Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(artita @ 2010 03 30, 14:14)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  bet tam pačiam Kaune irgi turbūt liūdnų dalykų įvyksta, tik nežinom...
o dėl minčių oi kiek ir man buvo dėl vaikiuko būklės ir t.t.  doh.gif , dėl gimdymo, tvirtai žinojau, kad viskas bus gerai čia, bet aplamai...

lauksim atsiliepimų, kad ir ką nuspręstum  mirksiukas.gif

Na jau po triju menesiuku bus aisku, kur ir kaip ax.gif
O tos mintys, neduodančios ramybės, manau, buna kiekvienai is musu, pradedant tuo, kad prisigalvojame visko del vaikiuko sveikatos dar pilvelyje ir baigiant gimdymo baimemis rolleyes.gif
Reikia tiketi, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Kadangi neseku temos, tai norejau paklausti pas ka gimdei ir kaip viskas praejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 03 30, 16:09)
Kadangi neseku temos, tai norejau paklausti pas ka gimdei ir kaip viskas praejo? 4u.gif

prieš du metus sūnų gimdžiau dar senose patalpose, akušerė buvo Vitalija Bubėnienė ( labai nuostabi, švelni moteris ), gydytoja Bielskienė ( jau kiek žinau nebedirba gimdykloj)...na gydytoja gruboka, bet nieko daugiau blogo negaliu pasakyt...mažai buvo gimdymo metu, tik per patį stūmimą...akušerė buvo visada
rugsėjį, kai gimdžiau dukrą buvo akušerė Zita Slavinskienė ar Stravinskienė ( nepamenu blush2.gif ) dar fainesnė thumbup.gif ...gydytoja buvo Tarutienė...irgi šiek tiek gruboka, bet kaip sakau, jau gimdymo metu visos apžiūros būna skausmingos, nors akušerė kaklelį apžiūrinėdavo švelniai 4u.gif
mano gimdymai lengvi ir greiti buvo...nors per pirmus du kirpo, trečią nereikėjo...akušerei didelis ačiū...sako aš tau pažadu, jei manęs klausysi ir kai pasakysiu prakvėpuosi nesupanikuosi, liksi sveika thumbup.gif taip ir buvo...žodžiu labai reikia klausyti ką sako akušerė ir viskas bus kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 03 30, 19:05)
prieš du metus sūnų gimdžiau dar senose patalpose, akušerė buvo Vitalija Bubėnienė ( labai nuostabi, švelni moteris ), gydytoja Bielskienė ( jau kiek žinau nebedirba gimdykloj)...na gydytoja gruboka, bet nieko daugiau blogo negaliu pasakyt...mažai buvo gimdymo metu, tik per patį stūmimą...akušerė buvo visada
rugsėjį, kai gimdžiau dukrą buvo akušerė Zita Slavinskienė ar Stravinskienė ( nepamenu  blush2.gif  ) dar fainesnė  thumbup.gif ...gydytoja buvo Tarutienė...irgi šiek tiek gruboka, bet kaip sakau, jau gimdymo metu visos apžiūros būna skausmingos, nors akušerė kaklelį apžiūrinėdavo švelniai  4u.gif
mano gimdymai lengvi ir greiti buvo...nors per pirmus du kirpo, trečią nereikėjo...akušerei didelis ačiū...sako aš tau pažadu, jei manęs klausysi ir kai pasakysiu prakvėpuosi nesupanikuosi, liksi sveika  thumbup.gif  taip ir buvo...žodžiu labai reikia klausyti ką sako akušerė ir viskas bus kuo puikiausiai  thumbup.gif

