Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

smile.gif+2009 09 09, 11:12-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 09 09, 11:12)
nemanau, kad jie praktiski...

Pasakykite bent vieną rimtą priežastį, kodėl odinukai mažiau praktiški už skudurinukus g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 09, 13:50)
Pasakykite bent vieną rimtą priežastį, kodėl odinukai mažiau praktiški už skudurinukus  g.gif

Girdejau atsiliepimu - del to, kad juos valyti reikia ir negalima plauti skalbimo masinoje.
Mes nusipirkome kremini odinuka. Siek tiek bijojau, kaip ypatingai sportinukas devesis rudenio / ziemos metu. Bet kadangi ir pati daug sviesiu daiktu nesioju (batai, rankinukai), tai tikiuosi sugebesim ir mazyles vezima priziureti.
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 09 09, 15:00)
Girdejau atsiliepimu - del to, kad juos valyti reikia ir negalima plauti skalbimo masinoje.

Pati pagalvokite, kam plauti tai, į ką joks purvas neįsigeria ir pakanka tik gerai nuvalyti drėgna pašluoste drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 09, 17:23)
Pati pagalvokite, kam plauti tai, į ką joks purvas neįsigeria ir pakanka tik gerai nuvalyti drėgna pašluoste drinks_cheers.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 09, 13:50)
Pasakykite bent vieną rimtą priežastį, kodėl odinukai mažiau praktiški už skudurinukus  g.gif

visi plovimai valymai yra niekis, man pirmoje vietoje - vaikas. tikrai nepatinka man sedeti ilgai ant odiniu baldu, o dar vasara... kai karsta, ar ziema kai salta. pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema... taigi ir vaiko nekisiu i odini vezima... juk jis daugiausiai laiko praleis vezime... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 10 rugsėjo 2009 - 09:07
smile.gif+2009 09 10, 10:07-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 09 10, 10:07)
visi plovimai valymai yra niekis, man pirmoje vietoje - vaikas. tikrai nepatinka man sedeti ilgai ant odiniu baldu, o dar vasara... kai karsta, ar ziema kai salta. pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema... taigi ir vaiko nekisiu i odini vezima... juk jis daugiausiai laiko praleis vezime...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
tuo labiau, kad ta oda sintetine.
Atsakyti
visi plovimai valymai yra niekis, man pirmoje vietoje - vaikas. tikrai nepatinka man sedeti ilgai ant odiniu baldu, o dar vasara... kai karsta, ar ziema kai salta. pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema... taigi ir vaiko nekisiu i odini vezima... juk jis daugiausiai laiko praleis vezime...  rolleyes.gif

pas mus namie taip pat odiniai baldai. Net ir ant naturalios odos yra pakankamai nesmagu sedeti tiek vasara, tiek ziema: vasara kadangi namie dazniausiai bunam nuogi, nes kitaip karsta buti, tai prikimba ne tik nugara, bet ir sikniukas, o ziema tai ir salta net prisiglausti, todel pastoviai buna uzkloti baldai. Lygiai taip pat ir vaikiukui odinio vezimo nepirkciau. schmoll.gif Aisku, tik isore odine, vidus, kiek suprantu, medziaginis (mes ziurejom tik medziaginius, tai net neisivaizduoju, kaip tie vezimeliai odiniai tenai padaryti), bet vis tiek noretusi maziukui kuo daugiau naturalumo. Manau, kad tiek medziaginiai, tiek odiniai turi daug pliusu ir minusu. O kad yra ivairove didesne pasirinkti kiekvienam pagal skoni, reikia tik kuo labiau dziaugtis thumbup.gif Kiekvienam pagal skoni - kam odinis, kam medziaginis.
Mes visa Vokietija isnarsem noredami apziureti vezimelius. Turiu pasakyti, kad labai nusivyleme asortimentu verysad.gif Vienintelis, kuris atitiko musu lukescius ir norus, tai emma EDC. Toks vaizdas, kad vezimeliu rinkoje - stilius verysad.gif Leksim netrukus ir mes savaja emma uzsakineti mirksiukas.gif
Atsakyti
Dermantinas doh.gif gal ir gažu, gal... Čia tas pats kas vaikus rengti "gražiais" sintetiniais rūbais doh.gif Brrrrr
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2009 09 10, 10:48)
Dermantinas doh.gif gal ir gažu, gal... Čia tas pats kas vaikus rengti "gražiais" sintetiniais rūbais doh.gif Brrrrr

o as dar nesu macius medvilninio vezimo lotuliukas.gif doh.gif
tai gal is vis tada vaiko nevezioti smile.gif ir rubais sintetiniais nereiks rengti smile.gif
Atsakyti
pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema...

