Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 2

QUOTE(ravesa @ 2010 03 10, 11:16)
Na mano dukros tevelis neverslininkas siuo metu, o alimentus noriu pasididinti, nors ju beveik ir negaunu- priteista 250, o dabar dukros tevelis pakeite darboviete, paskambinau ten paklausti, koks dabar ex tel nr, nes norejau pakalbet, o sekretore sako "neseniai pas mus isidarbino, sako, prase zmogus  1/4 etato tik formint", tai alimentu vos 100 lt gavau. Pries tai 3 metus nemokejo (nors turejo savo firma, bet nei lito nemokejo- dzin tie anstoliu laiskai jam)- ir nematau kuo dziaugtis- vienkartiniu 100 lt? O svarbiausia, kad 5 metus dukros nemate, neskambino- ir jos nereikejo, tik visa turta ne savo vardu perrasyt  suskubo.

labadiena.o jus nemanote kad tuo noru pasikelti nieko nepesite?jis uzgins sakys as mazai algos gaunu,mano pajamos mazo.sakote kad jis ilgai nemokejo net to kiek juz prisiteisete tai manote jis jums suskubs moketi dar tiek kiek uzsikelsite alimentus.as galiu pasakyti kad jis nelabai jums mokes tieks.zinote 100lt ir tai jau suma nemaza.kreipkites i ta fonda gausite tikrai neka daugiau ,ten moka iki 195lt jie jau apskaiciuos kiek gausite.bet tada gausite stabilei kas menesi po ta suma.mano sunaus tevas taip pat nereguoja i anstole,nors jin jo 2sask uzblokavo jau.dabar jau as kreipiausi i policija su pareiskimu,apklause mane.vat buvo ir alfa.lt straipsnis jau idetas.manau kad tai gal mums pades.as kaip is saves as siuo metu dziaukciausi kad jis bent po ta 100lt moketu,likutis i skola.tad pamastykite ar gerai jus darote su tokiu noru.kad nelanko vaiko tevas to jau jus nepriversite daryti jo.reiskias nei jus,nei vaikas jam nieko nereiskiate,nedominate.cia jau zmogaus sazine vaiku rupintis ar nea.
Atsakyti
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 10, 11:04)
labadiena.o jus nemanote kad tuo noru pasikelti nieko nepesite?jis uzgins sakys as mazai algos gaunu,mano pajamos mazo.sakote kad jis ilgai nemokejo net to kiek juz prisiteisete tai manote jis jums suskubs moketi dar tiek kiek uzsikelsite alimentus.as galiu pasakyti kad jis nelabai jums mokes tieks.zinote 100lt ir tai jau suma nemaza.kreipkites i ta fonda gausite tikrai neka daugiau ,ten moka iki 195lt jie jau apskaiciuos kiek gausite.bet tada gausite stabilei kas menesi po ta suma.mano sunaus tevas taip pat nereguoja i anstole,nors jin jo 2sask uzblokavo jau.dabar jau as kreipiausi i policija su pareiskimu,apklause mane.vat buvo ir alfa.lt straipsnis jau idetas.manau kad tai gal mums pades.as kaip is saves as siuo metu dziaukciausi kad jis bent po ta 100lt moketu,likutis i skola.tad pamastykite ar gerai jus darote su tokiu noru.kad nelanko vaiko tevas to jau jus nepriversite daryti jo.reiskias nei jus,nei vaikas jam nieko nereiskiate,nedominate.cia jau zmogaus sazine vaiku rupintis ar nea.

Ko jus kisates? savo nuomone pasilaikykit sau.O islaikyma VISADA reikia prisiteist normalu,bent jau 400lt,nes padidint yra zymiai sudetingiau
Atsakyti
QUOTE(daugvaikuciu @ 2010 03 10, 13:15)
Ko jus kisates? savo nuomone pasilaikykit sau.O islaikyma VISADA reikia prisiteist normalu,bent jau 400lt,nes padidint yra zymiai sudetingiau

o ko jus kisates?as sakau ka galvoju,savo nuomone nepatinka neskaitykite.neta koja nubudote tikriausia,kokie mes visi jautrus!neuzdrausta rasyti ir as zmogaus neuzgaulioju kaip tai daro kiti zmones cia rasantys,medinis dar netaip vaziuoja ant visu.o beto ne su jumis as kalbuosi ir ne jusu man atsiprasineti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupppsis_22: 10 kovo 2010 - 11:31
QUOTE(pupppsis_22 @ 2010 03 10, 11:04)

