Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(Blueta @ 2009 09 11, 18:38)
Ane? tai faina rolleyes.gif
Bet as noriu Mondialo arba EDC,jie irgi gali but "misrus"?
ar tik City cross? anie lyg didesni truputi lopsiai uz City cross,ar ne?

man atrodo kazkas jau pries tai rase, kad skirtingus galima imti tik tuos modelius, kurie kombinuojasi su City lopsiu. t.y. city cross, nitro city ir city cerox. mondialai ir EDC naudoja berods ta pati gaubta ir lopsiui, ir sportinukui, todel turi but vienodi. verysad.gif o city lopsys yra tikrai mazesnis, bet, lyginant su kitu firmu lopsiais, siuose vietos irgi per akis. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(opa-opa @ 2009 09 11, 19:21)
esu labai tinginė skaityti viskam nuo pradžių.. Gal brūkšteltėtumėte internetinio psl adresą, kur galima tuos Jūsų išgirtus vežimus pamatyt?  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
betgi jų ratai nesisukioja...
Negi patogu?  g.gif

internetinis emu puslapis yra www.emmaljunga.se.
mes isigijome butent su paslankiais ratukais nitro city modeliuka, nes man ypac svarbus buvo svoris ir manevringumas, tai sis vezimelis kaip tik toks. dar is nauju modeliu su paslankiais ratukais yra city cerox, bet nuo nitro jis skiriasi tuo, kad yra keliais kg sunkesnis, vos platesne vaziuokle, uztai rankena permetama. prie siu modeliu lopsi reikia pirkti atskirai, todel galima net pasirinkti skirtingu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2009 09 11, 17:38)
Ane? tai faina rolleyes.gif
Bet as noriu Mondialo arba EDC,jie irgi gali but "misrus"?
ar tik City cross? anie lyg didesni truputi lopsiai uz City cross,ar ne?

ne sie jusu isrinkti nebuna misrus verysad.gif
QUOTE(opa-opa @ 2009 09 11, 18:21)
esu labai tinginė skaityti viskam nuo pradžių.. Gal brūkšteltėtumėte internetinio psl adresą, kur galima tuos Jūsų išgirtus vežimus pamatyt?  4u.gif  blush2.gif
Papildyta:
betgi jų ratai nesisukioja...
Negi patogu?  g.gif

musu ratai nesisukioja smile.gif man svarbiau buvo minkstas vaziavimas leliukui wub.gif o tai mum atstoja viska bigsmile.gif wub.gif
o ir vezimas nera sunkus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mussmiryte @ 2009 09 11, 21:24)
man atrodo kazkas jau pries tai rase, kad skirtingus galima imti tik tuos modelius, kurie kombinuojasi su City lopsiu. t.y. city cross, nitro city ir city cerox. mondialai ir EDC naudoja berods ta pati gaubta ir lopsiui, ir sportinukui, todel turi but vienodi.   verysad.gif   o city lopsys yra tikrai mazesnis, bet, lyginant su kitu firmu lopsiai

Ryt dar karta (trecia doh.gif ) su vyru vaziuosim i parde rimtai apziuret ir rinktis.
Nes norim jau uzsakyt.Tik va kuri modeli g.gif
Imciau odinuka,jei sportinis galetu but medziaginis.Autokedute irgi odine tiktu,nes ziema kudikis vistiek su kombinzonu bus,tai tos odos realiai nejaus.

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 11, 22:01)
ne sie jusu isrinkti nebuna misrus  verysad.gif

musu ratai nesisukioja smile.gif  man svarbiau buvo minkstas vaziavimas leliukui wub.gif  o tai mum atstoja viska bigsmile.gif  wub.gif
o ir vezimas nera sunkus wub.gif

Taip ir itariau,kad mano norima kombinacija negalima. verysad.gif

Kai ratai sukiojasi,tuose modeliuose ner tokios amortizacijos.Bent jau taip mus konsultante informavo.Jie buna kietesni uz tuos kuriu ratai nesisukioja.

