QUOTE(katutis @ 2009 07 10, 14:17)
ir aš negaliu
Jei tik pagauna kokių rūkalų netyčia, niekaip negalėčiau neplovus galvos eiti miegoti 
aš dar kažkaip tą gelį naudodavau tik kartais, o MB - kiekvieną rytą ir net neįsivaizduodavo, kad galima be jo, nors jis "perteklines" priemones gerai atrūšiuoja
Aišku, dar gali būti, tiksliau yra, kad kirpėja yra gera ir susitvarko tie plaukai reprezentatyviai tiesiog juos sudrėkinus ryte vandeniu 

aš dar kažkaip tą gelį naudodavau tik kartais, o MB - kiekvieną rytą ir net neįsivaizduodavo, kad galima be jo, nors jis "perteklines" priemones gerai atrūšiuoja

arba vyro plaukuosena dekinga, pats plaukas klusnus.. manau, geri plaukai+gera kirpeja=stebuklai

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 10, 14:43)
agam, pora karteliu bandziau
tik tikrai, kaip ir tu pamenu esi sakius, siek tiek reik igust dirbt su sepeteliu
siaip man patiko, pailgina blakstienas labiau nei nvey, padazymo prasme kaip ir nemaciau trukumu
del laikymo, tai panasiai kaip ir nvey, kur liecaisi i voka, tai siek tiek patepa, ypac silta diena. Zodziu, formule tokia: naturaliems tusams geriau tinka trumpos (jei tiesios, tai gal gali but ir ilgesnes, bet vis tiek jauciu gali liestis i voka
) + neriestos (tiesios) blakstienos 

tik tikrai, kaip ir tu pamenu esi sakius, siek tiek reik igust dirbt su sepeteliu

aiskuma
as dbr va atradau nenaturalu tusa, kurio sepetelis labai panasus,tai labai patenkinta vaizdu padazytu blakstienu. o ir tusas atrodo svelnus,nepalyginsi su kokiu MF.. o kaina juokinga,palyginus su dr.H.ir dar firma tokia,kurios niekada nenaudojau ir maniau nenaudosiu

Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 07 10, 15:01)
ne. naturaliu tokiu dalyku nelabai rasta...
Lt maciau tik is Aubrey organics. manau,bus isbandytas kada

is viso esu pastebejus,kad naturaliu plauku prieziuros priemoniu nera daug,pagrindas-sampunai ir balzamai. o man reikia kazko stipriau - kaukiu,kremo prieziurai, garbanom pabrezti

p.s. manau,sulauksiu komentaro,kad kaukes aliejines reik/galima daryt. darau darau