Įkraunama...
Įkraunama...

EMMALJUNGA vežimai

QUOTE(heracija @ 2009 09 25, 11:31)
Dėl važiuoklių kietumo - tai aš esu labai prieš tuos visus mažuosius ratukus.Ne viena draugė jau skundėsi dėl tų manievringųjų ir pati mačiau kaip vežimai nelabai klauso -pavargti galima nuo tų sukiojimų ir be to nemanau ,kad nitro vaziuoklė yra daug lengvesnė ir mažesnė už city cross.Manau city crossu būsiu patenkinta.ateitis parodys

Nitro vaziuokle tikrai lengvesne (beveik 2 kg) ir siauresne nei Cross'o.
O tikiuosi busim visos patenkintos - nes visu skirtingi poreikiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nattele: 25 rugsėjo 2009 - 22:24
QUOTE(Nattele @ 2009 09 26, 00:21)
QUOTE(heracija @ 2009 09 25, 11:31)
Dėl važiuoklių kietumo - tai aš esu labai prieš tuos visus mažuosius ratukus.Ne viena draugė jau skundėsi dėl tų manievringųjų ir pati mačiau kaip vežimai nelabai klauso -pavargti galima nuo tų sukiojimų ir be to nemanau ,kad nitro vaziuoklė yra daug  lengvesnė ir mažesnė už city cross.Manau city crossu būsiu patenkinta.ateitis parodys
Nitro vaziuokle tikrai lengvesne (beveik 2 kg) ir siauresne nei Cross'o.
O tikiuosi busim visos patenkintos - nes visu skirtingi poreikiai smile.gif

O geriausia tikrai būtų du vežimus turėti vieną visai lengvutį ,kai varai į pardes ,o kitą minkštai lekiantį bet kokiu keliu....Ale kad mes ir norim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(heracija @ 2009 09 26, 09:07)
O geriausia tikrai būtų du vežimus turėti vieną visai lengvutį ,kai varai į pardes ,o kitą minkštai lekiantį bet kokiu keliu....Ale kad mes ir norim mirksiukas.gif

as tai turiu dar viena toki sportinuka Graco. Bet mes ji pas MB tevus laikysim, kad nereiketu musu grazaus limuzino tampyti is vieno miesto i kita wub.gif Ir ateiciai galvoju nusipirkti paprasta sketuka, su kuriuo galeciau staigiai iki parduotuves nulekti ar pan. mirksiukas.gif Bet kokiu atveju, sketukas visada, manau pravers.
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 26, 09:18)
as tai turiu dar viena toki sportinuka Graco. Bet mes ji pas MB tevus laikysim, kad nereiketu musu grazaus limuzino tampyti is vieno miesto i kita  wub.gif  Ir ateiciai galvoju nusipirkti paprasta sketuka, su kuriuo galeciau staigiai iki parduotuves nulekti ar pan.  mirksiukas.gif  Bet kokiu atveju, sketukas visada, manau pravers.

aš nusipirkau skėtuką po parduotuves lakstyti, tai žinok tik tam jis ir tinkamas biggrin.gif nors dabar kai pagalvoju tai reikėjo nepirkti, 1000lt neleisti, nes nelabai verta, bet va man reikėjo ir viskas doh.gif lotuliukas.gif tai prieš perkant gerai pagalvok ar tikrai verta po emmos lipti į skėtuką, nes gali šokas ištikti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 09 26, 10:00)
aš nusipirkau skėtuką po parduotuves lakstyti, tai žinok tik tam jis ir tinkamas biggrin.gif nors dabar kai pagalvoju tai reikėjo nepirkti, 1000lt neleisti, nes nelabai verta, bet va man reikėjo ir viskas  doh.gif  lotuliukas.gif tai prieš perkant gerai pagalvok ar tikrai verta po emmos lipti į skėtuką, nes gali šokas ištikti  doh.gif  lotuliukas.gif

mes, matai, galim dovanu naudota gauti, tai nesipriesinam ir mielai priimam bigsmile.gif O 1000 lt tai tikrai sketukui nemanau, kad verta leisti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2009 09 26, 09:00)
aš nusipirkau skėtuką po parduotuves lakstyti, tai žinok tik tam jis ir tinkamas biggrin.gif nors dabar kai pagalvoju tai reikėjo nepirkti, 1000lt neleisti, nes nelabai verta, bet va man reikėjo ir viskas  doh.gif  lotuliukas.gif tai prieš perkant gerai pagalvok ar tikrai verta po emmos lipti į skėtuką, nes gali šokas ištikti  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
zinau lotuliukas.gif apie ka kalbat smile.gif
apie maclarena
pats nuostabiausias sketukas,vertas jis tu pinigu labai labai, del kokybes
turejome juos tris,pasaka sketukai, kokybiski,patvarus, rieda labai lengvai, stumti lengva,kad darda tai faktas,nera nei vieno sketuko nedardancio smile.gif bet kai sulygini su pygenom,labai jauciasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 rugsėjo 2009 - 13:54
QUOTE(*Demettriuke* @ 2009 09 26, 06:58)

ir...

ogi pasikeitem visdelto vaziuokle rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 26 rugsėjo 2009 - 14:30
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 26, 15:29)
ir...

ogi pasikeitem visdelto vaziuokle  rolleyes.gif

I kokia pasikeitete?
Kaip pirmieji ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 26, 15:29)
ir...

ogi pasikeitem visdelto vaziuokle  rolleyes.gif

nuuuu?
Atsakyti
QUOTE(elfas9 @ 2009 09 26, 16:30)
I kokia pasikeitete?
Kaip pirmieji ispudziai?

QUOTE(mergina05 @ 2009 09 26, 17:18)

nitro clap_1.gif sokiai.gif assa.gif didis.gif

supr super thumbup.gif kolkas labai patinka smile.gif
buvome lauke mazai vakar gal 10min, tai ryt eisiu jau ilgeliau smile.gif
papasakosiu placiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 09 26, 21:41)
nitro  clap_1.gif  sokiai.gif  assa.gif  didis.gif

supr super thumbup.gif  kolkas labai patinka smile.gif
buvome lauke mazai vakar gal 10min, tai ryt eisiu jau ilgeliau smile.gif
papasakosiu placiau rolleyes.gif

sveikinu ,dėl apsisprendimo,laukiam nesulaukiam įspūdžių smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
O as esu lb pasiutus
Sian parsivezem saviski "Mondiala" ,bet keduciu "First Class" nebus iki lapkricio vidurio-galo.
Nu blem,kaip narvuoja.Tai dbr ne tik,kad po gimdymo vaika turesiu veztis lopsy,bet net...galimas daiktas isvis busiu ikalinta namie su naujagimiu iki men.mazdaug laiko.Nu ar ne nervas?
Ir ne tik,kad neturi mano pasirinktos komplektacijos spalvos (creme leatherette),jie neturi ir netures JOKIU iki mano nurodyto laiko.
Tai argi ne berysizmas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueta: 27 rugsėjo 2009 - 17:19