Kuri modeli imt g.gif
Mums nesvarbu svoris (gyvenam name)
nesvarbu plotis (ivaziuos visur)
pinigai ne kriterijus cool.gif
noriu didelio ir erdvaus,patogaus,minksto ,grazaus smile.gif

HELP 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 11 rugsėjo 2009 - 21:37
paprastai tie, kurie gyvena name, renkasi be paslankiu ratuku, nes daug tenka keliauti per zvyra, pieva ar pan.
kita vertus, lyginant su daugeliu kitu firmu vezimeliu, pvz. quinny, abc design ar t.t., emmos ir paslankiu ratuku yra daug geriau amortizuojancios. bet ir to negalima lyginti su EDC arba Mondial. jie kaip ore kabo. mes, kadangi gyvenam centre, ieskojom tipinio miesto vezimuko, todel idealiai tiko nitro, bet jusu situacija visai kitokia. jeigu svoris ir dydis nebutu beda, turbut rinkciausi didesni.
kad galutinai apsisprestumet, parduotuveje patariu:
1. pamatuoti auto bagazinese;
2. paciai surinkti lopsio ir sportine dalis (kartais sportine dalis uzkliuna savo gabaritais)
3. pavezioti, kad ivertinti manevringuma (dar negirdejau, kad del to kazkam butu kile problemu. ka nusiperka, prie to pripranta)

gal dar kas prides pagrindiniu aspektu, padedanciu apsisprest... rolleyes.gif
Atsakyti
na, man vistiek norisi paslankiu ratuku,neziurint to, kad gyvenam name.. Va tas namo privalumas patampa ir trukumu - kam vaziuot i miska,jei kieme vaikas tuo paciu oru kvepuoja.. smile.gif

Aciu uz info - butinai pasidomesiu tuo variantu su permetama rankena.
O siaip tai pritariu nuomonei, kad pirmiausia reikia pasibandyt, apsisprest ko is vezimo norisi - minkstumo, lengvumo, patogumo vaikuiar daugiau vietos bagazineje...

Atsakyti
QUOTE(mussmiryte @ 2009 09 12, 09:38)
paprastai tie, kurie gyvena name, renkasi be paslankiu ratuku, nes daug tenka keliauti per zvyra, pieva ar pan.
kita vertus, lyginant su daugeliu kitu firmu vezimeliu, pvz. quinny, abc design ar t.t., emmos ir paslankiu ratuku yra daug geriau amortizuojancios. bet ir to negalima lyginti su EDC arba Mondial. jie kaip ore kabo. mes, kadangi gyvenam centre, ieskojom tipinio miesto vezimuko, todel idealiai tiko nitro, bet jusu situacija visai kitokia. jeigu svoris ir dydis nebutu beda, turbut rinkciausi didesni.
kad galutinai apsisprestumet, parduotuveje patariu:
1. pamatuoti auto bagazinese;
2. paciai surinkti lopsio ir sportine dalis (kartais sportine dalis uzkliuna savo gabaritais)
3. pavezioti, kad ivertinti manevringuma (dar negirdejau, kad del to kazkam butu kile problemu. ka nusiperka, prie to pripranta) 

gal dar kas prides pagrindiniu aspektu, padedanciu apsisprest...  rolleyes.gif

Turejom su paslankiais ratais ("Bebe confort"),tai vistiek juos reik fiksuot jei pvz.vaziuoji smeliu (pajury),per sniega ar misku.Siaiap tai pas mus visur asfaltas,nebent specialiai vaziuot i miska.Neturi beveik amortizacijos sukiojami ratukai.
Bagazine didele (dzipas pas mane),tai dydis man nekliuna.
Aciu uz patarima,paciai surinkti vezima.Sito nebuvau apsvarscius 4u.gif

QUOTE(opa-opa @ 2009 09 12, 10:05)
na, man vistiek norisi paslankiu ratuku,neziurint to, kad gyvenam name.. Va tas namo privalumas patampa ir trukumu - kam vaziuot i miska,jei kieme vaikas tuo paciu oru kvepuoja.. smile.gif

Na,taip,is pradziu ir as manau,kad tik terasoj vezimas stoves,kam ji veziot,jei kudikis miega.Bet va,kai paaugs ir jau eisim su sportinuku tai ir i miska ilysim.
As megstu vaikus ilgai vezime pietu miega migdyt iki 2 -2,5 metu,tai noriu didelio ir erdvaus.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 11, 12:43)
kreminis atrode kaip purvinas

erikiuxxx, nesunku pastebėti, kaip jau kelintą kartą pabrėžtinai liaupsinate savo vežimėlio spalvą, bet nereikia to daryti taip negražiai doh.gif Rusai turi labai gerą posakį: На вкус и цвет товарищей нет - kiekvienas renkasi tai, kas jam yra gražu ir malonu. Čia tas pat, kas ateiti pas ką nors į svečius ir leptelti: Kokios purvinos spalvos jūsų sienos blink.gif Juk, netgi jei Jums taip atrodo, žmonėms taip nesakote, tiesa?

