Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 24, 12:45)
ne neparduoda  verysad.gif

oi mamkos neerzinkit biggrin.gif tuoj nagus nusigriausiu , kad paskubejome nusipirkti sad.gif biggrin.gif

Klasikinis variantas - sportinuko VISADA norisi lengvesnio ir manevringesnio smile.gif Pačiai su pirmu vaiku taip buvo, tad antram jau iš karto "protingai" galvojau ax.gif Mamytės, įsiklausykit smile.gif
O šiaip jau nepergyvenkit smile.gif Parduokit ir pirkite, tai, kas čiuo metu atrodo teisinga smile.gif Aišku, pinigėlių kažkiek prarasite (čia kaip su mašina: išvažiavai iš salono ir jau -30%...) ir su pardavimu "terliotis" reikės, bet svarbiausia vidinė ramybė ir harmonija 4u.gif
Papildyta:
Ir dar pagalvoju: juk vartotojas turi teisę grąžinti pirktą daiktą (išskyrus juvelyrinius dirbinius) drinks_cheers.gif Pirkimo čekį, manau, tikrai turite thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciuple: 24 rugsėjo 2009 - 14:18
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 23, 23:21)
o geras

na vava
man su lopsiuku irgi tik city croos
bet va dabar kai jau sportine, net nezinau sad.gif
pasimetus juodai
ryt busiu bbc,pasziuresiu dar nitro  biggrin.gif
galvoju jai jau apsispresiu tai gal paduoti skelbima,gal bsu kas nores apsikeisti, vezimui gi vos dvi dienos biggrin.gif
o pati sportine dalis tai tokia pat kaip croso? unsure.gif

del kilogramu ir as pagalvojau,kad bus lengvesnis  verysad.gif
vienu zodziu net nezinau ,gal gaila,kad paskubejom

dar labai ydomu ar nitro sedima dalis nera kartais auksciau negu city croso? ax.gif

Sportine dalis tokia pati - tinka ir and city cross ir ant nitro. O del aukscio - nezinau g.gif Pagal ismatavimus ziurejau kataloge, tai gal siek tiek auksciau Cross'o sedima dalis. (Bet nesu tikra). Nors rankena - Nitro'o auksciau.
Bet jei renkantis tarp Nitro ir Cerox - as rinkciausi tik Nitro, todel, kad permetama rankena is tikruju neatlieka savo funkcionalumo - nes juk nevesi vezimo, kad mazieji ratukai butu gale, o ne priekyje. Be to Cerox sunkesnis uz Nitro.

Nepergyvenk dar labai - priprasit gal. Bet gal ir kas noretu pasikeisti - pabandyk paskelbti. Va zinok manes butum pries koki menesi paklausus - tai buciau turbut sutikusi smile.gif Nors dabar manau, kad teisingai pasirinkau. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Ciuple @ 2009 09 24, 14:17)
Ir dar pagalvoju: juk vartotojas turi teisę grąžinti pirktą daiktą (išskyrus juvelyrinius dirbinius) drinks_cheers.gif Pirkimo čekį, manau, tikrai turite thumbup.gif

Man atrodo BBC keicia be problemu, jei nespejot per tas dvi dienas labai nudeveti smile.gif Nes viena mamyte jau anksciau rase, kad pabande pavazineti su vienu vezimu (kiek pamenu su cross'u), o po poros dienu pasikeite i kita (Mondial ar Edge).
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 09 24, 14:22)
Sportine dalis tokia pati - tinka ir and city cross ir ant nitro. O del aukscio - nezinau  g.gif Pagal ismatavimus ziurejau kataloge, tai gal siek tiek auksciau Cross'o sedima dalis. (Bet nesu tikra). Nors rankena - Nitro'o auksciau.
Bet jei renkantis tarp Nitro ir Cerox - as rinkciausi tik Nitro, todel, kad permetama rankena is tikruju neatlieka savo funkcionalumo - nes juk nevesi vezimo, kad mazieji ratukai butu gale, o ne priekyje. Be to Cerox sunkesnis uz Nitro.

Nepergyvenk dar labai - priprasit gal. Bet gal ir kas noretu pasikeisti - pabandyk paskelbti. Va zinok manes butum pries koki menesi paklausus - tai buciau turbut sutikusi smile.gif Nors dabar manau, kad teisingai pasirinkau. smile.gif

Papildyta:

Man atrodo BBC keicia be problemu, jei nespejot per tas dvi dienas labai nudeveti smile.gif Nes viena mamyte jau anksciau rase, kad pabande pavazineti su vienu vezimu (kiek pamenu su cross'u), o po poros dienu pasikeite i kita (Mondial ar Edge).

ta mamyte pirko cerox,ir jos vaikiukas negalejo miegoti,nes krate vezima,na tipo kietas buvo jis
bet kadangi mes ne leliukai jau,tai tas kietumas dzin smile.gif

del keitimo oi ne,geda butu blush2.gif verysad.gif
vaziaves jis kieme tik viena karta is masinos iki namu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 24 rugsėjo 2009 - 15:32
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 24, 16:31)
ta mamyte pirko cerox,ir jos vaikiukas negalejo miegoti,nes  krate vezima,na tipo kietas buvo jis
bet kadangi mes ne leliukai jau,tai tas kietumas  dzin smile.gif

del keitimo  oi ne,geda butu blush2.gif  verysad.gif
vaziaves jis kieme tik viena karta is masinos iki namu biggrin.gif

