Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Sviripilė @ 2009 07 08, 14:24)
Galiu nupilti pabandymui  biggrin.gif  Kiekis berods 200 ml, kainuoja atrodo 39 lt (pirkau su 30% nuolaida).

aciu 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri bandėt Weledos šapmūną su rosmarinais? Kokie pojūčiai po plovimo juo? Klausiu, nes įdomu ką tokio neišturėjusi nusipirkau ax.gif.
Atsakyti
Gal kur pastebejote WELEDA kuno priemonems nuolaidu neseniai? ax.gif
labai noriu anticeliulitinio aliejuko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 08, 16:09)
Gal kuri bandėt Weledos šapmūną su rosmarinais? Kokie pojūčiai po plovimo juo? Klausiu, nes įdomu ką tokio neišturėjusi nusipirkau ax.gif.

esu turejus, man patiko, plaukai budavo labai purus po plovimo. tik buvau nusprendus, kad nuo jo niezedavo galvos oda.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 08, 16:09)

cia mano megstamiausias sampunas rolleyes.gif plaukai man purus ir svelnus po jo, priekaistu siam sampunui neturiu.. dabar tai turiu Weledos su kastonais sampuna.. del idomumo nusipirkau.. tiesiog palyginimui.. seip labai panasus ir rozmarinu, ir kastonu sampunai, bet gal kastonu kazkiek pariebina plaukus man g.gif
man galvos neniezti nuo Weledos sampunu.. pleiskanu irgi nera..
bet aisku visiems skirtingai gali but biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 08 liepos 2009 - 15:21
QUOTE(Monica @ 2009 07 08, 11:19)
tai gal tik porą dienų naudoja, vėliau bus matyt smile.gif

radau dar kelias naturalias priemones:
- actas sumaisytas lygiomis dalimis su vandeniu (naudoti kaip prausikli ar tonika);
- svoguno sultys sumaisytos lygiomis dalimis su actu (teptis patamsejusias vietas pora kartu i diena);
- kiwi, citrinos, serbentu ir kitu vaisiu sultys...

O as, man atrodo, 'suradau' kaip vadinas tai, kas man atsitiko - melasma unsure.gif

Although it can affect anyone, Melasma is particularly common in women aged 20 to 40, especially pregnant women...

Melasma is most often caused by the hormonal changes or fluctuations of pregnancy, which make your skin more likely to develop dark patches of pigment when exposed to sunlight.

Raso, kad pirma reikia eit pas dermatologa, kad jis nustatytu melazmos tipa, o tada jau parenkamas gydymas.
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 07 08, 16:13)
esu turejus, man patiko

QUOTE(Palomina @ 2009 07 08, 16:19)
cia mano megstamiausias sampunas  rolleyes.gif  plaukai man purus ir svelnus po jo

Oi kaip laukiu rytojaus, kol išbandysiu, gal ir man purins kaip kad noriu ax.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMarija: 08 liepos 2009 - 16:00
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 08, 16:59)
Oi kaip laukiu rytojaus, kol išbandysiu, gal ir man purins kaip kad noriu ax.gif.

O man žinok visiškai netiko su rozmarinais. Pradėjo galvą niežėti nuo jo, plaukų neišplaudavo, likdavo prie šaknų tokie kaip riebaluoti. Aliejus irgi man sunkiai išplaudavo. Nors kvapas tai labai patiko. Išmainiau aš jį į kitokį pabandymui.
Atsakyti
QUOTE(MAMarija @ 2009 07 08, 16:59)

as, kiek pamenu, buvau kaip ir patenkinta, bet plaukas toks paveltas likdavo, butinai kokio balzamo noredavosi.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 07 08, 18:23)
O man žinok visiškai netiko su rozmarinais. Pradėjo galvą niežėti nuo jo, plaukų neišplaudavo, likdavo prie šaknų tokie kaip riebaluoti. Aliejus irgi man sunkiai išplaudavo. Nors kvapas tai labai patiko. Išmainiau aš jį į kitokį pabandymui.

QUOTE(linutiaaa @ 2009 07 08, 18:26)
as, kiek pamenu, buvau kaip ir patenkinta, bet plaukas toks paveltas likdavo, butinai kokio balzamo noredavosi.

bet tikrai ziuriu kaip visoms skirtingai.. man net balzamo nereikia po sio sampuno.. aliejus irgi kuo puikiausiai isplauna, ir galva labai gerai isplauna..
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 07 08, 14:24)
Aš geriu, bet galima tepti ir ant odos  4u.gif Tiek, kad aš geriu dėl hormonų subalansavimo, t.y. vidinių problemų.

o jos nuo ko tinka gerti?
Papildyta:
QUOTE(Palomina @ 2009 07 08, 18:52)
bet tikrai ziuriu kaip visoms skirtingai.. man net balzamo nereikia po sio sampuno.. aliejus irgi kuo puikiausiai isplauna, ir galva labai gerai isplauna..

visoms skirtingai del to, kad plauko struktura skiriasi 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri noretu pabandyti Urtekram sampuna su ruduoju cukrum? ax.gif rolleyes.gif visgi netiko jis man verysad.gif 250ml buteliuke like apie 3/4 gal net 4/5 to sampuno. pasikeisciau i koki kita sampuna, kuris galbut kuriai nors netiko, riebiems plaukams arba purinanti ax.gif blush2.gif
Atsakyti