Nereikia pyktis, savo nuomonę galima išsakyti ir kitų nuomonės nemenkinat smile.gif
O Į VIF aš jau kreipusis n kartų. Po pusės metų nuo kreipimosi pradėjo mokėti, tada vieną mėnesį gavau alimntus- sustabdė mokėjimą, vėl iš anstolio reikia imti pažymą, o jei žmogus piktybiškai nemokantis (Dirbantis), tada negali patikrinti, ar tikrai nemoka, reikia, kad darbovietė pati parašytų pažymą, kad neišskaičiuoja alimentų- o kas rašyts tokią smile.gif. O be pažymos neatnaujina mokėjimo. Galų gale gaunu pažymą, po 4 mėn atnaujina mokėjimą. Gaunu po kelių mėn alimentų 50 lt- sustabdo mokėjimą.
O vaiko lankyti ir nenoriu priversti, tik nenoriu, kad visokie lodoriai karaliais jaustųsi...
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 03 10, 17:16)
Nereikia pyktis, savo nuomonę galima išsakyti ir kitų nuomonės nemenkinat smile.gif
O Į VIF aš jau kreipusis n kartų. Po pusės metų nuo kreipimosi pradėjo mokėti, tada vieną mėnesį gavau alimntus- sustabdė mokėjimą, vėl iš anstolio reikia imti pažymą, o jei žmogus piktybiškai nemokantis (Dirbantis), tada negali patikrinti, ar tikrai nemoka, reikia, kad darbovietė pati parašytų pažymą, kad neišskaičiuoja alimentų- o kas rašyts tokią smile.gif. O be pažymos neatnaujina mokėjimo. Galų gale gaunu pažymą, po 4 mėn atnaujina mokėjimą. Gaunu po kelių mėn alimentų 50 lt- sustabdo mokėjimą.

Pazyma apie jo mokejimus turi reikalauti antstolis,o ne jus.Jei antstolis nusiunte buhalterijai rasta,o ji vis vien neatskaiciuoja alimentu,tada paskambinate buhalterei ir pagrasinate,kad ja paduosite i teisma ir is jos prisiteisite alimentus.Pabandykite,mano atveju suveike per viena diena-buhaltere nusprende,kad as "durne" ir geriau su tokia neprasideti.Galima surasyti prasyma teismui del buhalteres piktybisko neveikimo ir kopija,dar pries paduodant i teisma,nusiusti registruotu laisku su pranesimu apie iteikima buhalterei. smile.gif
Jei jis moka 50lt,likusius reikalaukit is VIF (gausit ne daugiau 195lt)
Atsakyti
Sveiki.Reikalas toks,mano vaikas turi tevo pavarde,mes susituoke nebuvom,dabar nebe kartu.As alimentam neesu jo padavus,bet kita jo ex yra prisiteisus.Nemanau,jog jis mokes,nes neturi visiskai jokio turto,darbo ir pan.Ar nenutiks taip,kad paskui jo skola pereis mano vaikui?Kaip apskritai gali buti?aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Di9 @ 2010 03 15, 18:15)
Sveiki.Reikalas toks,mano vaikas turi tevo pavarde,mes susituoke nebuvom,dabar nebe kartu.As alimentam neesu jo padavus,bet kita jo ex yra prisiteisus.Nemanau,jog jis mokes,nes neturi visiskai jokio turto,darbo ir pan.Ar nenutiks taip,kad paskui jo skola pereis mano vaikui?Kaip apskritai gali buti?aciu smile.gif

jeigu Jūsų ex. mirs ir paliks kokio nors turto, kurį jūsų vaikas norės paveldėti, dalinsis ne tik turtas, bet ir skolos. tačiau civilinis kodeksas numato galimybę atsisakyti palikimo, taip pat tuo pačiu ir skolų. Tad nėra ko bijoti.
Atsakyti
QUOTE(ravesa @ 2010 03 09, 20:07)
Yra šabloninis blankas, o visą beletristiką galima ir paiom susikurti smile.gif. Prieš porą metų pristeisiau alimentus, dabar kuriu ieškinį jų padidinimui smile.gif

o kur ta sablona gauti? g.gif kiek ivedinejau i google, neismeta man pavyzdziu g.gif

QUOTE(kenyte @ 2010 03 10, 09:43)
jei islaikymas dar nera is viso priteistas, uztenka pateikti prasyma teismui, su visais priedais.jei islaikymas reikalingas labai extra, tai galima prasyti teismo priteisti laikina islaikyma, kad kol bus isnagrinetas jusu prasymas del islaikymo priteisimo.

mano atveju, nera priteistas schmoll.gif tai tada nereikia jokio ieskinio kurpti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 03 18, 17:04)

mano atveju, nera priteistas  schmoll.gif tai tada nereikia jokio ieskinio kurpti?  g.gif

Jums uztenka pateikti prasyma teismui su visais priedais.(jis nieko nekainuoja).
Atsakyti
O sakykit ar esate susidure su tokiu variantu,kad vaikui alimentai butu pervedami i vaiko vardu atidaryta saskaita?Vyras sake,kad taip darys,ar taip galima?Gal galite kas atsakyti,buciau labai dekinga mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, domintu, kokia dabar Lietuvoje min. alimentu suma? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Buves vyras gyvena Londone ir jau metai nemoka vaikams islaikymo.Antstoliai pareiske,kad jie is gyvenanciu uzsienyje neisiesko.Viena islaikau du vaikus is minimalaus atlyginimo.Net socialines pasalpos negaliu gaut,nes reikalinga pazyma is antstoliu,kad negaunu alimentu.Negi nera jokio istatymo,ir vyrai gali lengvai nusiplauti rankas,o sutrmdyt ju nera kaip.
Atsakyti