juk jis daugiausiai laiko praleis vezime...  rolleyes.gif

Aš irgi vairuoju odinę mašinytę ir po jos pirksiu tik odinę. Nei karto nesu nei prilipusi, nei užpakalį nušalusi - kaifas visiškas wub.gif Kitų variantų net nesvarstysiu. Netaupykite degalų, įsijunkite kondicionierių. Jis tam ir yra, kad padarytų važiavimą odiniame salone malonų 4u.gif

Taip manote? bigsmile.gif Jeigu bus tinginys-sėdėtojas-stebėtojas, tai taip, bet kažin... rolleyes.gif Mūsiškis tai tik snaudžia sportinuke arba pavargęs knapso, o jau ilgiau pasivažinėti su juo tai be šansų nuo kokių 8 mėn. - opa-pa ir tepu tepu irnesakyk.gif

QUOTE(mussmiryte @ 2009 09 10, 11:12)
tuo labiau, kad ta oda sintetine.

Apie ką mes kalbame? Galima pagalvoti, kad medžiaginukų poliesteris yra natūralus doh.gif

QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 10, 11:20)
vasara kadangi namie dazniausiai bunam nuogi, nes kitaip karsta buti, tai prikimba ne tik nugara, bet ir sikniukas, o ziema tai ir salta net prisiglausti, todel pastoviai buna uzkloti baldai.

(mes ziurejom tik medziaginius, tai net neisivaizduoju, kaip tie vezimeliai odiniai tenai padaryti), bet vis tiek noretusi maziukui kuo daugiau naturalumo.

Visų pirma jums namuose praverstų oro kondicionierius, nes jeigu vasarą taip karšta, kad net oda prilimpa, įsivaizduoju, kad neblogai priliptų ir veliūriniai bei kitokio pluošto baldai mastau.gif O žiemą reikėtų daugiau pasikūrenti namelius. Aplamai reikėjo rimčiau įvertinti savo namų 'klimatines sąlygas' prieš įsigyjant odinius baldus, nes panašu, kad jie jums tapo tikra kančia unsure.gif

O Jūs įsivaizduojate kaip padaryti sintetiniai medžiaginukai? Ko gero irgi ne. smile.gif Jeigu norisi natūralumo, aplamai nereikėtų pirkti vežimuko, nes, Jūsų žiniai, jie visi alei vieno yra SINTETINIAI. Reikėtų auginti vaiką tokiomis sąlygomis, kokiomis augo mūsų seneliai - be pampersų, hipp'ų su milupomis, be AVENT'ų, be fišerpraisų ir be vežimėlių. 4u.gif

QUOTE(Ciuple @ 2009 09 10, 11:48)
Dermantinas doh.gif gal ir gažu, gal... Čia tas pats kas vaikus rengti "gražiais" sintetiniais rūbais...

... arba vežioti juos sintetiniuose poliesteriniuose sportinukuose, skalbti juos 1-2 kartus per mėnesį (vasarą, nes suprakaituoja juos vaikai kiauriai, jeigu mamytės nieko nepatiesia po nugarytėmis) ir visvien bambėti, kad odinukai yra dideliausias blogis, koks tik yra sugalvotas kūdikiams lotuliukas.gif

Dar norėčiau pridurti, kad odinukai yra pažymėti "PROTEX" ženklu (protected breathable textiles), todėl nederėtų jų lyginti su pigiu sovietinių laikų dermantinu schmoll.gif
Mano vaikas labai maloniai pravažinėjo odinuke visą vasarą. Sėdimojoje dalyje yra patiesta Aerosleep apsaugėlė, kurios dėka vaikutis per daug neprakaituoja - tik tiek, kiek pats dūksta ir natūraliai sušyla, nei kur prilimpa (kuo mane gąsdino ne viena "expertė"-skudurinukų turėtoja) irnesakyk.gif

Aplamai, manau, nederėtų čia kelti pasipiktinimo bangų toms, kurios neišbandė odinukų ant savo vaikų ir nepamatė, kokie išties yra jų minusai ir pliusai. Aš nuo savęs galiu pasakyti, kad tai, kuo mus labiausiai gąsdino, neišsipildė nei 1% Džiaugiamės savo gražuoliu ir, jeigu turėtume galimybę pirkti iš naujo, net nesudvejoję nusipirktume tą patį - riebių ledų spalvos vežimuką wub.gif

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
tikrai nepatinka man sedeti ilgai ant odiniu baldu, o dar vasara... kai karsta, ar ziema kai salta. pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema... taigi ir vaiko nekisiu i odini vezima... juk jis daugiausiai laiko praleis vezime...  rolleyes.gif

Visas tas pacias mintis abejones ir as issakiau pora lapu atgal.

QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 10, 11:20)
pas mus namie taip pat odiniai baldai. Net ir ant naturalios odos yra pakankamai nesmagu sedeti tiek vasara, tiek ziema: vasara kadangi namie dazniausiai bunam nuogi, nes kitaip karsta buti, tai prikimba ne tik nugara, bet ir sikniukas, o ziema tai ir salta net prisiglausti, todel pastoviai buna uzkloti baldai. Lygiai taip pat ir vaikiukui odinio vezimo nepirkciau.  schmoll.gif Aisku, tik isore odine, vidus, kiek suprantu, medziaginis (mes ziurejom tik medziaginius, tai net neisivaizduoju, kaip tie vezimeliai odiniai tenai padaryti), bet vis tiek noretusi maziukui kuo daugiau naturalumo. Manau, kad tiek medziaginiai, tiek odiniai turi daug pliusu ir minusu. O kad yra ivairove didesne pasirinkti kiekvienam pagal skoni, reikia tik kuo labiau dziaugtis  thumbup.gif  Kiekvienam pagal skoni - kam odinis, kam medziaginis.
Mes visa Vokietija isnarsem noredami apziureti vezimelius. Turiu pasakyti, kad labai nusivyleme asortimentu  verysad.gif  Vienintelis, kuris atitiko musu lukescius ir norus, tai emma EDC. Toks vaizdas, kad vezimeliu rinkoje - stilius  verysad.gif  Leksim netrukus ir mes savaja emma uzsakineti  mirksiukas.gif

Ir pas mus odiniai baldai buvo namie.Kaip dziaugiuosi ju atsikracius pagaliau.
Nu,tikrai lb nemalonu,vasara leskos lipdavo,ziema nemaloniai vesus (jei koja nuoga),tai va ir vezimas man tokias pacias abejones kelia g.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 10, 14:19)
Aš irgi vairuoju odinę mašinytę ir po jos pirksiu tik odinę. Nei karto nesu nei prilipusi, nei užpakalį nušalusi - kaifas visiškas wub.gif Kitų variantų net nesvarstysiu. Netaupykite degalų, įsijunkite kondicionierių. Jis tam ir yra, kad padarytų važiavimą odiniame salone malonų  4u.gif

Visų pirma jums namuose praverstų oro kondicionierius, nes jeigu vasarą taip karšta, kad net oda prilimpa, įsivaizduoju, kad neblogai priliptų ir veliūriniai bei kitokio pluošto baldai mastau.gif O žiemą reikėtų daugiau pasikūrenti namelius. Aplamai reikėjo rimčiau įvertinti savo namų 'klimatines sąlygas' prieš įsigyjant odinius baldus, nes panašu, kad jie jums tapo tikra kančia  unsure.gif 

... arba vežioti juos sintetiniuose poliesteriniuose sportinukuose, skalbti juos 1-2 kartus per mėnesį (vasarą, nes suprakaituoja juos vaikai kiauriai, jeigu mamytės nieko nepatiesia po nugarytėmis) ir visvien bambėti, kad

Aplamai, manau, nederėtų čia kelti pasipiktinimo bangų toms, kurios neišbandė odinukų ant savo vaikų ir nepamatė, kokie išties yra jų minusai ir pliusai. Aš nuo savęs galiu pasakyti, kad tai, kuo mus labiausiai gąsdino, neišsipildė nei 1% Džiaugiamės savo gražuoliu ir, jeigu turėtume galimybę pirkti iš naujo, net nesudvejoję nusipirktume tą patį - riebių ledų spalvos vežimuką wub.gif

Visoms po 4u.gif

O as viena ne karta skaudziai leskas nusideginau,kai su sijonuku isedau i masina,o ji buvo palikta ant saules,tai tokia prikaitinta oda buvo doh.gif
Taigi,kondicionieriu isijungi,kai vaziuot pradedi, o ne is anksto schmoll.gif
Beje,salonas pieno spalvos,ne juodas.Vistiek lb prikaitindavo.
Daugiau odinio salono nebenoriu cool.gif

Taigi nebuna taip karsta,kad kondicionieriu namuose jungt.O ilgiau pasedejus ant odiniu baldu vasara isties kojos limpa,nemalonu doh.gif
BET DAR NEMALONESNI man jie budavo ziema cool.gif
Visad noredavosi kuo nors juos uztiesti,nes ta oda tokia salta ir nemaloni.
Ir nereikia cia to sarkazmo,kad namai nesildomi,tai del to nemalonu.

Nesamone.Plaudavau karta per 2-3 menesius.Tikrai tiek pakakdavo uzlaikyt vezima svaru.

Tai,kad nesipiktinam,o tik garsiai svarstom pliusus ir minusus.
Kadangi esu turejus odini auto salona ir odinius baldus,tikrai kyla abejones del mano paminetu trukumu.Nenoreciau,kad taip ir su vezimu butu.
Odinukai man grazus,del to ir svarstau verta-neverta.
Beje,tavo issirinkta spalva man irgi buvo graziausia,ties sita ir apsistojus buvau,ale abejoju del tos "odos" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 10 rugsėjo 2009 - 14:24