Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiesčio mamytės susitinka,

QUOTE(Plumeria @ 2009 07 23, 09:01)
pas mus nemažiau
ar baloj ar nebaloj vistiek kojos šlapios
Kas žino, kur nusipirkti gražius lietaus batus? Aš Senamiestyje žiūrėjau, bet man nelabai patiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 07 23, 10:24)
Kas žino, kur nusipirkti gražius lietaus batus? Aš Senamiestyje žiūrėjau, bet man nelabai patiko  blush2.gif

kažkuri iš SM paradvinėja visą tunntą crocsu, rubų ir dar viso velnio. tik nick'neatsimenu, o jos tinklapį atkapsčiau ir kompo History
tai pas ją tokių būna
http://images109.fot...IMG_3577-vi.gif
ir tokių
http://images47.fotk...IMG_3566-vi.gif

jei neturi gal užsako?
telefonas po katalogo nuotrauka
http://public.fotki.com/sunelis/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir priplepėjot nemenkai, ir pabaliavojot, kaip matau biggrin.gif Super. Mes šiandien jau skelbiam savo atostodų pabaigą - beliko savaitgalis ir vėl darbai darbeliai...

Šiaip turėjom labai gerą laiką - pirmą savaitę iš dūšios reprezentavom Lietuvą, sukorėm apie 1500 km važinėdami po gimtąja žemelę, vokiečiams tiek visko parodėm, kad jei jie greitu metu nuspręstų vėl atvažiuoti, nežinočiau, ką dar galėčiau parodyti smile.gif

Na, o šią savaitę ilsėjomės Klaipėdoje, Melnragėje, super vietoje - 2 km nuo Klaipėdos centro, bet beveik laukinėmis sąlygomis, 100m nuo jūros good.gif Patyrėm visokio oro, bet jis atostogų nesugadino - ir pasideginom, ir pasimaudėm, ir kultūros apturėjom. Žodžiu esmi patenkinta, atitrūkau nuo visko, nei krizė jokia man 2 savaites neegzistavo, nei šiaip kokie nemalonūs dalykai - teliko nemačiau, radijo neklausiau, interneto neturėjau - jėga thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos as neseniai apsigyvenau kaune ir visiskai neturiu cia draugu tai gal galetume susidraugauti 4u.gif
Atsakyti
prašom prašom 4u.gif
mėgstam naujus draugus,
nors susitinkam retokai (bent jau aš blush2.gif ), bet esam draugės
pasipasakok apie save, jei teisingai supratau, tai naujai sukurta šeima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Plumeria: 25 liepos 2009 - 18:44
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 25, 19:40)
prašom prašom 4u.gif
mėgstam naujus draugus,
nors susitinkam retokai (bent jau aš  blush2.gif ), bet esam draugės
pasipasakok apie save, jei teisingai supratau, tai naujai sukurta šeima...

i kauna atsikrausciau gyventi is kaisiadoriu gyvenu su draugu, nes pabodo vienam pas kita vazineti man 23metai. na klauskit kas ydomu nes net nezinau ka dar papasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 23, 12:53)
kažkuri iš SM paradvinėja visą tunntą crocsu, rubų ir dar viso velnio
Man ne vaikams reikia, bet labai ačiū, kad paieškojai oro_buckis.gif Aš sau ieškau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 07 27, 13:41)
Man ne vaikams reikia, bet labai ačiū, kad paieškojai oro_buckis.gif Aš sau ieškau blush2.gif

tai tadu nežinau kur patarti paieškas pradėti
o jau kokių jau tokių ieškai, kad nepatinka pamatyti?
man kaip sakant dzin kokie tie botai, bile kerzai, kad neprašlaptų, į šokius ar darbą su jais gi neisi. o mišką ir per balas bile kokie tinka. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2009 07 27, 13:49)
tai tadu nežinau kur patarti paieškas pradėti
o jau kokių jau tokių ieškai, kad nepatinka pamatyti?
man kaip sakant dzin kokie tie botai, bile kerzai, kad neprašlaptų, į šokius ar darbą su jais gi neisi. o mišką ir per balas bile kokie tinka. biggrin.gif
Na, matai, aš noriu pirktis botus, t.y. lietaus batus vaikščiojimui mieste... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 07 27, 13:55)
Na, matai, aš noriu pirktis botus, t.y. lietaus batus vaikščiojimui mieste...  blush2.gif

nu matai kokia bigsmile.gif

na gal ir tavo tiesa, kam o balas mirkyti gerus batus, jei gali guminius thumbup.gif
Atsakyti
o aš nusipirkau iš senukų žalius su pašildymu viduje nori išsiimi nori ne.... ir man visai vienodai... kad jie žali...bile nešlapia tongue.gif

o kažkada visai gražius mačiau kažkurioje parduotuvėlėje Akropolyje... gal Alandeco? ar kažkokioj panašioj smile.gif tik kaina buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2009 07 27, 20:39)
o kažkada visai gražius mačiau kažkurioje parduotuvėlėje Akropolyje... gal Alandeco? ar kažkokioj panašioj smile.gif tik kaina buvo  doh.gif
Buvau ir aš į Alan deko užėjus... Bet nelimpa man jie smile.gif Jaučiu reikia pirktis paprastus ir su aliejiniais dažais papaišyti tongue.gif
Atsakyti