Su gimimo diena, murmike
O geras - tortadienis
Sveikinu ir as murmike, tegu iki kito tortadienio metai buna kupini dziaugsmo ir optimistiskos nuotaikos
QUOTE(dalyyvė @ 2009 10 11, 10:30)
net užpavydėjau kaip fainai laiką praleidot
Ačiū visoms už sveikinimus
Darbe užsikasus jau kuris laikas, tai nebent namuose karts nuo karto užmetu akį, kas čia "senamiestyje" naujo
Jei būtų susibėgimas pasistengčiau sudalyvauti. Ties kokia data dabar apsistojom?
Dalyve, super, smagiai pasibuvot
Aš irgi jau naujai iškepta krikšto mama
O va kokią gelę vakar gavau - čia viršūnėlė tik
Linkėjimai visiems
Darbe užsikasus jau kuris laikas, tai nebent namuose karts nuo karto užmetu akį, kas čia "senamiestyje" naujo
Linkėjimai visiems
QUOTE(murmike @ 2009 10 11, 17:40)
Ačiū visoms už sveikinimus
Jei būtų susibėgimas pasistengčiau sudalyvauti. Ties kokia data dabar apsistojom?
Aš irgi jau naujai iškepta krikšto mama
Linkėjimai visiems
Linkėjimai visiems
nu sveika pragrįžus į šeimą
nori pasirodyti gėlę, o užrakinus nuotrauką
QUOTE(Plumeria @ 2009 10 11, 17:53)
turbūt ir nesigaus, Photobucketas pinigų užsiprašė, o Facebooko nemoku pasharinti
QUOTE(murmike @ 2009 10 11, 18:23)
turbūt ir nesigaus, Photobucketas pinigų užsiprašė, o Facebooko nemoku pasharinti
Žodžiu, gavau išpjaustytą arbūzą, įspūdingai tikrai atrodė, turinį vis dar dabar kaštavojam, kitas dalis nufotkinau, nežinau, ar pavyks ilgai tokį grožį išsaugot..
nu suintrigavai tai galutinai
QUOTE(murmike @ 2009 10 11, 19:23)
Žodžiu, gavau išpjaustytą arbūzą, įspūdingai tikrai atrodė, turinį vis dar dabar kaštavojam, kitas dalis nufotkinau, nežinau, ar pavyks ilgai tokį grožį išsaugot..
man tai rodo
kas čia taip moka?
ruci, kaip G lietaus batai ar tiko?
QUOTE(Plumeria @ 2009 10 12, 13:14)
ruci, kaip G lietaus batai ar tiko?
Atrodo, kad tiko. Nedaug panešiojom - sirgti pradėjo O tokių gėlių tai esu jau mačius - atrodo, įspūdingai. Buvau viename renginyje, kuriame kaip tik pristatinėjo įrankius, kaip tokius ir kt. grožius sukurti
QUOTE(ruci @ 2009 10 12, 15:17)
mes irgi sergam abi