Na tau pasiseke, kad viskas laimingai ir greitai 4u.gif
As pirmaji Kaune gimdziau 12 valandu, bet kadangi dariau viska, ka liepe akuseris, tai nei kirpti nereikejo, nei jokiu komplikaciju nebuvo.
Tikiuosi viskas bus gerai ir sikart doh.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2010 03 30, 19:05)
rugsėjį, kai gimdžiau dukrą buvo akušerė Zita Slavinskienė ar Stravinskienė ( nepamenu  blush2.gif  ) dar fainesnė  thumbup.gif ...gydytoja buvo Tarutienė...irgi šiek tiek gruboka, bet kaip sakau, jau gimdymo metu visos apžiūros būna skausmingos, nors akušerė kaklelį apžiūrinėdavo švelniai  4u.gif
mano gimdymai lengvi ir greiti buvo...nors per pirmus du kirpo, trečią nereikėjo...akušerei didelis ačiū...sako aš tau pažadu, jei manęs klausysi ir kai pasakysiu prakvėpuosi nesupanikuosi, liksi sveika  thumbup.gif  taip ir buvo...žodžiu labai reikia klausyti ką sako akušerė ir viskas bus kuo puikiausiai  thumbup.gif

Turbut SINKEVICIENE ZITA smile.gif
Atsakyti
Abu vaikucius gimdziau Alytuje. Akuseriu ir gyd darbu gimdykloje esu patenkinta. Bet ... Antras gimdymas buvo siek tiek idomesnis. I priemima atvykau galvodama kad bega vaisiaus vandenys, nors saremiu dar nebuvo. Gyd apziurejo ir pasake, kad vandenys nebega, bet jau nemazas atsidarymas.(5 cm) Pagulde i skyriu. Tai buvo apie 3 val nakties. Ir iki 9 val ryto nieks i palata net nosies nebuvo ikise. Nei gydytojas nei akusere. schmoll.gif Saremiai man buvo prasideje jau nuo 3.30 h. 5 val ryto jau pati nuejau pasisakyt akuserei, kuria prikeliau is miegu, kad man prasidejo saremiai. tai pamatavo tonusus ir viskas tuo baigesi. I gimdykla perkele jau su stangom 9.40. ir 10 val jau buvau pagimdziusi. Tai siuo atveju esu siek tiek nusivylusi ta visa prieziura. Visdelto per ta laika tikrai galejo ateit bent pasiteiraut kaip as jauciuosi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliausmama @ 2010 04 04, 15:26)
Turbut SINKEVICIENE ZITA  smile.gif

taip taip thumbup.gif

QUOTE(Pilina @ 2010 04 04, 17:58)
Abu vaikucius gimdziau Alytuje. Akuseriu ir gyd darbu gimdykloje esu patenkinta. Bet ... Antras gimdymas buvo siek tiek idomesnis. I priemima atvykau galvodama kad bega vaisiaus vandenys, nors saremiu dar nebuvo. Gyd apziurejo ir pasake, kad vandenys nebega, bet jau nemazas atsidarymas.(5 cm) Pagulde i skyriu. Tai buvo apie 3 val nakties. Ir iki 9 val ryto nieks i palata net nosies nebuvo ikise. Nei gydytojas nei akusere.  schmoll.gif Saremiai man buvo prasideje jau nuo 3.30 h.  5 val ryto jau pati nuejau pasisakyt akuserei, kuria prikeliau is miegu, kad man prasidejo saremiai. tai pamatavo tonusus ir viskas tuo baigesi. I gimdykla perkele jau su stangom 9.40. ir 10 val jau buvau pagimdziusi. Tai siuo atveju esu siek tiek nusivylusi ta visa prieziura. Visdelto per ta laika tikrai galejo ateit bent pasiteiraut kaip as jauciuosi.  g.gif

čia viskas patalpginiam skyriui vyko turbūt...girdėjau, kad ten dėl priežiūros ne viena nusiskundimų turi, bet man neteko nei karto tam skyriuj būt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pilina @ 2010 04 04, 17:58)
Abu vaikucius gimdziau Alytuje. Akuseriu ir gyd darbu gimdykloje esu patenkinta. Bet ... Antras gimdymas buvo siek tiek idomesnis. I priemima atvykau galvodama kad bega vaisiaus vandenys, nors saremiu dar nebuvo. Gyd apziurejo ir pasake, kad vandenys nebega, bet jau nemazas atsidarymas.(5 cm) Pagulde i skyriu. Tai buvo apie 3 val nakties. Ir iki 9 val ryto nieks i palata net nosies nebuvo ikise. Nei gydytojas nei akusere.  schmoll.gif Saremiai man buvo prasideje jau nuo 3.30 h.  5 val ryto jau pati nuejau pasisakyt akuserei, kuria prikeliau is miegu, kad man prasidejo saremiai. tai pamatavo tonusus ir viskas tuo baigesi. I gimdykla perkele jau su stangom 9.40. ir 10 val jau buvau pagimdziusi. Tai siuo atveju esu siek tiek nusivylusi ta visa prieziura. Visdelto per ta laika tikrai galejo ateit bent pasiteiraut kaip as jauciuosi.  g.gif

Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi ir, kad leliukui nieko nenutiko. Aukit sveiki ir grazus 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Butu idomu isgirsti nesenai gimdziusiu mamyciu istorijas, nes as vis dar neapsisprendziu ar gimdyti Alytuje doh.gif
Laiko liko jau visai nedaug.. Sirdis liepia likti Alytuje, o protas sako "gimdyk kitur, nes per daug nelaimiu Alytuj nutinka".. g.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 06, 10:58)
Butu idomu isgirsti nesenai gimdziusiu mamyciu istorijas, nes as vis dar neapsisprendziu ar gimdyti Alytuje  doh.gif 
Laiko liko jau visai nedaug.. Sirdis liepia likti Alytuje, o protas sako "gimdyk kitur, nes per daug nelaimiu Alytuj nutinka".. g.gif

Klausyk sirdies. O nelaimiu visur pasitaiko. Cia jau kaip likimo skirta. Svarbiausia nepulti i panika ir visada pasikliauti ten dirbanciais zmonemis. Juk vistiek turesi gimdyti pati, o ne gydytoja(s) ar akusere uz tave tai padarys, nepriklausomai nuo to kur susiruostum gimdyti. Tikek, kad viskas bus gerai ir nuosirdziai linkiu sekmes ir tikiuosi, kad sulaukusi savo stebuklelio galesi i temuke parasyti kaip dziaugiesi, kad vis delto pasirinkai Alytaus gydytojus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brangenybe @ 2010 04 06, 12:05)
Klausyk sirdies. O nelaimiu visur pasitaiko. Cia jau kaip likimo skirta. Svarbiausia nepulti i panika ir visada pasikliauti ten dirbanciais zmonemis. Juk vistiek turesi gimdyti pati, o ne gydytoja(s) ar akusere uz tave tai padarys, nepriklausomai nuo to kur susiruostum gimdyti. Tikek, kad viskas bus gerai  ir nuosirdziai linkiu sekmes ir tikiuosi, kad sulaukusi savo stebuklelio galesi i temuke parasyti kaip dziaugiesi, kad vis delto pasirinkai Alytaus gydytojus mirksiukas.gif

Dekoju uz padrasinancius zodzius drinks_cheers.gif Tiesiog, kai visko prisiklausai, tai pradedi abejoti viskuo.. Svarbiausia, kad viskas butu gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 06, 12:17)
Dekoju uz padrasinancius zodzius  drinks_cheers.gif Tiesiog, kai visko prisiklausai, tai pradedi abejoti viskuo.. Svarbiausia, kad viskas butu gerai  doh.gif

svarbiausia nurimk...patikėk, tavo nerimas tau pats didžiausias priešas...aš visada sakysiu ir pasisakysiu UŽ ALYTŲ, bet jei tu taip nerimauji, o tai labai iš tavęs jaučiasi, tada važiuok į Kauną, jei tik tau ramiau bus...nes su tokia didele baime, sau kenki...nerimas atima visas jėgas ir energiją, kuri labai svarbi gimdymo metu...VISKAS BUS GERAI, PAMATYSI 4u.gif
kada tau gimdymo data numatyta? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 06, 11:58)
Butu idomu isgirsti nesenai gimdziusiu mamyciu istorijas, nes as vis dar neapsisprendziu ar gimdyti Alytuje  doh.gif 

kelis psl atgal paejus yra mano trumpas atsiliepimas apie gimdyma, galiu tik tiek pasakyti, kad tikrai esu viskuo patenkinta, visi tokie malonus, paslaugus, o ypac kai as buvau viena, tai isvis demesio gavau uztenkamai thumbup.gif
Atsakyti