Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(success @ 2009 09 10, 13:19)
Aš irgi vairuoju odinę mašinytę ir po jos pirksiu tik odinę. Nei karto nesu nei prilipusi, nei užpakalį nušalusi - kaifas visiškas wub.gif Kitų variantų net nesvarstysiu. Netaupykite degalų, įsijunkite kondicionierių. Jis tam ir yra, kad padarytų važiavimą odiniame salone malonų  4u.gif

Taip manote?  bigsmile.gif Jeigu bus tinginys-sėdėtojas-stebėtojas, tai taip, bet kažin... rolleyes.gif  Mūsiškis tai tik snaudžia sportinuke arba pavargęs knapso, o jau ilgiau pasivažinėti su juo tai be šansų nuo kokių 8 mėn. - opa-pa ir tepu tepu irnesakyk.gif
Apie ką mes kalbame? Galima pagalvoti, kad medžiaginukų poliesteris yra natūralus  doh.gif
Visų pirma jums namuose praverstų oro kondicionierius, nes jeigu vasarą taip karšta, kad net oda prilimpa, įsivaizduoju, kad neblogai priliptų ir veliūriniai bei kitokio pluošto baldai mastau.gif O žiemą reikėtų daugiau pasikūrenti namelius. Aplamai reikėjo rimčiau įvertinti savo namų 'klimatines sąlygas' prieš įsigyjant odinius baldus, nes panašu, kad jie jums tapo tikra kančia  unsure.gif 

O Jūs įsivaizduojate kaip padaryti sintetiniai medžiaginukai? Ko gero irgi ne.  smile.gif Jeigu norisi natūralumo, aplamai nereikėtų pirkti vežimuko, nes, Jūsų žiniai, jie visi alei vieno yra SINTETINIAI. Reikėtų auginti vaiką tokiomis sąlygomis, kokiomis augo mūsų seneliai - be pampersų, hipp'ų su milupomis, be AVENT'ų, be fišerpraisų ir be vežimėlių.  4u.gif
... arba vežioti juos sintetiniuose poliesteriniuose sportinukuose, skalbti juos 1-2 kartus per mėnesį (vasarą, nes suprakaituoja juos vaikai kiauriai, jeigu mamytės nieko nepatiesia po nugarytėmis) ir visvien bambėti, kad odinukai yra dideliausias blogis, koks tik yra sugalvotas kūdikiams lotuliukas.gif 
Dar norėčiau pridurti, kad odinukai yra pažymėti "PROTEX" ženklu (protected breathable textiles), todėl nederėtų jų lyginti su pigiu sovietinių laikų dermantinu  schmoll.gif 
Mano vaikas labai maloniai pravažinėjo odinuke visą vasarą. Sėdimojoje dalyje yra patiesta Aerosleep apsaugėlė, kurios dėka vaikutis per daug neprakaituoja - tik tiek, kiek pats dūksta ir natūraliai sušyla, nei kur prilimpa (kuo mane gąsdino ne viena "expertė"-skudurinukų turėtoja) irnesakyk.gif

Aplamai, manau, nederėtų čia kelti pasipiktinimo bangų toms, kurios neišbandė odinukų ant savo vaikų ir nepamatė, kokie išties yra jų minusai ir pliusai. Aš nuo savęs galiu pasakyti, kad tai, kuo mus labiausiai gąsdino, neišsipildė nei 1% Džiaugiamės savo gražuoliu ir, jeigu turėtume galimybę pirkti iš naujo, net nesudvejoję nusipirktume tą patį - riebių ledų spalvos vežimuką wub.gif

Visoms po 4u.gif

nor4jau atsakineti i kiekviena tavo minti bet visas mano minti issake Blueta, tad sutinku su ja 100 %... ir nesipiktiname mes cia, mums to nereikia... o jei tu neturejai baldu odiniu namie ir nemanau kad vairuoji masina odiniu salonu, nes tikrai taip nekalbetum... mes nekalbam kad jie mums nepatinka, taigi ir rasiau, kad jei tik butu galimybe-tikrai nusipirkciau abu... o medziagini mes turime dabar ir tikrai ne karto nesukaito vaikas, nors ir juodame vezime yra. nei praeita vasara nei sia... o jeigu jums to vezimo mazai reikejo, tai gali buti kad nesukaista... mes daug keliausjam, jis mums rankos... tad noriu, kad vaikui butu kuo geriau... bet cia gi kaip ir vieni saldainiai vieniem patinka-kitiems ne tongue.gif taip kad pati nesipiktink, te balioncika 4u.gif ir aciu uz nuomone, tam ir yra si temele, kad galetume padiskutuot biggrin.gif
Atsakyti
normaliai ten viskas su tais odinukais, nesipykit 4u.gif lopšio vidus juk ne odinis, medžiaginis...sportinukui yra patiesaliukas, nėra čia jokios probelmos.
pas mane medžiaginis, sintetinis, vaikas šlapias po miego jame, turiu būtinai tiesti palutę, tai, velniai žino kuris variantas iš dviejų ir taip jau ne visai gerų, geresnis biggrin.gif bet kuriuo atveju tiesti kažką vistiek reiktų smile.gif

