Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba- 6 tema

ech, ačiū už palinkėjimus, už kumštukus.. wub.gif

ką aš daryčiau be Jūsų.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 21, 12:52)
ech, ačiū už palinkėjimus, už kumštukus.. wub.gif

ką aš daryčiau be Jūsų..  unsure.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikatytės Jums ir nuo mūsų. smile.gif

Papildyta:
Noriu pagirti tą logopedę iš kalbos korekcijos centro. Tikrai moka prie vaikų prieit. Kai vaikščiojom į "lopšelį" tai maivydavosi mažiukė,apie kojas man vyniodavosi,nenorėdavo eiti. Dabar eina labai noriai. Andželika logopedė atrodo g.gif .
Neveikia mano galva visai,pražioplinau vieną užsiėmimą,šiand užvažiavau kito laiko susiderint,tai iškėlė man mergina sceną,kodėl nėra užsiėmimo,kodėl tik atėję,išeit turim doh.gif
Atsakyti
Lesinskienė mums rekomendavo Pycnogenol ir Eye Q.
Kas nors vartojot?
Atsakyti
Niekaip negaliu priprasti prie skirtingų vaiko akių.. skirtingo intensyvumo spalvos dabar bus mano vaiko akys. unsure.gif
Atsakyti
naitas, dabar tavo vaikas bus isskirtinis ne tik tau, bet ir kitiems wub.gif 4u.gif gal jam tai suteiks stebuklingu galiu bigsmile.gif
Atsakyti
labas rytas,naitai smagu dėl jūsų smile.gif kartu aš dirbau su moterim kurios viena akis buvo žalia,kita melyna-nu begalo keistai ir įdomiai atrodė-jai taip nuo gymimo buvo,bet pripratom tai paskuj nepastėbėdavom rolleyes.gif
maniškė vakar visą dieną įsikalė,,ne'' žodėlį,bet ne šiaip ,,ne'' o nnnnnnnnnne biggrin.gif taip su visokiom intonacijom.
turim katina,vardu ,,MAKAS'' tai ji jviedavo ji ,,mama''šiandien ryte išėjo,,makas'' bigsmile.gif bet tik vieną sikį-nu gal gi prasilaušim po galais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(medison @ 2009 10 21, 15:34)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikatytės Jums ir nuo mūsų. smile.gif
Papildyta:
Noriu pagirti tą logopedę iš kalbos korekcijos centro. Tikrai moka prie vaikų prieit. Kai vaikščiojom į "lopšelį" tai maivydavosi mažiukė,apie kojas man vyniodavosi,nenorėdavo eiti. Dabar eina labai noriai. Andželika logopedė atrodo g.gif .
Neveikia mano galva visai,pražioplinau vieną užsiėmimą,šiand užvažiavau kito laiko susiderint,tai iškėlė man mergina sceną,kodėl nėra užsiėmimo,kodėl tik atėję,išeit turim doh.gif

Mes jau metus laiko pas Andzelika vaiksciojam, mums irgi ji labai patinka, tikrai gerai ismano savo darba thumbup.gif
Merginos, pasirsykit po peticija del invalidumo pinigeliu mazinimo verysad.gif
http://www.peticijos...2890/pasirasyti
Atsakyti
Paziurejau, kad va Salasevicute atstatydins..nu neisivaizduoju kas bus..ka vietoj jos galetu..o dirbo ji gerai verysad.gif
Atsakyti
O aš galvoju, kad tik greičiau ją verstų laukan. Turi būti pasikeitimai tiek pačioje sistemoje, tiek klerkų galvose.

Ar gali kas įsivaizduoti, kad reiktų surašyti, išsiuntinėti 300 skundų, laiškų biurokratams, ir vistiek niekas nesikeičia mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 10 28, 13:16)
O aš galvoju, kad tik greičiau ją verstų laukan. Turi būti pasikeitimai tiek pačioje sistemoje, tiek klerkų galvose.

Ar gali kas įsivaizduoti, kad reiktų surašyti, išsiuntinėti 300 skundų, laiškų biurokratams, ir vistiek niekas nesikeičia mega_shok.gif

pritariu! Manau reiketu issluoti visus teisininkus ir visus valdininkus, kurie su ta byla turejo kazka bendra ir kitomis uzleistomis bylomis. Nugi pabandyk nepadaryti uzsakymo laiku privaciam sektoriui: is karto baudos, klientas spaudzia nuolaidu, gresia sutarciu nutraukimas. Gi dirbame naktimis, naktinemis pamainomis, be atostogu, be svenciu, kad zutbut uzsakyma ivykdyti gerai ir laiku.
Bet biurokratams tokie principai negalioja: darbas prasideda 9:00 ir baigiasi 17:00. O jeigu darbo laiko nespejo, tai anokia cia problema. Visi nusikalteliai ir toliau siauteja nors ir po metus ir daugiau. Aisku cia offtipic yra.
Atsakyti
o ka daryt tokiu atvejiu jei vaikui reikalinga pagalba o logopede atsisako imti nors ir pasiraisau kad sutinku jog imtu o ji neima jos motivacija buvo tokia kad algos sumazintos ir vaiku daug..nesvarbu kad vaikui greit 4 metai ir ji nieko nesneka isikyrus kelis zodelis verysad.gif gal is vis nesnekes blink.gif g.gif nors viska supranta ir i viska reguoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pimpa @ 2009 10 28, 20:43)
o ka daryt tokiu atvejiu jei vaikui reikalinga pagalba o logopede atsisako imti nors ir pasiraisau kad sutinku jog imtu o ji neima jos motivacija buvo tokia kad algos sumazintos ir vaiku daug..nesvarbu kad vaikui greit 4 metai ir ji nieko nesneka isikyrus kelis zodelis verysad.gif gal is vis nesnekes blink.gif  g.gif nors viska supranta ir i viska reguoja unsure.gif

jeigu darzely sitaip, eiciau tiesiai pas direktore mirksiukas.gif
Atsakyti