Įkraunama...
Įkraunama...

Alytaus gimdykla

QUOTE(Ailada @ 2010 04 08, 16:06)
....Linkiu, kad tau pavyktu sutikti gyd.Morkunaite priemime atvykus gimdyti  4u.gif puiki gydytoja, nors prie sios gydytojos negimdziau, taciau suzinojusi, kad uztrukom ilgeliau - atejo net po gimdymo aplankyti, paziureti kaip laikomes  bigsmile.gif  taciau jei ir nepavyks susitikti priemime - nusiramink, atsipalaiduok - manau viskas bus daroma tik kad tau ir leliukui butu geriau..

na o kad butu ramiau, susitark su kokia nors akusere, kad tave paglobotu - pasijusi psichologiskai geriau, ypac, jei tai pirmas gimdymas - kaip ir mano atveju..

Is tikruju sutinku su Tavimi, kad salygos dabar Alytuje palatose tikrai idealios thumbup.gif , nes teko paguleti nestumo patologijos skyriuje, taciau tam skyriuj niekas apart gyd. Morkunaites pas mane net neuzeidavo paklausti ar viskas gerai, kaip jauciuosi ir pan., buvo kiles gaisras gimdykloje, puse paros nebuvo elektros...vat tai man nepatiko schmoll.gif
Nors man tai ne pirmas gimdymas, noreciau susitarti su kokia nors akusere, kad padetu gimdymo metu ax.gif Dar neapsisprendziau ar leisiu vyrui dalyvauti, tai tikrai ne pro sali butu susitarti del akuseres globos g.gif
O siaip dekui Tau uz gerus atsiliepimus ir palaikyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(sunray @ 2010 04 08, 11:01)
Teiravausi del sio menesio - bus organizuojamos paskaitos 2 kartus: 12-15 ir 26-29 dienomis.
Patare registruotis is anksto - taip jiems patogiau.

Kaip tik pirmadieni iseinu dekretiniu, gal ta proga reiks uzsiregistruoti paskaitelei ax.gif
O tu jau buvus kada nors? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brown-eyes @ 2010 04 08, 20:51)
Kaip tik pirmadieni iseinu dekretiniu, gal ta proga reiks uzsiregistruoti paskaitelei  ax.gif
O tu jau buvus kada nors?  blush2.gif ax.gif

Ne, dar tik planuoju, greiciausiai balandzio pabaigai ir tai nezinau ar visose paskaitelese pavyks sudalyvauti, bet gal kaip nors ax.gif
Jei kartais suzinosi kokiom temom kada kalbes, parasyk, busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 04 08, 21:08)
Ne, dar tik planuoju, greiciausiai balandzio pabaigai ir tai nezinau ar visose paskaitelese pavyks sudalyvauti, bet gal kaip nors  ax.gif
Jei kartais suzinosi kokiom temom kada kalbes, parasyk, busiu dekinga  4u.gif

Gerai, butinai parasysiu, jei suzinosiu smile.gif
Atsakyti
Vis dar abejojančias dėl gimdymo Alytuje padrąsinsiu - nėra ko bijoti. Kai laukiausi pirmojo taip pat buvau išsigandusi ir iš pradžių planavau gimdyti Vilniuje, tačiau nutarėm pasitikėti Alytaus medikais ir tikrai likau viskuo patenkinta. Dėl antro gimdymo nekilo jokių klausimų kur gimdysiu smile.gif Nors man ir pasitaikė neeilinė situacija - tuo pat metu kai man prasidėjo stiprūs sąrėmiai, atvežė kraujuojančią moterį. Akušerė parodė kurį mygtuką spausti ekstra atveju ir personalas nubėgo į operacinę. Vyrui teko panaudoti tą mygtuką visai neužilgo, prasidėjus stangoms ir akušerė staigiai atskubėjo. Gimdžiau be gydytojos priežiūros, prie akušerės Vitalijos (tuo metu budėjo gyd.Kunevičienė-labai maloni moteris), bet jokių priekaištų neturiu thumbup.gif Tad sėkmės visoms būsimoms mamytėms, kad ir kur sutiktumėte savo mažylius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2010 04 15, 17:03)

Kaip šaunu thumbup.gif Sveikinimai sulaukus dukrytės wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grateful @ 2010 04 15, 16:03)

bigsmile.gif
sveikinimai sulaukus dukrytes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2010 04 15, 19:54)
Kaip šaunu  thumbup.gif  Sveikinimai sulaukus dukrytės  wub.gif

QUOTE(nareta20 @ 2010 04 16, 18:03)
bigsmile.gif
sveikinimai sulaukus dukrytes  wub.gif

Ačiū smile.gif Smagu, kad prisimenat 4u.gif
Atsakyti
Praejusią savaitę buvom paskaitose- tikrai verta, ypač jei vaikelis pirmas, pasižiūrėsit kaip atrodo gimdyklos, palatos, susipažinsit su keliom akušerėm, kurios paskaitėles veda, man, kaip pirmąkart, buvo naudinga, nes realiai išgirdau, kada kokius vaistus leidžia, kaip vyksta gimdymas, kada važiuoti, ką ir kiek tiksliai vežtis, ką ir kodėl daro gimdymo metu.
Atsakyti
Gal galit parasyti, kurios akuseres veda paskaiteles.Aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina Kup @ 2010 04 19, 20:50)
Gal galit parasyti, kurios akuseres veda paskaiteles.Aciu biggrin.gif

įvairiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, nuo kiek savaiteliu galima eiti i tas paskaiteles? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marakuja @ 2010 04 21, 20:41)
Sveikutes, nuo kiek savaiteliu galima eiti i tas paskaiteles?  blush2.gif

Jau gali registruotis ,pasakys ten 4u.gif . aš žadu eiti gegužę g.gif