QUOTE(brown-eyes @ 2010 03 30, 16:09)
Kadangi neseku temos, tai norejau paklausti pas ka gimdei ir kaip viskas praejo?
prieš du metus sūnų gimdžiau dar senose patalpose, akušerė buvo Vitalija Bubėnienė ( labai nuostabi, švelni moteris ), gydytoja Bielskienė ( jau kiek žinau nebedirba gimdykloj)...na gydytoja gruboka, bet nieko daugiau blogo negaliu pasakyt...mažai buvo gimdymo metu, tik per patį stūmimą...akušerė buvo visada
rugsėjį, kai gimdžiau dukrą buvo akušerė Zita Slavinskienė ar Stravinskienė ( nepamenu

) dar fainesnė

...gydytoja buvo Tarutienė...irgi šiek tiek gruboka, bet kaip sakau, jau gimdymo metu visos apžiūros būna skausmingos, nors akušerė kaklelį apžiūrinėdavo švelniai
mano gimdymai lengvi ir greiti buvo...nors per pirmus du kirpo, trečią nereikėjo...akušerei didelis ačiū...sako aš tau pažadu, jei manęs klausysi ir kai pasakysiu prakvėpuosi nesupanikuosi, liksi sveika

taip ir buvo...žodžiu labai reikia klausyti ką sako akušerė ir viskas bus kuo puikiausiai
Vyras norėjo susirasti meilužę. Aš atkalbėjau. Sakiau brangu, nepatrauksim. Geriau aš susirasiu meilužį. Papildomi pinigėliai namuose nepamaišys.