Tai vyrą nusiųsk mirksiukas.gif sakykit pastovėjo namie ir apsigalvojom, ot bėda. Geriau paraudonuoti 5 min nei gailėtis metelius 4u.gif

Paskaičiau jūsų pasisakymų apie lengvesnius vežimukus g.gif mes klasikinį išsirinkom, mastau ar nesuklydom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2009 09 24, 15:52)
Tai vyrą nusiųsk  mirksiukas.gif sakykit pastovėjo namie ir apsigalvojom, ot bėda. Geriau paraudonuoti 5 min nei gailėtis metelius  4u.gif

Paskaičiau jūsų pasisakymų apie lengvesnius vežimukus  g.gif mes klasikinį išsirinkom, mastau ar nesuklydom  g.gif

Manau klasikinis su lopsiu - thumbup.gif .
As tai tik atsizvelgiau i tai, kad sportinuka daugiau naudosim nei su lopsiu (nes ziemos metu po lauka daug tikrai neplanuoju vazineti), todel prioritetas buvo - Nitro. Nors visai nepriestarauciau dvieju vezimu, tada galva neskaudetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akytės @ 2009 09 24, 15:52)
Tai vyrą nusiųsk  sakykit pastovėjo namie ir apsigalvojom, ot bėda. Geriau paraudonuoti 5 min nei gailėtis metelius  :

Paskaičiau jūsų pasisakymų apie lengvesnius vežimukus  mes klasikinį išsirinkom, mastau ar nesuklydom 

lotuliukas.gif thumbup.gif

oi vyro mano nepazystat,tas tai nezinau,sakau, kad noreciau kito,ispucia akis ir sako nesvaik ir gedos nedaryk blink.gif
tada su vezimu dar pirkome rubu ziemai, super kokybe man ten smile.gif
tai kepure nupirkau per dydele truputi, tai sakau vyrui ryt vaziusiu pakeisiu i mazesne,arba dar dydesne tada broliui bus smile.gif visdelto 60lt kainavo, jis man sako, nu tu tai neturi ka veikti,uzaugs ta galva doh.gif
tai nuvariau atseit kepures vakar pakeisti,tuo paciu apziurejau nitro, pardavejos kaip visada labai maloniai aprode, leido isvesti i laukuti, tiksliau ne tai ,kad leido, pacios pasiule wub.gif
nu mamos,dabar kaip ir turiu galimybe apkeisti, nes musu nevazinetas lauke,tik is masinos i namus,
bet kai pastumdziau nitro suabejojau blink.gif
kudikiui tokio tikrai niekad nenupirkciau, kai pastumdziau jausmas kad stumdau savo sketuka maclarena sad.gif gi vezimas tai dydelis,tikrai labai kietas, prie bbc ten pllyteles laukia tokios smulkios,tai net kratosi vezimas doh.gif

taip ,kad nezinau ka bedaryti sad.gif city croso vaziavimas kaip per sviestas jau po nitro sad.gif
bet man city croso dydis sportinio nepatiko,gal.kad pripratus prie lopsiuko,
tai va turiu galvos skausma,siandien reikia apsigalvoti,ar keisti ar ne mastau.gif
nes ir i lauka norisi eiti biggrin.gif

man labai norisi :
lengvesnio
kad maziau vietos uzimtu masinoje,nes sportinuka zadu nam netasyti,o laikyti bagazineje
nu dar + manevringumas nepamaisys

bet tas ketumas jo viska atbaido sad.gif
vaziuosiu i bbc siandien su maziuku jauciu dar karteli apziuresiu, tik nezinau kaip vyrui pasakyti,noreciau kad kartu nuvaziuotu patartu ...

beto jaigu pasilieku city crosa,zadu atvazineti tik ziema ir viskas,pavasary jau parduosiu,nes vsasarai tikrai jau per masyvus man jis,kai dar bute gyvenam doh.gif
va jaigu nitro paimsiu ,tada jau galvoju ir vasara vazinetume
o ziema as irgi vazineju ne perdaugiausiai,nes mazius balkone puikiai miega,ir paciai nereiks salti...
QUOTE(Nattele @ 2009 09 24, 16:02)
javascript:emoticon(':blink:')
Manau klasikinis su lopsiu -  :.
As tai tik atsizvelgiau i tai, kad sportinuka daugiau naudosim nei su lopsiu (nes ziemos metu po lauka daug tikrai neplanuoju vazineti), todel prioritetas buvo - Nitro. Nors visai nepriestarauciau dvieju vezimu, tada galva neskaudetu :

aha, du ir man ziuriu nepamaisytu lotuliukas.gif
lyga jau tie emmaljungai lotuliukas.gif

p.s pasiguodziau vakar kaimynei, o ta zvengia, sako,kad man tokios bedos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 09 24, 17:02)
Manau klasikinis su lopsiu -  thumbup.gif .
As tai tik atsizvelgiau i tai, kad sportinuka daugiau naudosim nei su lopsiu (nes ziemos metu po lauka daug tikrai neplanuoju vazineti), todel prioritetas buvo - Nitro. Nors visai nepriestarauciau dvieju vezimu, tada galva neskaudetu smile.gif