o dabar klausimas apie skalbimą, dar nei karto neskalbiau, tik vis išvalau ir paliekiu džiūti ant saulės, ar galima skalbti skalbiankei ir kokioj temp? reikia dar instrukciją susižiūrėt kaip nurengti vežimą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 10, 14:19)
Visų pirma jums namuose praverstų oro kondicionierius, nes jeigu vasarą taip karšta, kad net oda prilimpa, įsivaizduoju, kad neblogai priliptų ir veliūriniai bei kitokio pluošto baldai mastau.gif O žiemą reikėtų daugiau pasikūrenti namelius. Aplamai reikėjo rimčiau įvertinti savo namų 'klimatines sąlygas' prieš įsigyjant odinius baldus, nes panašu, kad jie jums tapo tikra kančia  unsure.gif

Aplamai, manau, nederėtų čia kelti pasipiktinimo bangų toms, kurios neišbandė odinukų ant savo vaikų ir nepamatė, kokie išties yra jų minusai ir pliusai. Aš nuo savęs galiu pasakyti, kad tai, kuo mus labiausiai gąsdino, neišsipildė nei 1% Džiaugiamės savo gražuoliu ir, jeigu turėtume galimybę pirkti iš naujo, net nesudvejoję nusipirktume tą patį - riebių ledų spalvos vežimuką wub.gif
Visoms po 4u.gif

Visu pirma, pas mus namie oro salygos yra pakankamai geros, kad net ziema sildymo jungti nereikia ir moketi uz ji nereikia, o namie su plonais rubeliais gali vaikscioti tongue.gif Visu antra ar su kondicionierium, ar be jo, oda vis tiek nemaloniai jauciasi po sikniuku tongue.gif

O visu trecia, pries Jums atsakant i mano zinute parasiau, kad tam ir yra pasirinkimas tiek odiniu, tiek paprastu vezimeliu, kad kiekvienam butu pagal poreikius ir skoni mirksiukas.gif Juk jeigu visi darytumem viska absoliuciai vienodai, turbut, mums visiems butu labai nuobodu gyventi ir vaiksciotumem visi vienodais roziniais batais tongue.gif
Visoms po 4u.gif

P.S. Vis tiek mes pirksim medziagini tongue.gif lotuliukas.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Reikėtų auginti vaiką tokiomis sąlygomis, kokiomis augo mūsų seneliai - be pampersų, hipp'ų su milupomis, be AVENT'ų, be fišerpraisų 4u.gif

Čia jau gal sveiko gyvenimo diskusija, bet nė karto vaikui šių išvardintų "šiuolaikinio gyvenimo
atributų" nei ant užpakaliuko dėjau, nei vietoj maisto daviau, nei plastmasės graužti nesiūliau schmoll.gif
Jei pardavėjas siūlo, vadinasi - pirkėjas perka. Renkamės kiekvienas. Tik pagalvokime gerai 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 10, 15:37-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 09 10, 15:37)
... o jei tu neturejai baldu odiniu namie ir nemanau kad vairuoji masina odiniu salonu, nes tikrai taip nekalbetum...

Nors odinio vezimo ir apskritai emmos vezimo net nesvarstau kaip busimo pirkinio, bet sita mintis tai tikrai keista g.gif Gi zmones visi skirtingi ir jiems patinka skirtingi dalykai. Turiu namie odinius baldus, zadu keisti, bet irgi tik i odinius - nieko geresnio malonesnio ir svaresnio man uz juos nera. Turejau odinio salono masina su kondicionieriumi vasarai bei sildomom sedynem ziemai, super variantas, patogiausias ka galima sugalvoti. o ir vezimas jei tai lopsys is isores odinis, o vidus medvilne, kame blogumas? Priesingai - labai praktiska. Ir mano akiai grazios tos baltos odines emmos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 10 rugsėjo 2009 - 17:25
QUOTE(Blueta @ 2009 09 10, 15:23)
Ir nereikia cia to sarkazmo,kad namai nesildomi,tai del to nemalonu.

