Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. 9 tema!

Labas garbanytes!!!
Dziovinu savo isplautas garbaneles smile.gif , tad nutariau pasilabinti!!!
Nu jau kavytes skanumas mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

O pas mane nelyja ax.gif mirksiukas.gif

Gal yra garbaniu is Klaipedos? Idomu kuriai kirpejai patikit savo plaukucius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 10, 13:24)

Gal yra garbaniu is Klaipedos? Idomu kuriai kirpejai patikit savo plaukucius?  g.gif

As is Klaipedos 4u.gif
neturiu kirpejos, visada pati kerpuosi blush2.gif esu porakart daziusi kirpykloje, bet niekada negavau norimo rezultato, tai ir kirpejos neturiu nuolatines ax.gif
Atsakyti
alus g.gif
o kaip dėl kvapo paskui? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 08, 13:13)
Nereikia tikrai  biggrin.gif ,  biskuti butu per daug  biggrin.gif
Seip jei del formavimu priemoniu, turiu labai faina daikciuka, jis skirtas naturalioms garbanems. Toks vadinas "Smoofer styling" is Kappers kosmetikos. Kaip jis skaniai ir gaiviai kvepia ir kas svarbiausiai nesuklijuoja ir nepadaro stagariniu plauku. (tepant toks jausmas lyg balzamo tepciau).
As ant slapiu plauku juo pasitepu, dar ant pirstu juos biski sukdama atskiriu, kad dar labiau sruoga nuo sruogos atsikabintu, tai gerai labai gaunas  thumbup.gif
Chardonnay, kiek supratau, ne LT gyveni, tai gal ten kazkur pas tave yra tokiu...o LT dar nera sios linijos, bet greit bus  lotuliukas.gif  thumbup.gif  ax.gif

http://www.kappers.e...yling-smoother/
sitas?
kaip suprantu cia skirta garbanoms 'slėpti' ,o ne jas ryskinti g.gif

as vis ieskau kazko,kas nelipintu,bet paryskintu garbaneles biggrin.gif gal ka labai gero atradot? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 10, 14:24)
Labas garbanytes!!!
Dziovinu savo isplautas garbaneles  smile.gif , tad nutariau pasilabinti!!!
Nu jau kavytes skanumas  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

O pas mane nelyja  ax.gif  mirksiukas.gif

Gal yra garbaniu is Klaipedos? Idomu kuriai kirpejai patikit savo plaukucius?  g.gif

as is Klp, bet kerpuosi Kaune g.gif (gyvenu jau keli metai Vilniuje,tai pakeliui wink.gif doh.gif )
sesuo kerpasi Debreceno rajone esancioje kirpykloje. tam pastate,kur sporto klubas "Apelsinas". berods , Romantika vadinasi g.gif
kirpimu,kiek zinau,patenkinta. o ir man grazu, kaip ja apkerpa biggrin.gif
Atsakyti
gutte86 tu kerpiesi pati???? oho! sugebejimai neeiliniai? doh.gif , gal tu kirpeja???

Sultry - aciukas! Nezinojau tokios, reiktu pasidometi...hm g.gif
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 10, 16:56)
gutte86 tu kerpiesi pati???? oho! sugebejimai neeiliniai?  doh.gif , gal tu kirpeja???

Sultry - aciukas! Nezinojau tokios, reiktu pasidometi...hm  g.gif

tik ten ne viena kirpeja yra, kiek zinau,ji kerpasi pas tokia vidutinio amziaus moteriske, trumpokais plaukais. man rods,ji yra kirpyklos savininke.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 15:46)

as vis ieskau kazko,kas nelipintu,bet paryskintu garbaneles biggrin.gif  gal ka labai gero atradot? blush2.gif

Vienoms patinka keune sculpting, man z.one urbantribe helix. Jie tinkami garbanų formavimui. Tikrai nesulipina, daugeliui net siplnoki. Tai žiūrint kokio rezultato nori.
Po keune ar po urbantribe'o išsidžiovinus plaukus, nesijaučia, kad kas būtų dėta (nesulipina, nesausina), tiesiog paryškina garbanas. O jei nieko nededu tai tik išsipūtę plaukai būna. Tai čia mano atvejis.
Atsakyti
QUOTE(ObeluLaura @ 2009 07 10, 15:56)
gutte86 tu kerpiesi pati???? oho! sugebejimai neeiliniai?  doh.gif , gal tu kirpeja???