Man labai norisi kad suptųsi ax.gif imsim klasikinį jei su sportine dalimi bus nepatogu - parduosim biggrin.gif
Va dar paskaičiau erikiuxxx pasisakymą, tikrai liekam prie klasikos, nes svarbiausia gi 2.gif patogu. Aš tavo vietoje nekeisčiau schmoll.gif jei taip darda
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 25, 09:19)
p.s pasiguodziau vakar kaimynei, o ta zvengia, sako,kad man tokios bedos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na aš kai dariau didžiasias vežimuko paieškas, tai irgi nesuprato aplinkiniai, ko man taip sunku doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors tikrai kad jei tokios bedos
Atsakyti
undefined
na sveikos mamytes štai ir aš pagaliau galiu pasigirti -pagaliau apsisprendziau dėl Emos.Irgi buvau tik už klasiką -norėjau tų baltų ratų ir Navy spalvos lopšio bei sportinuko ir va ką pasirinkau.City cross tik nemoku idėti foto wub.gif
Atsakyti
Mes pries gera menesi is Inglesinos keturiais dideliais pripuciamais ratais persedome i Nitro City, tai pradzioje ziauriai jautesi skirtumas: su Inglesina plaudavome lyg laivu, per sniega, zole ir lietuviska saligatvi, o Nitro darda net gera danga, uzkliuva uz kiekvieno grumstelio, bet kadangi mano merginai greitai 7 menesiai ir i lauka vaziuojame nebe miegoti, o "pasizmoneti", tai tikrai esu patenkinta Nitro manevringumu ir kompaktiskumu thumbup.gif . O ir prie kietesnio vaziavimo ipratome, tad vazinejame abi patenkintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2009 09 25, 10:32)
na sveikos mamytes štai ir aš pagaliau galiu pasigirti -pagaliau apsisprendziau dėl Emos.Irgi buvau tik už klasiką -norėjau tų baltų ratų ir Navy spalvos lopšio bei sportinuko ir va ką pasirinkau.City cross tik nemoku idėti foto wub.gif

Sveika, pabandyk per www.tinpyc.com ikelti arba dauguma per fotki.com kelia mirksiukas.gif Laukiam nesulaukiam bigsmile.gif
O mes turim su tais baltais ratais tongue.gif Liuks atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 09 24, 15:22)
Sportine dalis tokia pati - tinka ir and city cross ir ant nitro. O del aukscio - nezinau  g.gif Pagal ismatavimus ziurejau kataloge, tai gal siek tiek auksciau Cross'o sedima dalis. (Bet nesu tikra). Nors rankena - Nitro'o auksciau.

vežu šitaip netgi dažniau nei kad priekiniai ratukai priekyje būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 25, 11:48)
Sveika, pabandyk per www.tinpyc.com ikelti arba dauguma per fotki.com kelia  mirksiukas.gif  Laukiam nesulaukiam  bigsmile.gif
O mes turim su tais baltais ratais  tongue.gif  Liuks atrodo  thumbup.gif

nesigauna jau bandziau negi neimanoma paprastai prisegti failo kaip kad kituose forumuose?keista.
CITY Cross visų pirma pasirinkom dėl to ,kad jis pasirodė lengvesnis už Mondial,kompaktiškesnis ir stabdžiai man geriau patiko vnž ir sportinukas geriau žiūrisi, ir lopšys lengvesnis ir patogesnis nešti ,(nes kol kas gyvenu 4 aukšte tai žadu ratus palikti mašinoje bent kol kas nors iš saviškių grįtžtų )be to pas mus bus bernas tai ir tie ratai man tokie vyriški pasirodė.Kol nepakilnojau lolpšių man City lopšys kažkoks nelabai atrodė,bet viską apčiupinėjus tai jis- kaip tik ko mums ir reikės per žiemą mažiukui.Be to geriau patiko ir medžiaginis dėklas daiktams.Dar galiu pridurti ,kad city lopšiui tinka sportinuko būdelė su apsauga nuo uodų ir su vintiliacijom taip kad gali keisti lopšio išvaizdą ir užtraukti būdelę vos ne per visą lopšį.
Dėl važiuoklių kietumo - tai aš esu labai prieš tuos visus mažuosius ratukus.Ne viena draugė jau skundėsi dėl tų manievringųjų ir pati mačiau kaip vežimai nelabai klauso -pavargti galima nuo tų sukiojimų ir be to nemanau ,kad nitro vaziuoklė yra daug lengvesnė ir mažesnė už city cross.Manau city crossu būsiu patenkinta.ateitis parodys
O tie balti ratai su saulėje tvyksinčiais špykučiais- pasaka.Norėjau prašyti,kad juos uždėtų ant city crosso.
Atsakyti