Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 2

g.gif jei jau taip įdomiai diskutuojat , užduosiu klausima
vaikui 18metų , privalo tėvas mokėt alimentus ir toliau? , jei vaikas kreipsis į teisma. tėvas kitoj šeimoj yra vienas dirbantis ir turi kitą vaika su sunkiu neįgalumu ir spec. priežiūra. g.gif
padiskutuojam .............
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 16, 11:15)
Sutikčiau. O ar pagaučiau - priklauso nuo kvailio.

Šiaip jūs esate lygiai tokia pati, kaip aš. Tik aš aiškiai įvardinu, kad nepasitikiu niekuo ir rizikuoju tik tuo, ko man nereikia. O jūs kažkodėl dangstotės atsitiktinumų baime.

medini, tai tu moteris.CHa , cha issidavei. Ir kas tu per moteris?
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 07 16, 20:01)
g.gif jei jau taip įdomiai diskutuojat , užduosiu klausima
vaikui 18metų , privalo tėvas mokėt alimentus ir toliau? , jei vaikas kreipsis į teisma. tėvas kitoj šeimoj yra vienas dirbantis ir turi kitą vaika su sunkiu neįgalumu ir spec. priežiūra. g.gif
padiskutuojam .............

Jei norite diskusijos apie tai - privalo ar ne, tai nesigaus. Vaikas turi kreiptis į teismą ir teismas spręs. Tikimybė laimėti sunkiai prognozuojama.
Tėvo sunki materialinė padėtis šiuo atveju įtakotų tik išlaikymo dydį, jei toks būtų priteistas.
Tokioje byloje advokatai iš abiejų pusių labai pageidautini. Procesas brangus ir ilgas, nes paprastai kažkuri pusė teisiasi iki Aukščiausiojo Teismo..
Papildyta:
QUOTE(Cherstina @ 2009 07 16, 20:04)
Ir kas tu per moteris?

Tikriausiai labai prasta būčiau.
Atsakyti
jo tokia situacija ir mum su dukrele bus,nes rugseji sukaks 18 metu,o visa 12 klase priesaki pabaigt huh.gif ,teks man vienai islaikyti,nes tevas nuo alimentu tai slapstosi,bijau net pagalvot apie ta 12 klase.brrr,apie teismus ir islaidas advokatams sad.gif
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 07 16, 21:22)
jo tokia situacija ir mum su dukrele bus,nes rugseji sukaks 18 metu,o visa 12 klase priesaki pabaigt huh.gif ,teks man vienai islaikyti,nes tevas nuo alimentu tai slapstosi,bijau net pagalvot apie ta 12 klase.brrr,apie teismus ir  islaidas advokatams sad.gif

Jei yra skola, tai po to, kai vaikui sukakos aštuoniolika ji pati turės duoti į teismą dėl skolos išieškojimo.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 16, 18:17)
Kuom jūs pasitikite visiškai? Kam duotumėt pinigus už įkeistą būstą?

Gerai jau. 000189.gif Neduočiau niekam.
Ir kai kurių kvailių negaudyčiau. Gal.
Atsakyti
QUOTE(odelija1 @ 2009 07 16, 20:22)
jo tokia situacija ir mum su dukrele bus,nes rugseji sukaks 18 metu,o visa 12 klase priesaki pabaigt huh.gif ,teks man vienai islaikyti,nes tevas nuo alimentu tai slapstosi,bijau net pagalvot apie ta 12 klase.brrr,apie teismus ir  islaidas advokatams sad.gif

pas mus buvo panasi situacija, as buvau baigus 11 klase, bet mama padave teva i teisma ir per beveik penkis metus skola buvo ismoketa.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 16, 21:31)
Jei yra skola, tai po to, kai vaikui sukakos aštuoniolika ji pati turės duoti į teismą dėl skolos išieškojimo.

