Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 2

QUOTE(Irina 1984 @ 2009 07 15, 22:24)
Aciu uz atsakymatiesiog cia perskaiciaukad tipo sumoka uz tris metus ir t t tai jau ir apsidziaugiau rolleyes.gif o paaiskeja kad tik nuo dokumentu padavimo pradeda moket verysad.gif

<vaiduoklisss> - pirmyn, aiškinkit moteriškei, kodėl apie tris metu rašėt.

Aš einu nusiplaut rankas.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2009 07 15, 22:24)
Aciu uz atsakymatiesiog cia perskaiciaukad tipo sumoka uz tris metus ir t t tai jau ir apsidziaugiau rolleyes.gif o paaiskeja kad tik nuo dokumentu padavimo pradeda moket verysad.gif

Jūs skirkit apie ką kalba eina: apie alimentus ar apie išmokas iš vaikų fondo. Alimentus per anstolius galima išsireikalaut atbuline data, o išmokos iš vaikų fondo bus skaičiuojamos nuo dokumentų išsiuntimo datos.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 22:03)
Niekuo. Lygiai taip pat, kaip ir jūs. Jei pasitikėtumėt, tai užstatytumėt savo butą ir pinigus duotumėt tam žmogui, kuriuo pasitikit.

Na nežinau, kas per auksinė turėtų būt kaimynė, kad atiduot tokius pinigus...Savo aplinkoj turiu keletą žmonių, kuriems, turėdama atliekamus kelis šimtus tūkstančių tikrai paskolinčiau ir man galvos per daug neskaudėtų, tikiu - atiduotų. Tačiau jei tiems patiems žmonėms reiktų duoti tokią pačią sumą užstačius savo namus - neduočiau. Tai kaip čia dabar išeina: pasitikiu aš jais ar ne? Manau pasitikėjimo aklo negali būti, kaip jau ir rašiau "su saiku". Bet jis vistiek yra, ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 15 liepos 2009 - 22:27
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 07 15, 23:26)
Bet jis vistiek yra, ar ne?

Ne. Pasitikėjimas arba yra, arba ne. Jei jūs pasitikite žmonėmis tik tuomet, kai duodate jiems tai, ko jums nereikia - tai nėra pasitikėjimas. Yra toks pasitikėjimo žaidimas - atsistojate nugara į žmones ir krentate. O jie jus pagauna. Įsivaizduokite, kad darote tai penkioliktame aukšte. Ar yra žmonių, kuriems leistumėt save gaudyti?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 23:31)
Ne. Pasitikėjimas arba yra, arba ne. Jei jūs pasitikite žmonėmis tik tuomet, kai duodate jiems tai, ko jums nereikia - tai nėra pasitikėjimas. Yra toks pasitikėjimo žaidimas - atsistojate nugara į žmones ir krentate. O jie jus pagauna. Įsivaizduokite, kad darote tai penkioliktame aukšte. Ar yra žmonių, kuriems leistumėt save gaudyti?

Jei toks žmogus atsirastų (kuris kristų) ar norėtumėt jį gaudyt penkioliktam aukšte?

Ar yra skirtumas tarp pasitikėjimo ir kvailumo?

Jei žmogum nepasitiki ar tai reiškia, kad jis jums nori blogo ir pasitaikius progai jis taip ir padarys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 15 liepos 2009 - 22:38
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 07 15, 23:36)
Jei toks žmogus atsirastų (kuris kristų) ar norėtumėt jį gaudyt penkioliktam aukšte?

Ar yra skirtumas tarp pasitikėjimo ir kvailumo?

Jei žmogum nepasitiki ar tai reiškia, kad jis jums nori blogo ir pasitaikius progai jis taip ir padarys?

Pirmo klausimo nesupratau.
Antras klausimas nuostabus. Fantastiškas. Manau, kad nėra. Žmogus, kuris pasitiki kitais - kvailys.
Trečias - jis nebūtinai linki blogo, bet pasitaikius progai jis taip padarys.
Atsakyti
na jus cia ir pilstot is tuscio i kiaura
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 15, 23:46)
Pirmo klausimo nesupratau.
Antras klausimas nuostabus. Fantastiškas. Manau, kad nėra. Žmogus, kuris pasitiki kitais - kvailys.
Trečias - jis nebūtinai linki blogo, bet pasitaikius progai jis taip padarys.

