+2009 09 10, 10:07-->
QUOTE(Mamyte

@ 2009 09 10, 10:07)
pati vairuoju masina su odiniu salonu-tikrai jokio maonumo nei vasara nei ziema...
juk jis daugiausiai laiko praleis vezime...
Aš irgi vairuoju odinę mašinytę ir po jos pirksiu tik odinę. Nei karto nesu nei prilipusi, nei užpakalį nušalusi - kaifas visiškas

Kitų variantų net nesvarstysiu. Netaupykite degalų, įsijunkite kondicionierių. Jis tam ir yra, kad padarytų važiavimą odiniame salone malonų
Taip manote?

Jeigu bus tinginys-sėdėtojas-stebėtojas, tai taip, bet kažin...

Mūsiškis tai tik snaudžia sportinuke arba pavargęs knapso, o jau ilgiau pasivažinėti su juo tai be šansų nuo kokių 8 mėn. - opa-pa ir tepu tepu
QUOTE(mussmiryte @ 2009 09 10, 11:12)
tuo labiau, kad ta oda sintetine.
Apie ką mes kalbame? Galima pagalvoti, kad medžiaginukų poliesteris yra natūralus
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 10, 11:20)
vasara kadangi namie dazniausiai bunam nuogi, nes kitaip karsta buti, tai prikimba ne tik nugara, bet ir sikniukas, o ziema tai ir salta net prisiglausti, todel pastoviai buna uzkloti baldai.
(mes ziurejom tik medziaginius, tai net neisivaizduoju, kaip tie vezimeliai odiniai tenai padaryti), bet vis tiek noretusi maziukui kuo daugiau naturalumo.
Visų pirma jums namuose praverstų oro kondicionierius, nes jeigu vasarą taip karšta, kad net oda prilimpa, įsivaizduoju, kad neblogai priliptų ir veliūriniai bei kitokio pluošto baldai

O žiemą reikėtų daugiau pasikūrenti namelius. Aplamai reikėjo rimčiau įvertinti savo namų 'klimatines sąlygas' prieš įsigyjant odinius baldus, nes panašu, kad jie jums tapo tikra kančia
O Jūs įsivaizduojate kaip padaryti sintetiniai medžiaginukai? Ko gero irgi ne.

Jeigu norisi natūralumo, aplamai nereikėtų pirkti vežimuko, nes, Jūsų žiniai, jie visi alei vieno yra SINTETINIAI. Reikėtų auginti vaiką tokiomis sąlygomis, kokiomis augo mūsų seneliai - be pampersų, hipp'ų su milupomis, be AVENT'ų, be fišerpraisų ir be vežimėlių.
QUOTE(Ciuple @ 2009 09 10, 11:48)
Dermantinas

gal ir gažu, gal... Čia tas pats kas vaikus rengti "gražiais" sintetiniais rūbais...
... arba vežioti juos sintetiniuose poliesteriniuose sportinukuose, skalbti juos 1-2 kartus per mėnesį (vasarą, nes suprakaituoja juos vaikai kiauriai, jeigu mamytės nieko nepatiesia po nugarytėmis) ir visvien bambėti, kad odinukai yra dideliausias blogis, koks tik yra sugalvotas kūdikiams
Dar norėčiau pridurti, kad odinukai yra pažymėti "PROTEX" ženklu (protected breathable textiles), todėl nederėtų jų lyginti su pigiu sovietinių laikų dermantinu
Mano vaikas labai maloniai pravažinėjo odinuke visą vasarą. Sėdimojoje dalyje yra patiesta Aerosleep apsaugėlė, kurios dėka vaikutis per daug neprakaituoja - tik tiek, kiek pats dūksta ir natūraliai sušyla, nei kur prilimpa (kuo mane gąsdino ne viena "expertė"-skudurinukų turėtoja)
Aplamai, manau, nederėtų čia kelti pasipiktinimo bangų toms, kurios neišbandė odinukų ant savo vaikų ir nepamatė, kokie išties yra jų minusai ir pliusai. Aš nuo savęs galiu pasakyti, kad tai, kuo mus labiausiai gąsdino, neišsipildė nei 1% Džiaugiamės savo gražuoliu ir, jeigu turėtume galimybę pirkti iš naujo, net nesudvejoję nusipirktume tą patį - riebių ledų spalvos vežimuką
Visoms po