nu jau nu jau schmoll.gif mano sūnui jau 22metai , bet skola kuri yra neišmokėta rūpinuosi aš , ir ji liks exs, kad išmokėtų man , sūnus galėjo teistis po 18 metų , bet nesiteisė , nes įstatymuose yra parašyta -GERA VALIA. taip jei tos valios nebuvo iki 18 metų kol vaikui suėjo , tai iš kur ji atsiras po to????? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 07 17, 11:48)
nu jau nu jau  schmoll.gif  mano sūnui jau 22metai , bet skola kuri yra neišmokėta rūpinuosi aš , ir ji liks exs, kad išmokėtų man , sūnus galėjo teistis po 18 metų , bet nesiteisė , nes įstatymuose yra parašyta -GERA VALIA. taip jei tos valios nebuvo iki 18 metų kol vaikui suėjo , tai iš kur ji atsiras po to????? lotuliukas.gif

Jūs neteisi. Išlaikymas yra priteisiamas vaikui. Ne jums. Jūs tik gaunate tą išlaikymą ir panaudojate vaiko labui tol, kol jis yra nepilnametis arba nėra emancipuojamas. Kai tik vaikas tampa pilnametis, tai įsiskolinimas už jo išlaikymą pereina jam. Ir pinigai už įsiskolinimą turi būti mokami jam. Jūs jau nebeturite finansinės galios valdyti vaiko turto.
Papildyta:
Tik dabar pastebėjau, kad jūsų sūnui JAU 22 metai. Tai galite būti rami, vaiko tėvas nėra jums skolingas. Ir jis tikrai skolos jums negrąžins. Joks antstolis negali net prisiliesti prie pinigų, jei jų atsirastų.
Tai faktas kaip blynas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 17, 10:58)
Jūs neteisi. Išlaikymas yra priteisiamas vaikui. Ne jums. Jūs tik gaunate tą išlaikymą ir panaudojate vaiko labui tol, kol jis yra nepilnametis arba nėra emancipuojamas. Kai tik vaikas tampa pilnametis, tai įsiskolinimas už jo išlaikymą pereina jam. Ir pinigai už įsiskolinimą turi būti mokami jam. Jūs jau nebeturite finansinės galios valdyti vaiko turto.
Papildyta:
Tik dabar pastebėjau, kad jūsų sūnui JAU 22 metai. Tai galite būti rami, vaiko tėvas nėra jums skolingas. Ir jis tikrai skolos jums negrąžins. Joks antstolis negali net prisiliesti prie pinigų, jei jų atsirastų.
Tai faktas kaip blynas.

vat idomiai kazkaip. kai mano mama siuos reikalus tvarke, prase, kad ta skola butu ismokama man (vestu pinigus i mano kortele, kad pati galeciau pasiimt), o ta moteriske, kuri viska tvarke, pasake-ne jokiu budu, skola priklauso motinai o ne vaikui. kai sulaukiau 18, kreipemes vel, ir vel tas pats, skola buvo priteista motinai, nesvarbu kad dukra jau pilnamete, pinigai bus pervedami motinai. Tai naudojausi motinos kortele. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2009 07 17, 14:29)
1. vat idomiai kazkaip. kai mano mama siuos reikalus tvarke, prase, kad ta skola butu ismokama man (vestu pinigus i mano kortele, kad pati galeciau pasiimt), o ta moteriske, kuri viska tvarke, pasake-ne jokiu budu, skola priklauso motinai o ne vaikui.
2. kai sulaukiau 18, kreipemes vel, ir vel tas pats, skola buvo priteista motinai, nesvarbu kad dukra jau pilnamete, pinigai bus pervedami motinai. Tai naudojausi motinos kortele.  g.gif

1. Taip ir turi būti.
2. Taip neturi būti, negali būti.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2009 07 17, 14:21)
1. Taip ir turi būti.
2. Taip neturi būti, negali būti.

va del antro varianto ir pati suabejojau, kodel taip buvo, kaip neturetu buti g.gif
Atsakyti