Nesamone.Plaudavau karta per 2-3 menesius.Tikrai tiek pakakdavo uzlaikyt vezima svaru.

Čia ne sarkazmas, tiesiog šiais laikais nieko stebėtino, jeigu žmonės ir pataupo šildymo sąskaita, jei tik yra tokia galimybė.

Matote, kai vaikutis yra migdomas bent kartą ar net du per dieną vasarą ir jeigu jis gausiai prakaituoja, tai šviesesnių spalvų sportinukai tikrai prašyte prašosi dažnesnio skalbimo. Čia jau iš kaimynų patirties sakau 4u.gif

smile.gif+2009 09 10, 15:37-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 09 10, 15:37)
nor4jau atsakineti i kiekviena tavo minti

o jei tu neturejai baldu odiniu namie ir nemanau kad vairuoji masina odiniu salonu

Galite nesivarginti. Nesvarbu, kad veiksmas vyksta virtualioje erdvėje, Jumis dėta susirūpinčiau bendravimo kultūra. Juk kaip nekaip esate MAMA doh.gif
Neieškau čia progos pasikolioti. Atėjau tik pasidalinti savo patirtimi ne mašinų ir baldų, o būtent odinio VEŽIMUKO naudojimo, o kadangi Jūs jo neturite, nemanau, kad Jūsų nuomonė verta dėmesio.

Čia tai iš viso blink.gif doh.gif Jeigu tamstai parūps pasiciekavinti, užeikite į mano asmeninę temą ir pamatysite, kad kai kurie parduodami drabužėliai yra nufotografuoti būtent ant šviesių odinių baldų. O čia specialiai Jums fragmentas nuotraukos, darytos mano automobilyje (beje mūsų šeimoje abu automobiliai odiniais salonais). Matosi nedaug, bet pakankamai, kad suprastumėte, kokia ten 'medžiaga' už vaiko kėdutės drinks_cheers.gif Ir TAIP, ji JUODA bigsmile.gif
Tiesiog susilaikykite nuo rašinėjimo apie tai, ko nežinote.
user posted image

QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 10, 16:28)
Visu pirma, pas mus namie oro salygos yra pakankamai geros, kad net ziema sildymo jungti nereikia

Jeigu namuose taip šilta, oda tikrai taip baisiai neįšala, kaip rašėte anksčiau. Paprastai oda būna patalpos temperatūros 4u.gif

QUOTE(Ciuple @ 2009 09 10, 17:26)
Čia jau gal sveiko gyvenimo diskusija

Taip drinks_cheers.gif Bet žmogus akcentavo būtent natūralumą, todėl ir išvardinau TARP KITKO, kad 'blogis' slypi ne tik sintetiniame vežimėlyje smile.gif
Atsakyti
Manau forumas ir yra tam, kad galetum issakyti SAVO nuomone .Tik gaila, kad kai kurios mamytes taip jautriai reaguoja i kitokias nei ju mintis.Juk tai nera vienokio ar kitokio vezimelio garbinimo forumas.Apie tai, kokia gera preke galima pasiskaityti gamintoju aprasymuose.Manau kiekvienas dalijasi savo patirtimi, o ne nori pavaryti ant kazko
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2009 09 10, 18:23)
Turiu namie odinius baldus, zadu keisti, bet irgi tik i odinius - nieko geresnio malonesnio ir svaresnio man uz juos nera. Turejau odinio salono masina su kondicionieriumi vasarai bei sildomom sedynem ziemai, super variantas, patogiausias ka galima sugalvoti. o ir vezimas jei tai lopsys is isores odinis, o vidus medvilne, kame blogumas? Priesingai - labai praktiska. Ir mano akiai grazios tos baltos odines emmos g.gif

O kame ten jums tas patogumas ir malonumas,ka?
zinokit,nesuprantu tikrai schmoll.gif
Visiskai pritariu del svaros (lb patogu,tikrai,nes ne kart vaikas buvo apsiusiojes,atpyles ir ko tik ne ant ju,tai paimi ir nuvalai su skuduriuku dregnu.Kas butu lb nefaina,jei tai atsitiktu ant gobeleno doh.gif ),bet va del jaukumo,tai nea...tikrai nea schmoll.gif
As tik del patogumo (minetu aplinkybiu su mazais vaikais) juos "pakenciau 6 ar 7 metus. tongue.gif

O kalbant apie vezimus,tai taip.Odinis lopsys jokiu problemu nekelia,nes is vidaus medvilne,bet va sportinukas,tai man galvosukis.
Gi negali imt odini lopsi ir neodini sportinuka cool.gif