Tarkim atsiranda toks kvailys, kuris jumis pasitiki ir sutinka kristi jei jūs jį gaudysit. Tai ir klausiu: ar sutiktumėt gaudyti?
Aš nesutikčiau kristi ne todėl, kad nepasitikėčiau žmogumi, atseit jis specialiai manęs negaudys, bet todėl, jog yra tikimybė, kad jis nepagaus, kad ir labai stengsis. Tai per daug neatsargu. Ir pasitikėjimas žmogumi čia jau ne prie ko, galbūt nepasitikėjimas lemtimi, atsitiktinumu ar galop to žmogaus jėgom, bet ne sąmoningu poelgiu.
Antras klausimas išplaukia iš pirmojo. Šitaip pasitikėdamas (dėl kritimo) žmogus tikrai yra kvailys. Lygiai kaip ir išmesti savo šeimą į gatvę, o pinigus paskolinti kaimynei.
O su trečiu jūsų atsakymu aš nesutinku. Kaip jau minėjau, per žiauru man. Į kiekvieną žmogų žiūrėt, kaip į potencialų priešą, grobuonį... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(odelija1 @ 2009 07 16, 10:43)
na jus cia ir pilstot is tuscio i kiaura

Filosofuojam. hihihi.gif Norit prisijungt?
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 07 16, 11:01)
Tarkim atsiranda toks kvailys, kuris jumis pasitiki ir sutinka kristi jei jūs jį gaudysit. Tai ir klausiu: ar sutiktumėt gaudyti?

Sutikčiau. O ar pagaučiau - priklauso nuo kvailio.

Šiaip jūs esate lygiai tokia pati, kaip aš. Tik aš aiškiai įvardinu, kad nepasitikiu niekuo ir rizikuoju tik tuo, ko man nereikia. O jūs kažkodėl dangstotės atsitiktinumų baime.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 16, 11:15)
Sutikčiau. O ar pagaučiau - priklauso nuo kvailio.

Šiaip jūs esate lygiai tokia pati, kaip aš. Tik aš aiškiai įvardinu, kad nepasitikiu niekuo ir rizikuoju tik tuo, ko man nereikia. O jūs kažkodėl dangstotės atsitiktinumų baime.

Nesupratau? Kodėl nuo kvailio priklauso, juk gaudysit jūs? Aš negaudyčiau, nes nepasitikiu savo jėgom, kad pagausiu. O jei nepagausiu ir nukris? Per didelė atsakomybė. Tai atsargumas. Jūs pasitikėjimą suprantat, kaip kažkokį aklą veiksmą. Tarkim aš mėgstu ledus, bet ne kiekvienas marmalas, vadinamas ledais, man skanus. Vienus aš valgysiu, kitų ne. Tai kaip čia dabar, mėgstu aš tuos ledus ar ne? Taip ir su pasitikėjimu - negali visais besąlygiškai pasitikėti. Vienais pasitiki, kitais - ne. Vienais daugiau, kitais - mažiau.
Atsakyti
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2009 07 16, 11:52)
Nesupratau? Kodėl nuo kvailio priklauso, juk gaudysit jūs? Aš negaudyčiau, nes nepasitikiu savo jėgom, kad pagausiu. O jei nepagausiu ir nukris? Per didelė atsakomybė. Tai atsargumas. Jūs pasitikėjimą suprantat, kaip kažkokį aklą veiksmą. Tarkim aš mėgstu ledus, bet ne kiekvienas marmalas, vadinamas ledais, man skanus. Vienus aš valgysiu, kitų ne. Tai kaip čia dabar, mėgstu aš tuos ledus ar ne? Taip ir su pasitikėjimu - negali visais besąlygiškai pasitikėti. Vienais pasitiki, kitais - ne. Vienais daugiau, kitais - mažiau.

Todėl, kad vieną kvailį aš pagausiu, kito - ne. Tegu krenta. Jūs nemanote, kad kai kuriems kvailiams geriau yra nukristi?

Reiškia jūs mėgstate ne visus, o tam tikros rūšies ledus.

Kuom jūs pasitikite visiškai? Kam duotumėt pinigus už įkeistą būstą?
Atsakyti
na ir uzsivedet clap_1.gif ,apie kvailius ,apie kaimynes,apie ledus laugh.gif ,atrodo tema ne apie tai ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 07 16, 19:14)
na ir uzsivedet clap_1.gif ,apie kvailius ,apie kaimynes,apie ledus laugh.gif ,atrodo tema ne apie tai ohmy.gif

Tema išsemta iki sekančio temos autorės klausimo, arba bet kokio kito klausimo apie išlaikymą vaikui.
Atsakyti