Tikrai ne visiems maloni ligoninės palatos spalva ir krokodilinio rankinuko faktūra, kai kalbama apie kūdikio vežimėlį. Būtent tokį palyginimą teko išgirsti babycentre iš tėvelių, kurie kaip ir mes rinkosi odinuką. Ir, tiesą pasakius, nors dėl spalvos dar norėjosi pasiginčyti, bet dėl krokodilo odos faktūros mes su B jiems visiškai pritarėme.
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš apie spalvas ax.gif , sorry, jei kam nepatiks, aišku skonio reikalas, niu bet man tas kreminis odinukas, labai jau nesižiūri, tikrai purvinas atrodo, ir mieste keletą jų mačiau jau su leliais paaugintais, ta prasme, vežimukas matosi jau naudotas nemažai ir labai jau ne kaip atrodo ta spalvytė, tokia murzilka blush2.gif , asmeniškai man, jei jau odinukas, tai tik baltas ax.gif
Atsakyti
Na stai,svarstymai ir rinkimaisi baigti,pagaliau thumbup.gif
Sian nusipirkom.Vis delto emem "Mondial" modeli su klsikine "Chrome Chassi" vaziuokle.Issirinkom "Creme Leatherette" spalva.Man ji dailiausia.
Lopsi,sportinuka,autokedute (autokedute teko uzsakyt,bus tik lapkriti musiske,ner sitos spalvos daba ,o "misraines" nenorejau) verysad.gif ir Isofix pada ir rankine.
Abejones sportiniu odinuku baigesi,kai parode,kad galima uzsakyt ta iklojima specialu sportinukui,kad vaikas nesedetu ant odos.Palute,pagalvojau,kad nuslys,o sitas daikciukas prisitvirtina dirzais,o "audinys" su skylutem,kad vaikutis neprakaituotu.
Aisku,kaina nemaza,beveik 4000Lt cool.gif
Pikta del kedutes,kad net du men. nebus.Manau,iki gimdymo nespes atvest,teks parsivezt lopsy naujagimi.
Dekui,uz konsultacijas,merginos 4u.gif
Atsakyti
Erikiuxxx- ačiū už foto su ratukais, padėjai apsispręsti 4u.gif thumbup.gif tikrai jų noriu bigsmile.gif thumbup.gif super daikčiukas... .
o jau vežimėlių grožis rolleyes.gif gerai jie du kartu atrodo thumbup.gif
QUOTE(success @ 2009 09 12, 12:25)
erikiuxxx, nesunku pastebėti, kaip jau kelintą kartą pabrėžtinai liaupsinate savo vežimėlio spalvą, bet nereikia to daryti taip negražiai doh.gif Rusai turi labai gerą posakį: На вкус и цвет товарищей нет - kiekvienas renkasi tai, kas jam yra gražu ir malonu. Čia tas pat, kas ateiti pas ką nors į svečius ir leptelti: Kokios purvinos spalvos jūsų sienos blink.gif Juk, netgi jei Jums taip atrodo, žmonėms taip nesakote, tiesa?

Tikrai ne visiems maloni ligoninės palatos spalva ir krokodilinio rankinuko faktūra, kai kalbama apie kūdikio vežimėlį. Būtent tokį palyginimą teko išgirsti babycentre iš tėvelių, kurie kaip ir mes rinkosi odinuką. Ir, tiesą pasakius, nors dėl spalvos dar norėjosi pasiginčyti, bet dėl krokodilo odos faktūros mes su B jiems visiškai pritarėme.