QUOTE(success @ 2009 09 10, 19:02)
Matote, kai vaikutis yra migdomas bent kartą ar net du per dieną vasarą ir jeigu jis gausiai prakaituoja, tai šviesesnių spalvų sportinukai tikrai prašyte prašosi dažnesnio skalbimo. Čia jau iš kaimynų patirties sakau  4u.gif

O as savo asmenines patirties galiu pasakyt,kad taip nera.
Nezinau,kaip ten tie kaimynai migde vaika ir jis gausiai prakaitavo,kad net taip daznai plaut reikejo.
Praeitam vaikui buvom nupirke "Bebe confort" is "Tindi rindi" (man jie lb grazus,bet sakyciau kietoki),tai migdydavom nuolat,visokiu oru sunu iki 2 metu (kai isaugo lopsi,ta darem sportinuky,jis pakankamai erdvus),bet niekad neguldziau vaikiuko tiesiai ant to audinio.Taigi patiesdavau uztiesaliuka,po galva pagalvele padedavau.Ziema,kailiniam kombinzone miegojo.

Kaip jau ten vaika guldyt ant to "brezento" unsure.gif

O kalbant vel apie odini Emma neisigeria purvas i ta "oda"?jei pvz. apsitasko tuo rudeniniu purvu?nusivalo gerai? nes musu lialiukas gims tuo bjauriuoju,purvinuoju sezonu.Svarstau tiik sviesios spalvos odinuka (ta biezini toki),jei apskritai nutarsim pirkt odini.
Mane stabdo tie mano isvardyti odos "privalumai",bet man jie grazus paziuret.
Vat ir dialema g.gif

Kalbant apie bendravimo kultura.
Success,man atrodo neturetum pykti ant zmogaus,kad i tave kreipiasi "tu"
Man visiskai normalus,neizeidziantis kreipinys.Ar cia tik man taip atrodo:hm
Kazkaip man tie "jus","gerbiamoji" ir pan. kaip tik nepriimtini ax.gif
Ar cia ne apie tai tu snekejai kai "Mamyte" bendravimo kulturos mokei g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 10 rugsėjo 2009 - 18:59
Na ir uzvire tema apie oda doh.gif Kiek galvu, tiek nuomoniu mirksiukas.gif
Success, niu man vis tiek nepatinka ziema ant ju sedeti nors tu ka doh.gif As tik galvoju, kad mazasis picasas kai paugs, tai su baltais odiniais baldais turetu buti linksma. doh.gif Jeigu pirkciau dabar oda, tai tik kokia kremine, nes tas baltos odos valimas tikrai nervina po kiekviena pasisedejimo (ypac dzinsinio - na sitas vezimukui negresia blush2.gif )
Man asmeniskai grazu tie odiniai vezimukai blush2.gif Ir grazu juodos spalvos vezimukai... blush2.gif Nors asmeniskai nuziurejom rudos spalvos emmuka blush2.gif
Papildyta:
Dar, del tu "tu-jinimu". Man asmeniskai patinka, kad anglai turi viena vieninteli zodeli "you" kas reiskia tiek "tu", tiek "jus". Ir visuomet galima mandagiai i bet ka kreiptis tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 10, 19:50)
[color=blue]O kame ten jums tas patogumas ir malonumas,ka?
zinokit,nesuprantu tikrai  schmoll.gif

O kalbant vel apie odini Emma neisigeria purvas i ta "oda"?

1. Success,man atrodo neturetum pykti ant zmogaus,kad i tave kreipiasi "tu"
2. bendravimo kulturos mokei  g.gif

Na va, kai kas supranta, o kai kas ne. Visada taip buvo ir bus irnesakyk.gif

Žinoma, kad ne schmoll.gif

1. Aš ne prieš familiarumą (apie pyktį čia iš viso nėra prasmės kalbėti), bet tiesiog užaugau tokioje aplinkoje, kur suaugusiųjų tarpe be pašnekovo sutikimo nėra priimta tujintis, todėl to nedarau nei realiai, nei virtualiai 4u.gif
Man tik užkliuvo aplamai grubokas šio žmogaus tonas ir nuolatinis savo nuomonės primetinėjimas net neturėjus ir neišbandžius daikto doh.gif
2. O bendravimo kultūros aš čia tikrai nieko nemokiau ir neketinu. To pamokyti galiu tik savo vaiką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2009 09 10, 18:02)
Čia ne sarkazmas, tiesiog šiais laikais nieko stebėtino, jeigu žmonės ir pataupo šildymo sąskaita, jei tik yra tokia galimybė.