tai kad garbanotiems plaukams pakarpyti nereikia dideliu meniniu gabumu lotuliukas.gif
planuoju db eiti pas kirpeja galiukus patrumpinti, nes rusiuke man isaiskino, kad mano namines zirkles nera tokios geros (astrios) kaip kirpeju, del to galai siura greiciau smile.gif
bet kirpeju as bijau kaip kryziaus - man jos niekada plauku nenudazo, kaip paprasau, tai bijau pagalvot, kad bus, kai kirptis nueisiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 07 10, 15:01)
alus g.gif
o kaip dėl kvapo paskui? blink.gif

kol slapi plaukai, tai jauciasi kvapas, bet kai isdziusta jokio nebelieka schmoll.gif darbe niekas neklause, ar gėriau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 15:46)

poster_offtopic.gif man visu pirma i akis krito sudetis.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, ką tik įdėjau nuotraukėlę blush2.gif Komentuokite prašom, tik neapmėtykit pomidorais už šukuoseną ax.gif Ryt dalyvausiu krikštynose, o kirpėja tik šiandien galėjo priimti, tai ta šukuosena idealiausias variantas thumbup.gif Na pamatysit, suprasit apie ką aš čia...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 10 liepos 2009 - 16:52
QUOTE(rusiuke @ 2009 07 10, 17:18)
Vienoms patinka keune sculpting, man z.one urbantribe helix. Jie tinkami garbanų formavimui. Tikrai nesulipina, daugeliui net siplnoki. Tai žiūrint kokio rezultato nori.
Po keune ar po urbantribe'o išsidžiovinus plaukus, nesijaučia, kad kas būtų dėta (nesulipina, nesausina), tiesiog paryškina garbanas. O jei nieko nededu tai tik išsipūtę plaukai būna. Tai čia mano atvejis.

o kokios kainos abieju? 4u.gif
as bandziau hempz curl control kremuka, tai likau patenkinta. tik va kai reikt pirkt,tai vis svyruoju doh.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 07 10, 18:21)
tai kad garbanotiems plaukams pakarpyti nereikia dideliu meniniu gabumu  lotuliukas.gif 
planuoju db eiti pas kirpeja galiukus patrumpinti, nes rusiuke man isaiskino, kad mano namines zirkles nera tokios geros (astrios) kaip kirpeju, del to galai siura greiciau  smile.gif
bet kirpeju as bijau kaip kryziaus - man jos niekada plauku nenudazo, kaip paprasau, tai bijau pagalvot, kad bus, kai kirptis nueisiu  doh.gif

poster_offtopic.gif man visu pirma i akis krito sudetis.... unsure.gif

del kirpimo.. na taip,kai garbanoti,tai 'dzin' kaip nukirpti..bet kai reikia tiesint,tada ir pasimato 'kirpimo grozis' wink.gif o kerpat slapius ar sausus namie? man pamenu vaikystej mama slapius pakirpdavo,nes sausu garbanu neimanoma normaliai nukirpt..nebent issitiesinus dar kirpt (man taip kirpeja kerpa) biggrin.gif

o del sudeties-visu tu tepalu ji baisi,daugiau maziau..naturaliu sunku rast.. nors ieskau jau netrumpai ir nemazai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 07 10, 17:52)
Sveikutės, ką tik įdėjau nuotraukėlę  blush2.gif Komentuokite prašom, tik neapmėtykit pomidorais už šukuoseną  ax.gif Ryt dalyvausiu krikštynose, o kirpėja tik šiandien galėjo priimti, tai ta šukuosena idealiausias variantas  thumbup.gif Na pamatysit, suprasit apie ką aš čia...

o tau kirpciukai nesigarbanoja? as kad ir noreciau negaleciau tokiu nesiot... styrotu neaisku kas ant galvos... jau dabar kur auga plaukuciai prie kaktos nesusispratimas didziausias...
Atsakyti
QUOTE(NeNuorama` @ 2009 07 10, 19:35)
o tau kirpciukai nesigarbanoja? as kad ir noreciau negaleciau tokiu nesiot... styrotu neaisku kas ant galvos... jau dabar kur auga plaukuciai prie kaktos nesusispratimas didziausias...

Tai kad tik šiandien nusikirpau ir ištiesinau lotuliukas.gif Jau kirpėją paruošiau tam, kad kas rytą atsikėlus ras mane prie durų biggrin.gif jei aš pati nesusitvarkysiu
Sakiau pati kalta, nereikėjo kirpti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visai_nauja: 10 liepos 2009 - 18:44