Įkraunama...
Įkraunama...

Socialinis darbas

QUOTE(egliosha @ 2013 07 05, 17:00)
nevadovaujancioms pareigoms nieko baisiai neklausineja, nereikia bijoti 4u.gif dazniausiai klausimai buna apie ankstesne darbo patirti, gebejimus (kalbu mokejimas, darbas kompiuteriu, vairavimas, etc.), issilavinima, tavo poziuri i galima nauja darbo vieta, klientus. is savo patirties sakau, kad darbdavys daugiau kalba apie savo istaiga, papasakoja apie teikiamas paslaugas, darbo pobudi, problematika.

aisku, aciu, socialinio darbo patirties neturiu, tai truputi baisoka smile.gif
Atsakyti
sveikutes, gal kuri nukreipsit kokioje temoje ieskoti, o gal ir cia pataikiau. reikia mum seneliams, gyvenantiems kitame mieste pagalbos buityje. Jie savarankiski, abu turi vidutiniu poreikiu invaliduma, tad socialine pagalba i namus nepriklauso, bet patys nepajegia jau apsitvarkyti namu. tad reiktu pagalbos Klaipedoje. suprantama mokamos. na tokio tipo, kaip kartais nuvalyti langus. i menesi 2-4 kartus isplauti grindis, kriaukles, toleta, dusa, virtuveje apvalyti, kartais indus perplauti naudojamus. kazi kur cia tokio zmogeliuko ieskoti? o gal cia yra dirbanciu su seneliais kam tai tiktu? nes juk ir prie zmogaus reikia prieiti moketi. atety gal ir vaistukus kokius suleisti reikes ar dar ka. seneliui jau 90, mociutei 85.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar yra baigusių socialinį darbą, o dirbančių vaikų globos namuose auklėtojomis?
Atsakyti
Sveikutes koleges smile.gif)))
Gal atestavotes kuri neseniai??
Atsakyti
O gal jau nebebus atestacijos, ar tai tik istatymo projektas? g.gif
Atsakyti
Nieko apie tai, kad nebus negirdejau......bet tai ir nera butina, taciau man bent nuo to irgi priklauso atlyginimo dydis ir siaip atnaujinti žinias naudinga smile.gif
Atsakyti
sveiki,

Gal kas gali paaiškinti- baigiau kolegijoje 2003 socialinį darbą (tuo pat metu mokiausi ir universitete, baigiau humanitarinius mokslus). Ar mano diplomas skaitosi profesinio bakalauro? (pačiam diplome parašyta sociolinio darbuotojo kvalifikacija ir viskas). Man išaiškino, kad dabar galiu darbintis tik į socialinio darbuotojo padėjėjas, o norint dirbti soc. darbuotoju reikia baigti soc. darbo išlyginamąsias universitete.
Atsakyti
Sveikos, gal yra socialinių darbuotojų, kurios teikia paslaugas vaikams, kurie išėjo iš vaikų globos namų 18 metu! Palydimoji globa 3 metus. (apsaugotas būstas)

Arba gal žinote kas teikia tokias paslaugas, kokie vaikų globos namai?
Atsakyti
Gavau info, kad Vaiko raidos centras iesko socialinio darbuotojo darbui dienos stacionare, gal ka sudomins 4u.gif
Atsakyti