Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba- 6 tema

QUOTE(ingauk @ 2009 10 28, 20:51)
jeigu darzely sitaip, eiciau tiesiai pas direktore  mirksiukas.gif

tai kad ten drektore ir logopede is vien eina kiek supratau blink.gif
Atsakyti
pimpa, va cia arba eiti ieskoti privaciai arba eiti i koki PPT ir su isvadomis ateiti g.gif tada is viso, jei tik vaikui manau parasyta butu nezymus kalbos neisivystymas, tai tu net uz darzeli neturetum moketi g.gif jei kartais dar nepakeite sito dalyko, kai karpe invalidumo ir visokias kitokias paramas g.gif
Siaip..liudna, bet jei per pykscius isikovosi teise, kuri tau priklauso, klausimas, kaip dirbs su vaiku verysad.gif gali buti, kad dirbs atmestinai

off topic: as zinau daug kitu atveju butent su hiperiukais, kai Salaseviciutes pagalba buvo reikalinga ir padare viska. Vaikai ir tevaibuvo apginti, dabar nesenas reikalas, kad tarpininkavo, jog butu ivezami ir kompensuojami hiperiukams vaistai...zodziu yra dvi puses, as tik galvoju, akd nebutu prastenis zmogus sitoje vietoje, nei buvo ji.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 29, 10:02)
pimpa, va cia arba eiti ieskoti privaciai arba eiti i koki PPT ir su isvadomis ateiti g.gif tada is viso, jei tik vaikui manau parasyta butu nezymus kalbos neisivystymas, tai tu net uz darzeli neturetum moketi g.gif jei kartais dar nepakeite sito dalyko, kai karpe invalidumo ir visokias kitokias paramas g.gif
Siaip..liudna, bet jei per pykscius isikovosi teise, kuri tau priklauso, klausimas, kaip dirbs su vaiku verysad.gif gali buti, kad dirbs atmestinai

off topic: as zinau daug kitu atveju butent su hiperiukais, kai Salaseviciutes pagalba buvo reikalinga ir padare viska. Vaikai ir tevaibuvo apginti, dabar nesenas reikalas, kad tarpininkavo, jog butu ivezami ir kompensuojami hiperiukams vaistai...zodziu yra dvi puses, as tik galvoju, akd nebutu prastenis zmogus sitoje vietoje, nei buvo ji.

na jeigu su PPT isvadom tai butu ko gero logopedinis darzelis mirksiukas.gif o del mokamumo dabar visi su kalbos raida sutrikusia jeigu dar nera kitu sutrikimu su sveikata yra mokamas darzelis, bent jau mums taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 29, 11:25)
o del mokamumo dabar visi su kalbos raida sutrikusia jeigu dar nera kitu sutrikimu su sveikata yra mokamas darzelis, bent jau mums taip smile.gif

Na mes bent jau kol kas nemokam (Vilniuj)g ax.gif O pas mus jokio kito sutrikimo bent jau popieriuose nėra, tik su kalba g.gif

Mačiau, kad renkamos muzikos grupės Brazauskaitės studijoje. Bet pernykštė patirtis kažkaip mane stabdo, tai nežinau, bandyti rašytis ar ne.

O pas mus krizė dabar - bičas atsisakė eiti į darželį, nebesvarbu ir karatė, kuri anksčiau patiko, o dabar jau nebe. Jau kelias savaites sėdim visi trys namie. Į dailę dar noriai eina.
Atsakyti
Keli mutu, o gal pabandom i Kindermusik? bigsmile.gif as eisiu su mazaja, vis tiek Antakalnis g.gif
ingauk, nu siaip priklauso nuo kalbos raidos sutrikimo, jei tik pvz. sveplavimas, garsu neistarimas tikrai niekas nesiulys logopedinio darzelio. Mums buvo trys iseitys: logopede darzelyje, logopedinis darzelis ir logopede privaciai. Darzelis logopedes neturejo, i logopedini nenorejau pervesti, nes butu jau trecia adaptacija per metus, o dirbam po siai dienai su logopede tris kartus per savaite. Net jei neturi darzelis logopedes su PPT isvadomis (bent jau mums su nezymiu kalbos raidos suletejimu) butu reikeje moketi tik uz maista. Kol kas paskirtas namu mokymas mokykloje irgi apmokamas valstybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Keli Mutu @ 2009 10 29, 12:44)
O pas mus krizė dabar - bičas atsisakė eiti į darželį, nebesvarbu ir karatė, kuri anksčiau patiko, o dabar jau nebe. Jau kelias savaites sėdim visi trys namie. Į dailę dar noriai eina.

o man tai daznai uzeina vidine krize. Vis galvoju ir galvoju kaip bus su tuo mano vaiku ateity. Norisi, kad jis greiciau eitu i prieki visame kame, bet jis savo tempu... Tai sazine uzgrauzia, kad negaliu skirti daugiau laiko jam, tai vel galvoju, kad gal jis daugiau nelabai ir patemptu, perdegtu ir nieko nebenoretu... O gal ir as netekciau pusiausvyros. Prisipazistu, kad kartais neviltis ima matant kaip sunkiai jam sekasi kai kurie dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 29, 15:29)
Keli mutu, o gal pabandom i Kindermusik? bigsmile.gif as eisiu su mazaja, vis tiek Antakalnis g.gif

Dėl mažojo tai aš esu kol kas visai patenkinta AMUS pamokėlėmis. O Kindermusik čia kaip - ir didesniems?

