QUOTE(ravesa @ 2010 03 10, 11:16)
Na mano dukros tevelis neverslininkas siuo metu, o alimentus noriu pasididinti, nors ju beveik ir negaunu- priteista 250, o dabar dukros tevelis pakeite darboviete, paskambinau ten paklausti, koks dabar ex tel nr, nes norejau pakalbet, o sekretore sako "neseniai pas mus isidarbino, sako, prase zmogus 1/4 etato tik formint", tai alimentu vos 100 lt gavau. Pries tai 3 metus nemokejo (nors turejo savo firma, bet nei lito nemokejo- dzin tie anstoliu laiskai jam)- ir nematau kuo dziaugtis- vienkartiniu 100 lt? O svarbiausia, kad 5 metus dukros nemate, neskambino- ir jos nereikejo, tik visa turta ne savo vardu perrasyt suskubo.
labadiena.o jus nemanote kad tuo noru pasikelti nieko nepesite?jis uzgins sakys as mazai algos gaunu,mano pajamos mazo.sakote kad jis ilgai nemokejo net to kiek juz prisiteisete tai manote jis jums suskubs moketi dar tiek kiek uzsikelsite alimentus.as galiu pasakyti kad jis nelabai jums mokes tieks.zinote 100lt ir tai jau suma nemaza.kreipkites i ta fonda gausite tikrai neka daugiau ,ten moka iki 195lt jie jau apskaiciuos kiek gausite.bet tada gausite stabilei kas menesi po ta suma.mano sunaus tevas taip pat nereguoja i anstole,nors jin jo 2sask uzblokavo jau.dabar jau as kreipiausi i policija su pareiskimu,apklause mane.vat buvo ir alfa.lt straipsnis jau idetas.manau kad tai gal mums pades.as kaip is saves as siuo metu dziaukciausi kad jis bent po ta 100lt moketu,likutis i skola.tad pamastykite ar gerai jus darote su tokiu noru.kad nelanko vaiko tevas to jau jus nepriversite daryti jo.reiskias nei jus,nei vaikas jam nieko nereiskiate,nedominate.cia jau zmogaus sazine vaiku rupintis ar nea.