QUOTE(dangausvaivorykste @ 2009 08 30, 22:45)
O zinote mums logopede patare taip nelipti sunui atkartoti zodi kuri tareme ir neliepti atkartoti sake padarysime tik blogiau tad per vasara neprasiau kad kartotu zodziu ir zinokite nustebau kaip pats eme ir pradejo atkartoti zodzius kuriuos norejo--pats.
Kaip jus per rugsejo 1diena rengiate vaikucius?Kokias geles perkate aukletojoms?Ir dar klausimas is ryto buna viena aukletoja,bet geles juk perkate abiejoms aukletojoms ir auklytei ar ne?
aha, nereikia vaiko versti kartoti. Jis pats turi pradėti kalbėti ir jausti malonumą bei kalbos reikalingumą.
O gėlių visoms pirkau
QUOTE(adriu @ 2009 08 31, 16:00)
mergaites,o kurios vaikui yra F83 diagnozė,gal galit pasidalynt pastebėjimais ir patarimais
apie ką tie pastebėjimai gali būti. Kai netelpa vaikas į vienus rėmus, tada parašo mišrus raidos sutrikimas ir tada apima viską. Tokį F 83 gali turėti ir autistai, ir dauno sindromo vaikai.
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 09 01, 00:20)
Aš šitą knygą skaičiau net du kartus - kai mano vyresnėliui buvo 1 ir 2 metai, kai perskaičiau atrodė nu dabar tai pasikausčiau

Dar viena panaši savo idėjom yra ''Šimtas mitų apie vaikų auklėjimą''. , vaikų raidą ir t.t.
Dabar skaitau ''Vaikų seksualumas'' - verta paskaitymo, nors nepatiks tikriausiai ilgo žindymo šalininkėms
Didelį perversmą mano širdyje padarė ''Padėkime augti'', nors jų persikūnijimų filosofija šiek tiek šokiruoja, bet visa kita tai tikrai gilu
Skruzdėda, lankysite dailę šiais metais? Aš saviškį irgi užrašiau

Tik negavau dar iš jų patvirtinimo ir nežinau tvarkaraščio.
pavartysiu.. neskaičiau nė vienos

nepapuolė. AČiū, kad parašėt pavadinimus.
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 01, 10:41)
maniskiui ta pati diagnoze, tik tiek, kad ja raso iki7 metu, paskui jau ten matyt ima ivardinti konkrecius aspektus
Kai forminau invalidumą, tai sakė, kad F 83 tinka tik iki 5 metų amžiaus. Po to jau konsultuoaj psichiatrai. T.y. F83 gali rašyti neurologas iki 5 metų, o vaikai turinčiam 5 metus, diagnozę nustato jau psichiatras.
QUOTE(Alchemie @ 2009 09 03, 10:08)
Tiesa, Naitas ar zinai, kad atrodo yra valyta vienvalente kokliuso vakcina?
As saviske kol kas tik nuo hepatito pradejau skiepyt, tuberkuliozes skiepo negaus, o va del kokliuso, jei valyta ir svelnesne vakcina bandysiu...bo baisu ziemai ateinant. dar mastysiu apie difterija ir hib..ale kazkaip reikia sidelioti grafika skiepijymo..nes nu maza ji..nenoriu organizmui didelio kruvio
Lietuvoje yra dviejų tipų kokliušo vakcinos. Nacionalinėje skiepijimų programoje naudojama visos ląstelės kokliušo vakcina. Ji yra labai saugi ir efektyvi, tačiau įskiepijus šią vakciną, daug vaikų sukarščiuoja. Todėl gydytojai visuomet perspėja, kad bent tris dienas po skiepo reikia matuoti vaiko temperatūrą, turėti pasiruošus paracetamolio.
Neląstelinė kokliušo vakcina sukelia mažiaus nepageidaujamų reiškinių, ją įskiepijus sukarščiuoja tik apie 5-7% paskiepytųjų. Ši vakcina skiepijama tik jeigu apmokama jos kaina.
ir už tai ačiū. Kur jau aš ten žinosiu..
mano galva dabar užimta visai kitais dalykais.. vidurinėlis akies operacijos laukia. Ją daro vienąkart gyvenime.. o jeigu nepavyktų.. tfu 3 x...
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...