa ko tau geriausia 4u.gif
user posted image
Atsakyti
dideliausi sveikinimai šios dienos sukaktuvininkėms b_i_k ir ruci G
user posted image user posted image

dalyve, broliai user posted image
Atsakyti
BIK ir GABIJAI 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus G oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 10 23, 23:09)
Ačiū už sveikinimus G oro_buckis.gif

super laiką praleidom wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 10 25, 22:10)
super laiką praleidom  wub.gif
Ačiū aciuks.gif Man tik nejauku, kad aš visur laksčiau ir neturėjau laiko su visais normaliai pabendraut, bet gal šitaip gavos todėl, kad per du kambarius veiksmas vyko g.gif
Ačiū, kad pafotografavai mirksiukas.gif Pykstu ant savęs, kad pati nesiėmiau šios veiklos, kažkaip tikėjausi, kad G teta ar krikšto tėtis ar senelis pafotografuos mirksiukas.gif
Atsakyti
kaip šventėt, kokių gal idėjų pamėtėsitt?

įsivaizduojat- vakar vakare, nešioju vincą, rėkia neužmiega(mb kostą migdė), marširuoju pirmyn atgal,- vėloka jau buvo,- žiūriu kažkoks žmogaus siluetas lauke ir staiga liepsna mašinų aikštelėj!
aš staigiai mb `gaisrinei skambink`
tas šoko iš lovos, paskambino
per 10min atvažiavo
tai kitos mašinos nenukentėjo
Atsakyti