Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

Sveikos, taip, zinau kad nesveika, kenkia emaliui, liksiu be dantu, bet nusprendziau viena karta pasibandyti smile.gif

kaip reik balinti su soda? girdejau kad su sepetuku sveiciant susibraizo emalis, todel manau reik su kazkuo svelniau patrinti, kazkas siule tiesiog trintuka pamerkt i soda ir trint? biggrin.gif o jeigu ausu krapstuka pamerkt i soda ir taip balint? rolleyes.gif
Atsakyti
Jooo, ne pats geriausias būdas balinimui doh.gif Iš karto užjaučiu, nes po kokių metų valgant šaltą ar karštą maistą verksi ir gailėsies, kad eksperimentavai su savo dantukais... Geriau jau siūlyčiau nusipirkti dantų pastos su soda, arba kokios geresnės balinančios, nežalok savo dantukų 4u.gif
Atsakyti
atsimenu kai norejau issibalinti dantukus bet nlb pinigu turejau tai bandziau pastom kai nepamaciau rezultato pabandziau soda doh.gif o kadangi as tokia kuri galvoja man taip nebus tai atsimenu pasiimdavau sodos ant sepetelio ir valydavau kaip paprasta dantu pasta o po to dar balinancia ir taip kazdien po 2kartus aisku dantukai tikrai pabaltejo tongue.gif bet ar verta? doh.gif o gi ne ne man po tos savaites valgant imdavo plombos byret ir atrodydavo kad su smeliu valgau blush2.gif nuejau pas stomotologa bet sake nieko baisaus 4u.gif dziaugiuosi kad sustojau g.gif o dabar issibalinau kapom ir vargo nematau drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As irgi bandziau viena karta ir daugiau nekartosiu. Pasiskaiciau internete, kad labai gerai nubalina ir be jokios chemijos, tai nutariau isbandyti ax.gif Pradejus plauti skonis nekoks, bet pakenciamas, o po keliu sekundziu pradejo dantenos kraujuoti doh.gif Po plovimo dantys net kita diena buvo jautrus, karsto negalejau valgyti nei gerti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 07 10, 08:27)
As irgi bandziau viena karta ir daugiau nekartosiu. Pasiskaiciau internete, kad labai gerai nubalina ir be jokios chemijos, tai nutariau isbandyti ax.gif  Pradejus plauti skonis nekoks, bet pakenciamas, o po keliu sekundziu pradejo dantenos kraujuoti doh.gif Po plovimo dantys net kita diena buvo jautrus, karsto negalejau valgyti nei gerti doh.gif

ajai schmoll.gif

neplanuoju taip balint profilaktiskai, tik viena kart isbandyt, manau nuo vieno karto dantu nesusigadinsiu nepatasomai smile.gif
seip planuoju kapas isigyti, bei snd blanx pasta pradesiu vartoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 10 liepos 2009 - 09:49
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 10, 10:49)
ajai  schmoll.gif

neplanuoju taip balint profilaktiskai, tik viena kart isbandyt, manau nuo vieno karto dantu nesusigadinsiu nepatasomai smile.gif

Nuo vieno karto dantys nepabaltuos, tad klausimas ar verta mėginti net ir tą vieną vienintėlį?
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 10, 10:49)
ajai  schmoll.gif

idomu ar ta blanx pasta pededa g.gif
Atsakyti
badandziau sveliai pavalyti su soda, siek tiek ja praskiedziau su siltu vandeniu kad ji jame aptirptu ir taip nebraizytu emalio. pasveiciau su sepeteliu bet kazkokio pasikeitimo nepamaciau ir nepajauciau smile.gif gal but kaip ir kazkas maciau sake, jog vieno karto neuztenka, o daugiau sveisti su ja nesiruosiu, dantenom tikrai nesveika butu toks "malonumas" smile.gif schmoll.gif

jau daugiau man pabalino ta blanx pasta nei soda:) ir tikrai geriau balina nei velym smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 10, 11:12)
Nuo vieno karto dantys nepabaltuos, tad klausimas ar verta mėginti net ir tą vieną vienintėlį?

bandziau su soda ir po vieno karto jie baltesni pasidare...praktikavau tai 1k. i sav menesi smile.gif bet nustojau..pasake,kad negalima dantiste.

QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 10, 21:27)
idomu ar ta blanx pasta pededa  g.gif

padeda...as turiu 2in1 oranzine...kai rukai,geri kava... as rukautik tai man ji padeda...yra dar BlanX white..man ir ji patiko smile.gif bet taipogi dantiste pasake,jei koks dantukas jautrus pasidarys..nusipirkt pasta ,nuo jautrumo dantu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 07 14, 09:55)
bandziau su soda ir po vieno karto jie baltesni pasidare...praktikavau tai 1k. i sav menesi smile.gif bet nustojau..pasake,kad negalima dantiste.
padeda...as turiu 2in1 oranzine...kai rukai,geri kava... as rukautik tai man ji padeda...yra dar BlanX white..man ir ji patiko smile.gif bet taipogi dantiste pasake,jei koks dantukas jautrus pasidarys..nusipirkt pasta ,nuo jautrumo dantu smile.gif

seip visos blanx pastos yra balinancios, tik kai kurios yra dar su tam tikrais priedais, pvz ta kuria naudoju ji dar ir saugo nuo akmenu susidarymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 14, 16:58)
seip visos blanx pastos yra balinancios, tik kai kurios yra dar su tam tikrais priedais, pvz ta kuria naudoju ji dar ir saugo nuo akmenu susidarymo smile.gif

Musu parduotuvei tik dvieju rusiu smile.gif
Atsakyti
Kokia kaina tos Blanx pastos? Ir ar būna jų vaistinėse? Nusipirkčiau pabandyti šiandien ax.gif Sugundėt biggrin.gif
Atsakyti