atsiprašau ponia, gal Jūs prieš kažką auklėdama visada apie save pirma pagalvokite mirksiukas.gif toks jausmas, kad tik piktinates čia mumis visomis ir auklėjate-mus to nereikia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2009 09 12, 17:16)
Na stai,svarstymai ir rinkimaisi baigti,pagaliau  thumbup.gif
Sian nusipirkom.Vis delto emem "Mondial"  modeli su klsikine "Chrome Chassi" vaziuokle.Issirinkom "Creme Leatherette" spalva.Man ji dailiausia.
Lopsi,sportinuka,autokedute (autokedute teko uzsakyt,bus tik lapkriti musiske,ner sitos spalvos daba ,o "misraines" nenorejau)  verysad.gif  ir Isofix pada ir rankine.
Abejones sportiniu odinuku baigesi,kai parode,kad galima uzsakyt ta iklojima specialu sportinukui,kad vaikas nesedetu ant odos.Palute,pagalvojau,kad nuslys,o sitas daikciukas prisitvirtina dirzais,o "audinys" su skylutem,kad vaikutis neprakaituotu.
Aisku,kaina nemaza,beveik 4000Lt cool.gif
Pikta del kedutes,kad net du men. nebus.Manau,iki gimdymo nespes atvest,teks parsivezt lopsy naujagimi.
Dekui,uz konsultacijas,merginos  4u.gif

clap.gif clap.gif clap.gif sveikinimai baigus šį malonų darbą biggrin.gif 4u.gif
lauksime dabar modeliuko vežime biggrin.gif

o pie įklotus į odinius sportinukus niekas neužsiminė bigsmile.gif nu tai super tada... ir aš tada noriu odinuko thumbup.gif
ačiū, už info, nes tai tikrai padėjo apsispręsti ir man...
o kodėl su klasikine važiuokle? na jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 09 12, 17:21-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2009 09 12, 17:21)

o pie įklotus į odinius sportinukus niekas neužsiminė  bigsmile.gif  nu tai super tada... ir aš tada noriu odinuko  thumbup.gif 
ačiū, už info, nes tai tikrai padėjo apsispręsti ir man...
o kodėl su klasikine važiuokle? na jei ne paslaptis  ax.gif

Net nzn kodel neuzsimine.Gal nereikia joms g.gif
Faini tokie tie itiesimai,biski pastorinti,paminkstinti.
Keleto spalvu,as uzsisakiau pieno,kad tiktu prie vezimo.Nes dabar tik juodi ir pilki yra.
Oi, dar negreit man jo reiks smile.gif

Aisku ne paslaptis.Nu cia dabar.Mums fainesne klasikine vaziuokle,daug grazesne.Ana,sportine,lb gremezdiska.Man neaktualu permetama rankena.
Pati pardaveja patare,sako,jei odini imat,tai tik su klasikine imkit,lb negraziai atrodo su sportine auto kedute. Lb neelegantiskai atrodo,sunkiai taip.Pati pamatysi.Zodziu,man negrazi pasirode.
Ir vyras paveziojo abu,sako,ir rankena klasikinio daug patogesne.

Maciau gincinotes del spalvu doh.gif
Nu nebukit juokingos panos doh.gif
Kaip galit itikinet kita,kad ta ar sita negrazi?taigi skonio reikalas.
Man grynai balta nelabai,bet jei kitiem grazu,taigi valio.
As megstu siltas spalvas,mano ir dzipas beveik tokios pat,kaip ir vezimukas,ir siaip as "prijauciu" tai grietineles spalvai,bet jokiu budu nesakyciau "kokia baisi balta",nes taip nera.

Lb brangiai gaunasi tas "Isofix " (548 Lt),o kedute 580Lt,tai saugi lialiaus veziojimo sistema gerokai virs 1000Lt cool.gif

Sekmes renkantis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 12 rugsėjo 2009 - 17:00
na kadangi mes kėdutę turime, tai man neaktualu ax.gif
aš planuoju pirkti tik lopšį ir sportinuką ir dabar jau manau odinuką, jei yra sportinukui tie įklotukai, o dėl važiuoklės, tai sutinku, tikrai klasikinė elegantiškesnė, bet aš noriu permetamos rankenos blush2.gif nes iki šiol tokio malonumo neturėjau, o mes dažnai ne miesto gatvelėmis važinėjame, mėgstame ir miškus aplankyti ir piliakalnius, ežerėlius ir jūras, tad mes tikrai pasigedome šio privalumo... tad imsim tikriausiai su sportine važiuokle...

o kas liečia spalvas, tai man labai graži balta, aš mačiau ir realybėje ją, bet manau pirksiu kremava, nes pati tokias labiau mėgstu šiltesnias spalvas... ir prie geltono mašiniuko labiau tiks biggrin.gif
Atsakyti