Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

QUOTE(Plumeria @ 2009 07 31, 15:58)
nu kaip ir prašom pasirodyti
aišku su modeliu,o ne vienus biggrin.gif
Rodaus, jei matosi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
nu, blin, kokie elegant
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 08 07, 16:52)
nu, blin, kokie elegant
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 08 08, 15:19)

ir aš turiu guminius neblogus blush2.gif

o čia aš su v, tik prisimerkęs mažius
http://s236.photobuc...opula/?newest=1
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 08 08, 14:24)
Galvojau, kad parodysi tongue.gif
o čia aš su v, tik prisimerkęs mažius http://s236.photobuc...opula/?newest=1
Gražiai abu atrodot, tik jei sudėtum V ir K nuotraukas panašaus amžiaus, tai aš jų neatskirčiau blush2.gif
Atsakyti

o čia aš su v, tik prisimerkęs mažius
http://s236.photobuc...opula/?newest=1

o jau vyras pustažandis wub.gif
Atsakyti

Oho kaip visos nurimusios,

o as tai vis ilendu kaip kokiu naujienu apturiu o bent jau siais metais kazkaip man ju netruksta, kol atostogavau - pakeiciau darba ir ne delto kad pati buciau norejus o kad susikloste tokia situacija, kad buciau likus bedarbe nes mazino firmos filialus ir palieka tik vilniuj, as kaip nujausdama nusiunciau cv i kita imone ir gavau nauja darba. Nors man baisiai nepatinka keisti viska ir naujas kolektyvas ir naujas darbo pobudis bet tikiuos viskas iseis i gera. Guodzia tai kad atlyginimas dvigubai didesnis tikekimes viskas bus gerai.

Mergina isleidau i darza po ilgu atostogu tai jauciu kad jai nebaisiai patinka bet teks priprast ax.gif

Buvau sutikus Ruci vyra vakar tai merginos sake sedi pajury, sekmes joms atostogaujant ir kitoms linkejimai kur bebutumet rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(trouble @ 2009 08 18, 16:29)
Oho kaip visos nurimusios
trouble, su kokiomis naujienomis 4u.gif Aplinkui krizė, o ji darbus kaip kojines keičia blush2.gif 4u.gif Šaunuolė.
Mes jau grįžom nuo jūros. Kaip aš sakau, iš vieno pragaro, į kitą doh.gif: Vėl nesusikalbu su savo dičke sad.gif O visa kita po senovei mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 18 rugpjūčio 2009 - 18:43
QUOTE(ruci @ 2009 08 18, 20:43)
Sveikos,
trouble, su kokiomis naujienomis  4u.gif Aplinkui krizė, o ji darbus kaip kojines keičia  blush2.gif  4u.gif Šaunuolė.
Mes jau grįžom nuo jūros. Kaip aš sakau, iš vieno pragaro, į kitą doh.gif: Vėl nesusikalbu su savo dičke sad.gif O visa kita po senovei   mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif šaunuolė TROUBLE 4u.gif

ožiai A draugai??

aš ant savęs pikta- valgau ir storėju; tik mažiau pavalgau- silpna doh.gif

praeitą sav sumąstėm, kad vaikus krikštijam, 08/22, susiruošimui 1,5savaitės; kražiuose, kaimas mb/sodyba ten(už 10km), tai planuojam lauke laiką leist, kad tik nelytų cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalyyvė: 18 rugpjūčio 2009 - 19:06
QUOTE(dalyyvė @ 2009 08 18, 20:06)
praeitą sav sumąstėm, kad vaikus krikštijam, 08/22, susiruošimui 1,5savaitės; kražiuose, kaimas mb/sodyba ten(už 10km), tai planuojam lauke laiką leist, kad tik nelytų cool.gif  cool.gif  cool.gif
Gero jums oro ir laiko oro_buckis.gif
O aš ryt į Vilnių varau yess.gif Gaila, kad ne viena, o su mergaitėm, o taip norėčiau viena... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 18 rugpjūčio 2009 - 19:46
Sveikos

ir aš pagaliau išlendu į eterį smile.gif

Trouble, tikrai šaunu, kad darbą gavai tokiu metu 4u.gif Kokioje srityje dabar darbuosies?

Ruci - kantrybės 4u.gif Pas mus irgi visko būna, bet aš kažkokia itin rami paskutiniu metu... K pyksta, rėkia ant J, o aš kažkaip kalbom arba tradiciniu - eik į savo kambarį ir grįžk be ožių smile.gif - jį sudrausminu. Tpfi tpfu tpfu aišku...

Dalyyve, fainai wub.gif Abu kartu kaip supratau krikštysit?
O to pasiruošimo tai ką ten ruoštis irnesakyk.gif Kūmom liepk rūbus vaikams suruošt smile.gif, o pati ramiai sau lauk didžiosios dienos smile.gif
Aš šiaip irgi pamažu krikštynų nuotaikomis gyvenu - tapsiu mūsų mažosios giminaitės krikštamote; mūsiškės tai tik 09.26, betgi nusprendžiau panelei krikšto rūbus numegzti blush2.gif , tai dabar dedu visas pastangas, kad tai neliktų tik gražiais norais smile.gif

Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif

rūbelius aš pati susiruošiau, dar laukiu skraistės pakeliui kažkur užstrigo doh.gif
jei oras leis- turim štai ką
http://www.vejugaudymas.lt/

mb tai dažnai su k neturi kantrybės(čia prieš kelias dienas distancinį tėškė į grindis,- tai db neturim cool.gif )o aš turiu iš kažkur- giriuos blush2.gif

MURMIKE, pati nersi- pavarai, aš nesugebėčiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dalyyvė: 19 rugpjūčio 2009 - 07:39