Įkraunama...
Įkraunama...

Dantų balinimas soda

doh.gif tiek daug visokiu pastu ir viso kito dantu balinimui, kam su ta soda terliotis
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 19, 11:24)
as tai nlb norejau balint bet kai ilindau i ta tema  doh.gif  lotuliukas.gif  susirgau balinimo liga blush2.gif

Na ir kaip aptenkinta rezultatais? As visdar balinimo procese, lyg ir bala, bet negaliu balint kasdien po du kartus, nes paskui taip sujautreja dantukai, kad net ima erzinti badu girgzdejimas einant sniegu biggrin.gif Tai balinuos mazdaug karta per diena arba dukart ir darua dienos pertrauka unsure.gif

QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 16, 02:14)
doh.gif  tiek daug visokiu pastu ir viso kito dantu balinimui, kam su ta soda terliotis

drinks_cheers.gif juolab , kad su soda nepasiektum akivaizdziai matomo rezultato, bet ko tik nedaro zmones is taupumo. As pati seniau pirkdavua visokias pastas, bet efektas nulinis. Nepadejo nei supersmile nei velym nei yotuel. schmoll.gif
Atsakyti
Nevalyčiau savo dantukų su sodos tirpalu nė už ką. Kol jauni esam, nė nesusimąstom kas mūsų laukia senatvėje..
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2010 02 20, 16:32)
Nevalyčiau savo dantukų su sodos tirpalu nė už ką. Kol jauni esam, nė nesusimąstom kas mūsų laukia senatvėje..

as sodos balinimui irgi nelabai pritariu, bet pasakysiu kas laukia VISU - protezavimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 20 vasario 2010 - 22:55
Kartą per savaitę valau dantis su valgoma soda. Aišku, milžiniško efekto nebus, bet man padeda. O berods tokio dalyko ir dantų pastose yra smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat kartais su soda valau , su šlapiu pirštu pavalau dantis , na kol kas nieko blogo neatsitiko , o dantukai tikrai pabaltėjo. smile.gif
Atsakyti
Tema apie balinimą SODA.
Apie balinančias pastas diskutuojam čia
Nedarykit mišrainės doh.gif
Atsakyti
Odontologijos kabinetuose balina sodos smeliasrove.Gal kas girdejot,ar daretes ? smile.gif
Atsakyti
Norejau pasidalinti mintimis:) Galiu rekomenduoti Hollywood Smile pasta. tikrai gera, naudojau mazdaug pusmeti visi galvojo kad buvau issibalinusi dantukus:) bet ja manau jau ir naudoto istisai kad palaikyti ta baltuma.
Atsakyti
tema apie dantų balinimą SODA wink.gif

Balinančios dantų pastos
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 08 28, 21:12)
Odontologijos kabinetuose balina sodos smeliasrove.Gal kas girdejot,ar daretes ? smile.gif

Dariausi pries metus, po kabiu nuemimo. Tai nelabai ir pastebejau skirtuma. Bet ji reikia atlikti kas metus smile.gif
Atsakyti
Kelis kartus esu valiusi dantis su soda, nuima geltonuma.
Daugiaunevalysiu su soda, labau jautrus mano dantys, neverta...
Atsakyti