Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 07 10, 14:17)
ir aš negaliu  schmoll.gif Jei tik pagauna kokių rūkalų netyčia, niekaip negalėčiau neplovus galvos eiti miegoti sad.gif

aš dar kažkaip tą gelį naudodavau tik kartais, o MB - kiekvieną rytą ir net neįsivaizduodavo, kad galima be jo, nors jis "perteklines" priemones gerai atrūšiuoja smile.gif Aišku, dar gali būti, tiksliau yra, kad kirpėja yra gera ir susitvarko tie plaukai reprezentatyviai tiesiog juos sudrėkinus ryte vandeniu smile.gif

arba vyro plaukuosena dekinga, pats plaukas klusnus.. manau, geri plaukai+gera kirpeja=stebuklai biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 10, 14:43)
agam, pora karteliu bandziau 4u.gif
tik tikrai, kaip ir tu pamenu esi sakius, siek tiek reik igust dirbt su sepeteliu biggrin.gif  siaip man patiko, pailgina blakstienas labiau nei nvey, padazymo prasme kaip ir nemaciau trukumu g.gif  del laikymo, tai panasiai kaip ir nvey, kur liecaisi i voka, tai siek tiek patepa, ypac silta diena. Zodziu, formule tokia: naturaliems tusams geriau tinka trumpos (jei tiesios, tai gal gali but ir ilgesnes, bet vis tiek jauciu gali liestis i voka g.gif ) + neriestos (tiesios) blakstienos biggrin.gif

aiskuma
as dbr va atradau nenaturalu tusa, kurio sepetelis labai panasus,tai labai patenkinta vaizdu padazytu blakstienu. o ir tusas atrodo svelnus,nepalyginsi su kokiu MF.. o kaina juokinga,palyginus su dr.H.ir dar firma tokia,kurios niekada nenaudojau ir maniau nenaudosiu lotuliukas.gif oriflame poster_offtopic.gif
Papildyta:
QUOTE(Monica @ 2009 07 10, 15:01)
o čia natūralus? ax.gif

ne. naturaliu tokiu dalyku nelabai rasta...
Lt maciau tik is Aubrey organics. manau,bus isbandytas kada wink.gif
is viso esu pastebejus,kad naturaliu plauku prieziuros priemoniu nera daug,pagrindas-sampunai ir balzamai. o man reikia kazko stipriau - kaukiu,kremo prieziurai, garbanom pabrezti doh.gif

p.s. manau,sulauksiu komentaro,kad kaukes aliejines reik/galima daryt. darau darau wink.gif tiesiog kartais norisi ir patogumo,greitumo, neriebalinu pirstu ir t.t. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 10 liepos 2009 - 13:07
QUOTE(katutis @ 2009 07 10, 13:17)
gal kaip ir kiekviename panašiame sąraše būtų galima aptikti ginčytinų dalykų, bet man patiko susisteminimas  drinks_cheers.gif

Susidariau nuomonę, kad į parduotuvę reikia eiti ne su kenksmingų, o atvirkščiai - su nekenksmingų medžiagų sąrašu, nes jis žymiai trumpesnis biggrin.gif

QUOTE(Monica @ 2009 07 10, 14:01)
pažiūrėjau aš sąrašą, tai krūva tų sintetinių produktų yra sertifikuotoj kosmetikoj.Man trūksta jų diferenciacijos pagal kenksmingumą.Man atrodo, jei sintetinis, nereiškia, kad kenksmingas.Pvz emulsinis vaškas, betainas, zn oksidas ir t.t. prie sint. , bet tai nereiškia,kad jie-blogis smile.gif
tai ten pagal abėcėlę, dėl to 2 nr biggrin.gif .Jau rašiau, kad sint.-nereiškia kenksmingas. Ir pvz cosmetics database psl. jis prie absol. nekenksmingų priskirtas. Taip kad gali pabandyti jį naudoti. aišku, jei jau giliai įsitikinusi, kad jis-blogis, tai mesk lauk biggrin.gif

Nežinojau, kad ir pagal abėcėlę gali ingridientus rašyti ax.gif Gal gali to puslapiuko nuorodą įmesti mirksiukas.gif
Na pabandysiu tą aliejuką, turėtų oda pajausti jei netiks, nes jau natūralius kuris laikas naudoju rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ernesin @ 2009 07 10, 11:18)
Ar šis Rossman Babydream šampūnas tiko kai kurių vyrams?
user posted image

Dar dėl to šampūno pasikartosiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 liepos 2009 - 13:16
QUOTE(ernesin @ 2009 07 10, 14:15)
  Gal gali to puslapiuko nuorodą įmesti mirksiukas.gif

