Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 11:20)
Kokia kaina tos Blanx pastos? Ir ar būna jų vaistinėse? Nusipirkčiau pabandyti šiandien  ax.gif  Sugundėt  biggrin.gif

Maciau net Norfoje jos yra 4u.gif biggrin.gif o kaina manau iki 20lt
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 17, 11:30)
Maciau net Norfoje jos yra  4u.gif  biggrin.gif o kaina manau iki 20lt

Dėkui, reikės išbandyti būtinai smile.gif Įdomu kuri geresnė velym ar ta blanx, nes skaičiau atsiliepimus, kad velym daug kam labiau patinka, nei blanx... Pati esu bandžiusi tą velym, tik labai neilgai naudojau, tai rezultato nespėjau pastebėti jokio... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 11:28)
Dėkui, reikės išbandyti būtinai  smile.gif  Įdomu kuri geresnė velym ar ta blanx, nes skaičiau atsiliepimus, kad velym daug kam labiau patinka, nei blanx... Pati esu bandžiusi tą velym, tik labai neilgai naudojau, tai rezultato nespėjau pastebėti jokio...  schmoll.gif

uz 75 ml blanx vaistinej mokejau 15 lt smile.gif man asmeniskai velym kazkokio ipatingo poveikio lb nepadare, nors gal 3 tuteles suvartojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2009 07 17, 13:26)
uz 75 ml blanx vaistinej mokejau 15 lt  smile.gif man asmeniskai velym kazkokio ipatingo poveikio lb nepadare, nors gal 3 tuteles suvartojau smile.gif

Nu va, buvau vaistinėje- blanx pastos ten nė kvapo... Buvau parduotuvėje- irgi nėra. Tai susinervinau ir pasiėmiau lacalut balinančią, žiūrėsim ar bus koks poveikis, ar reiks važiuoti į kitas parduotuves blanxo ieškoti smile.gif

Papildyta:
P.S. Jau išsivaliau su lacalut. Rezultatais esu labai patenkinta. Akivaizdu, kad dantys jau po pirmojo karto pabaltėjo thumbup.gif Su velym tokio rezultato iškart nebuvo smile.gif
O beto dabar eurovaistinėse lacalut pastai 25% nuolaida thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 17 liepos 2009 - 13:28
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 14:19)
Nu va, buvau vaistinėje- blanx pastos ten nė kvapo... Buvau parduotuvėje- irgi nėra. Tai susinervinau ir pasiėmiau lacalut balinančią, žiūrėsim ar bus koks poveikis, ar reiks važiuoti į kitas parduotuves blanxo ieškoti  smile.gif

Papildyta:
P.S. Jau išsivaliau su lacalut. Rezultatais esu labai patenkinta. Akivaizdu, kad dantys jau po pirmojo karto pabaltėjo  thumbup.gif  Su velym tokio rezultato iškart nebuvo smile.gif
O beto dabar eurovaistinėse lacalut pastai 25% nuolaida  thumbup.gif

As katik pabaigiau lacalut balinamaja tai turbut susirgau ta liga kai atrodo negana to baltumo nes su ja valydama nieko nepastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 13:19)
Nu va, buvau vaistinėje- blanx pastos ten nė kvapo... Buvau parduotuvėje- irgi nėra. Tai susinervinau ir pasiėmiau lacalut balinančią, žiūrėsim ar bus koks poveikis, ar reiks važiuoti į kitas parduotuves blanxo ieškoti  smile.gif

Papildyta:
P.S. Jau išsivaliau su lacalut. Rezultatais esu labai patenkinta. Akivaizdu, kad dantys jau po pirmojo karto pabaltėjo  thumbup.gif  Su velym tokio rezultato iškart nebuvo smile.gif
O beto dabar eurovaistinėse lacalut pastai 25% nuolaida  thumbup.gif

aha tikrai jos ne visur buna, ieskojau norfor vaistinej - nebuvo, pacioj norfoj is vis kiek maciau balinamuju nepardavineja, po to lyg litfarmoj ziurejau irgi neradau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 17 liepos 2009 - 21:18
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 17, 18:55)
As katik pabaigiau  lacalut balinamaja tai turbut susirgau ta liga kai atrodo negana to baltumo nes su ja valydama nieko nepastebejau lotuliukas.gif

Jo, čia su tuo baltumu "slidus" reikalas kaip sakant biggrin.gif Kuo baltesni iš tiesų yra dantys, tuo pačiam jie atrodo geltonesni biggrin.gif Mano dantis daug kas giria, sako kaip tu rūkydama ir kavos mėgėja būdama tokius dantis sugebi turėti... O man jie tikrai neatrodo balti schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 07 17, 21:47)
Jo, čia su tuo baltumu "slidus" reikalas kaip sakant  biggrin.gif  Kuo baltesni iš tiesų yra dantys, tuo pačiam jie atrodo geltonesni  biggrin.gif  Mano dantis daug kas giria, sako kaip tu rūkydama ir kavos mėgėja būdama tokius dantis sugebi turėti... O man jie tikrai neatrodo balti  schmoll.gif  blush2.gif

man ir mama cia vis sako balti tie dantys, ko tu nori, bent man jie vistiek dar nebalti blush2.gif
Atsakyti
susimaisiau balinamaja turejau sensodaine blush2.gif naudoju lacalut kuri dantenas stiprina ax.gif O as nei rukau nei kava geriu bet man jie geltoneja doh.gif balinausi su peroksidu
Atsakyti
Aš savo dantukams du kartus arba kartą per metus darau vadinamą "ofisinį" balinimą pas tomatologą (200 lt), o vėliau nuolat valau dantukus ryte du kartus: pirmą kartą su normalia pasta, o antras valymas būna su "pearl drops" pasta. Jos yra prekybos centruose, kainuoja apie 7 lt. Vakare valau tik su paprasta pasta. Su tokia priežiūra jie man visą pusmetį ar net metus balti būna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Butė @ 2009 07 18, 09:34)
Aš savo dantukams du kartus arba kartą per metus darau vadinamą "ofisinį" balinimą pas tomatologą (200 lt), o vėliau nuolat valau dantukus ryte du kartus: pirmą kartą su normalia pasta, o antras valymas būna su "pearl drops" pasta. Jos yra prekybos centruose, kainuoja apie 7 lt. Vakare valau tik su paprasta pasta. Su tokia priežiūra jie man visą pusmetį ar net metus balti būna ax.gif

Bet ta pearl drops pasta braižanti emalį ir nemaloniai graužianti burną... Pas mane yra, bet taip ir guli nenaudojama beveik, prieš kokius porą mėnesių nusipirkau pabandymui ax.gif

O sensodyne white valiausi ilgą laiką- jokių labai pastebimų rezultatų nesulaukiau schmoll.gif
Tiesa , Saldžioji18, norėčiau kad papasakotum kokiu būdu balinai su peroksidu? Na koks peroksidas, kaip reikia balinti, ar nekenkia ir ar yra rezultatai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jammin1: 18 liepos 2009 - 10:19
[quote=Jammin1,2009 07 18, 11:18]
Bet ta pearl drops pasta braižanti emalį ir nemaloniai graužianti burną... Pas mane yra, bet taip ir guli nenaudojama beveik, prieš kokius porą mėnesių nusipirkau pabandymui ax.gif

Balinau kapom 4u.gif Cia BW rinkinukas ir tas peroksidas 10% tai net dabar dar viena svirksta turiu bigsmile.gif bet jie gelsta arba man atrodo doh.gif bet tikrai zymiai baltesni nei buvo... tai karts nuo karto atnajinu balinima tongue.gif
Atsakyti