QUOTE(skruzdeda @ 2009 10 29, 18:31)
o man tai daznai uzeina vidine krize. Vis galvoju ir galvoju kaip bus su tuo mano vaiku ateity. Norisi, kad jis greiciau eitu i prieki visame kame, bet jis savo tempu... Tai sazine uzgrauzia, kad negaliu skirti daugiau laiko jam, tai vel galvoju, kad gal jis daugiau nelabai ir patemptu, perdegtu ir nieko nebenoretu... O gal ir as netekciau pusiausvyros. Prisipazistu, kad kartais neviltis ima matant kaip sunkiai jam sekasi kai kurie dalykai.

Ai, pas mane vidinė krizė nuolatos - jau gal treji metai, kai prasidėjo visos bėdos, o prie viso to taip sakant - viena bėda nevaikšto. Stebiuosi kartais, kaip dar charakiri nepasidarau mirksiukas.gif
Atsakyti
Keli mutu nu ten vaikiuma nuo 4 men iki metu ir paskui dar vyresniems
Kviečiame registruotis į demonstracines Kindermusik klases, kurios vyks spalio 20-23 dienomis, Antakalnio g.30, Vilniuje. Registruojame į dvi amžiaus grupes - nuo gimimo iki 1,5 metų (Village) ir nuo 1,5 iki 3 metų (Our Time).
Taip pat labai kviečiame registruoti specialiųjų poreikių vaikučius, kuriems Kindermusik programa yra labai sėkmingai taikoma jau daugelyje šalių. Tėveliai gali pasirinkti integruotas grupes arba atskiras specialiųjų poreikių grupes. Labai prašome visus, pažįstančius tokius vaikučius - pasidalinkite šia informacija su jų tėveliais - mes norime dalinti savo šilumą ir muziką jiems. Taip pat, specialiųjų poreikių vaikučiams taikomos nuolaidos.
antakalnis@kindermusik.lt, tel. informacijai: 869885090

oi prazioplinau ir nenuejau blush2.gif
skruzdeda, man klausimai kyla dabar del kitko..va vyresnelis fiziskai vystesi iki metu pagal vadoveli, net nepamenu kiek priaugo, kiek uzaugo viskas buvo super..o mazoji..mazai priauga, sestis sedasi (rieciasi), ale nesivarto, nors jau reiktu..zodziu parinuosi doh.gif nu guguoti guguoja daug, bent cia kazkaip ramiau..ale..nu zodziu ieskau slieku subinej verysad.gif
Atsakyti
Alcheme, o Kaune toks centras yra?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 10 29, 14:29)
ingauk, nu siaip priklauso nuo kalbos raidos sutrikimo, jei tik pvz. sveplavimas, garsu neistarimas tikrai niekas nesiulys logopedinio darzelio. Mums buvo trys iseitys: logopede darzelyje, logopedinis darzelis ir logopede privaciai. Darzelis logopedes neturejo, i logopedini nenorejau pervesti, nes butu jau trecia adaptacija per metus, o dirbam po siai dienai su logopede tris kartus per savaite. Net jei neturi darzelis logopedes su PPT isvadomis (bent jau mums su nezymiu kalbos raidos suletejimu) butu reikeje moketi tik uz maista. Kol kas paskirtas namu mokymas mokykloje irgi apmokamas valstybes 4u.gif

nu mums bent buvo rasyta kalbos sutrikimas, be jokiu tokiu kitotkiu negaliu kaip popieriuose parasyt dabar yra todel ir mokam visa pilna kaina mirksiukas.gif

mums siaip priklausytu irgi logopedinis darzelis ir kiek zinau irgi tektu moket, bet nevedziau ne todel kad reiktu moket o vien del direktores cool.gif o logopede dirba 4 kartus per savaite, plius viena karta i savaite vaziuojam i vystymosi centra pas logopdede ir pora kartu pas masaziste unsure.gif
Atsakyti
Nomeda, mano ziniomis kurs ir Kaune. Pasiskambink tuo telefonu, pasakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 10 29, 10:25)
na jeigu su PPT isvadom tai butu ko gero logopedinis darzelis  mirksiukas.gif  o del mokamumo dabar visi su kalbos raida sutrikusia jeigu dar nera kitu sutrikimu su sveikata yra mokamas darzelis, bent jau mums taip smile.gif

mes uz darzeli ir taip nemokam nes lankomspecelizuote tiesa turim problemu del akyciu tai nezinai katra rikciausi g.gif nes reikia ir sito ten ir gydymas vietoj ir gyditoja du kart per savaite apziuri......tik va mane nervas ima ar mazoji snekes verysad.gif nors buvo uztvirtinta kad jeigu kelis zodzius taria tai prades...tik va klausimas kada g.gif
Atsakyti