Matote, kai vaikutis yra migdomas bent kartą ar net du per dieną vasarą ir jeigu jis gausiai prakaituoja, tai šviesesnių spalvų sportinukai tikrai prašyte prašosi dažnesnio skalbimo. Čia jau iš kaimynų patirties sakau  4u.gif 
Galite nesivarginti. Nesvarbu, kad veiksmas vyksta virtualioje erdvėje, Jumis dėta susirūpinčiau bendravimo kultūra. Juk kaip nekaip esate MAMA  doh.gif
Neieškau čia progos pasikolioti. Atėjau tik pasidalinti savo patirtimi ne mašinų ir baldų, o būtent odinio VEŽIMUKO naudojimo, o kadangi Jūs jo neturite, nemanau, kad Jūsų nuomonė verta dėmesio. 

Čia tai iš viso blink.gif  doh.gif  Jeigu tamstai parūps pasiciekavinti, užeikite į mano asmeninę temą ir pamatysite, kad kai kurie parduodami drabužėliai yra nufotografuoti būtent ant šviesių odinių baldų. O čia specialiai Jums fragmentas nuotraukos, darytos mano automobilyje (beje mūsų šeimoje abu automobiliai odiniais salonais). Matosi nedaug, bet pakankamai, kad suprastumėte, kokia ten 'medžiaga' už vaiko kėdutės  drinks_cheers.gif Ir TAIP, ji JUODA bigsmile.gif
Tiesiog susilaikykite nuo rašinėjimo apie tai, ko nežinote.
user posted image
Jeigu namuose taip šilta, oda tikrai taip baisiai neįšala, kaip rašėte anksčiau. Paprastai oda būna patalpos temperatūros  4u.gif 
Taip  drinks_cheers.gif Bet žmogus akcentavo būtent natūralumą, todėl ir išvardinau TARP KITKO, kad 'blogis' slypi ne tik sintetiniame vežimėlyje  smile.gif

aciuks.gif labai atsipašau Jūsų už įžeidimą, tikrai nenorėjau blush-anim-cl.gif nesu aš jau tokia nekultūringa, gal kaip Jūs mane palaikėte... tikrai nuoširdžiai atsiprašau- labai susigėdau dėl to... bet kažkaip maniau, kad tai yra normalu, nes jau ne pirmą dieną čia šioje temoje bendraujame ir diskutuojame su mamytėmis ir kitose temose, nu niekada nei viena dar neįsižeidė (tame tarpe ir aš)... dar kartą atsiprašau Jūsų 4u.gif

taip, pas mus namie buvo odiniai baldai, bet būtent dėl šios priežasties pasikeitėme juos, nes tikrai nemalonu ant jų sėdėti (buvo tikros odos), ir žiemą patys kūrenamės, ne valstybiniu kuru smile.gif tad ir netaupome, mėgstu su suknute po namus "braižytis"... tad tikrai atsisėdus nebūna taip jauku, kaip dabar ant veliūro... ir šlaunys prilimpa... o mašinos odinis salonas... taip pat turiu kondicionierių, tačiau prieš įlipdama į mašiną tikrai jos pirma nekuriu ir nelaukiu kol atvėsins mašiną ar žiemą sušildys sėdynę.... ax.gif tiek pas mb balta oda, tiek pas mane juoda - tas pats š...
taip kad dar kartelį pasikartosiu "bet cia gi kaip ir vieni saldainiai vieniems patinka-kitiems ne" mirksiukas.gif
o dėl gožio tai kaip ir minėjau, antradienį Palangoje buvau, tai jų ne vieną mačiau ir lydžiausi iš grožio rolleyes.gif wub.gif tik va tas sportinukas man kažkaip ne prie širdies ... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 10 rugsėjo 2009 - 20:30
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 10, 20:28)
Success, niu man vis tiek nepatinka ziema ant ju sedeti nors tu ka  doh.gif  As tik galvoju, kad mazasis picasas kai paugs, tai su baltais odiniais baldais turetu buti linksma.  doh.gif  Jeigu pirkciau dabar oda, tai tik kokia kremine

Mūsiškė ir yra kreminė (spalva kaip vežimo tip top doh.gif biggrin.gif ). Balta spalva man per šalta kur ji bebūtų, nors pažiūrėti irgi gražu drinks_cheers.gif
Bijau aš tų pirmų 'pikasiuko' apraiškų, na bet bus kas bus ph34r.gif
Atsakyti