Mielos mamytes

jau esu kazkada rasiusi sitoj temoj savo istorija (man atrodo), bet pasikartosiu

Pirmaja gimdziau pries metus ir 9 menesius... irgi kaip ir daugelis buvau susigundziusi Kaunu... kazkaip labai madoj buvo tas Kaunas... vis abejojau, o nesiodama leliu, laukiau nauju palatu galvodama kad pakels upa

bet nesulaukiau

Kaunas mano galvoj buvo iki pat gimdymo termino, nors viduj kazkas vis sake kad nera ko man ten vaziuoti... kai suejo terminas ir kelios dienos, gavau siuntima i ligonine. Mane prieme ir apziurejo gyd.Tarutiene, kuri galutinai padejo taska mano apsisprendime. Apziurinejo mane gal valanda, viska nuosekliai paaiskino, aprode palatas ir pan. Zodziu kaip kokiai savai

net malonu buvo... Del gimdymo su niekuo nebuvau tarusis, o paties gimdymo metu budejo Kuneviciene. Budintis gydytojas kaip sako privalo dalyvauti gimdyme, bet pas mane buvo ir dar dvi daktares - Tarutiene, kuri pradejo globoti mane kaip kokia anuke, ir Maciuleviciene. Daugiau gimdymu ar kokiu operaciju nebuvo, tai apsilankydavo vis pas mane. Cia jos siaip, nes tikrai nebuvo jokiu komplikaciju ar kazko nesklandaus. Apie visas galiu tik gerus atsiliepimus pasakyti

viena uz rankos laike, kita veida sluoste

zodziu viskas liuks!!!

akusere buvo Nomeda, kuri man taip pat pasirode labai miela ir maloni moteris.
Dabar jau turiu gimdyti ir antra

terminas buvo praeita sestadieni

taciau leliukui labai gerai pas mamyte, todel nesiskubina. Rytoj jau guluosi i ligonine. Ir si karta labai ramia sirdim ir be jokiu pamastymu apie Kauna ar Vilniu. Manes net tos visos istorijos neisgasdino... ko kam nepasitaiko? atrodo net noreciau kad gimdyma priimtu Maciuleviciene, kad galeciau jai koki grazu zodi pasakyti, nes gaila jos kaip zmogaus...
Beje, prieziura po gimdymo buvo netgi per gera

po tris kartus per diena palata vale, visko klausinejo kaip kas, ar viskuo patenkinta ir pan...
Zodziu daug prirasiau, bet mano rasinelio reziume AS TIK UZ ALYTU! ir visoms abejojancioms patarciau atsipalaiduoti ir nesukti galvos del to... geriau geru kokiu emociju leliukams pagaudykit