šito?
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 10, 13:01)
Beje, hauschkoj parfum irgi be žvaigždutės,nekilo jums minčių, kad gali būt sintetinis kvapas??

pažiūrėjau aš sąrašą, tai krūva tų sintetinių produktų yra sertifikuotoj kosmetikoj.

sint.-nereiškia kenksmingas. Ir pvz cosmetics database psl. jis prie absol. nekenksmingų priskirtas.

jei sertifikuota kosmetika, tai tikiuosi, kad ten natūralūs kvapai smile.gif

sąrašas nėra vienintelis ir teisingas iki galo smile.gif Man irgi pasirodė keista, kad ten cinko oksidas, bet dabar neturiu laiko ypač nuodugniai jį studijuoti smile.gif

ta medžiaga tai įdomiai - sąraše nurodoma prie sintetinių, kitur šaltiniuose radau, kad ji būna augalinės kilmės, taip pat randama vandens paukščių plunksnose. Ir dar pasirodo, yra veikalas parašytas apie tai, kad ji galimai gali sukelti kontaktinį dermatitą g.gif
Atsakyti
p.s. jei kuri darot uzsakyma is biologish puslapio,prisijungciau 4u.gif (noriu vel lavera savaiminio idegio kremo wub.gif ) brukstelkit i az. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 07 10, 14:57)

Dėkui 4u.gif , palyginimui informacijos niekada nebus per daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 07 10, 09:27)
merginos, toks praktinis klausimas toms, kurios plaukus ne kasdien plauna. Nelabai įsivaizduoju, kaip naudojant plaukų formavimo priemones vakare neišplauti plaukų  ax.gif  Kaip jūs darote, jei plaukams panaudojat kad ir želę? Kitą rytą vėl dedat naujai želės? Ar plaunat plaukus? Ar išvis nieko nenaudojat?

nenaudoju jokiu priemoniu, ryte papurskiu vandeniu ir plaukai atsistoja i savo vietas.
Naudojant priemones turbut kasdien tektu galva plauti...
Atsakyti
MaMarija kažkada pasisakiusi apie kažkurį Florame hidrolatą buvo, kad blogai purškia, bet manau galima būtų į KN buteliuką persipilti, jei tik tame didžiausias minusas, mane domintų jo kokybė dėl natūralumo rolleyes.gif gal kuri turite apelsininį ir galėtumėte užmesti akį į sudėtį, šiaip rašo kad sertifikuotas Ecosert 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 10 liepos 2009 - 16:45
as irgi prisijungciau prie biologhish uzsakymo (noreciau sante veido kremo ir poros kaukiu, gal dar ka issirinksiu) 4u.gif Esu Vln.
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 17:03)
p.s. jei kuri darot uzsakyma is biologish puslapio,prisijungciau  4u.gif  (noriu vel lavera savaiminio idegio kremo wub.gif ) brukstelkit i az. 4u.gif

QUOTE(bitute737 @ 2009 07 10, 19:56)
as irgi prisijungciau prie biologhish uzsakymo (noreciau sante veido kremo ir poros kaukiu, gal dar ka issirinksiu)  4u.gif  Esu Vln.

na va, jau kompanija biggrin.gif kas dar? biggrin.gif gal kazkuri jau uzsakinejusi mergina irgi prisijungtu ir mums galetu pagelbeti? (zalia zalia as internetineje prekyboje doh.gif ) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2009 07 10, 19:02)
na va, jau kompanija  biggrin.gif  kas dar?  biggrin.gif  gal kazkuri jau uzsakinejusi mergina irgi prisijungtu ir mums galetu  pagelbeti? (zalia zalia as internetineje prekyboje  doh.gif4u.gif

mielai jungciaus ir as.
netgi galeciau pabandyti pati uzsakyti nedideliam kiekiui merginu, bet esu irgi visiskai zalia siuose reikaluose rolleyes.gif. Labai reiketu pagalbos ir kazkokiu mini instrukciju kaip ta padaryti (kaip ten per tuos paypalus registruotis ir pan.) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelijėlė: 10 liepos 2009 - 19:32
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 07 10, 21:31)
mielai jungciaus ir as.
netgi galeciau pabandyti pati uzsakyti nedideliam kiekiui merginu, bet esu irgi visiskai zalia siuose reikaluose  rolleyes.gif. Labai reiketu pagalbos ir kazkokiu mini instrukciju kaip ta padaryti (kaip ten per tuos paypalus registruotis ir pan.)  ax.gif

oi kaip šaunu būtų thumbup.gif
Atsakyti