QUOTE(Saldzioji18 @ 2009 07 19, 11:24)
Na ir kaip aptenkinta rezultatais? As visdar balinimo procese, lyg ir bala, bet negaliu balint kasdien po du kartus, nes paskui taip sujautreja dantukai, kad net ima erzinti badu girgzdejimas einant sniegu

QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 16, 02:14)

Nevalyčiau savo dantukų su sodos tirpalu nė už ką. Kol jauni esam, nė nesusimąstom kas mūsų laukia senatvėje..
QUOTE(pupa-spurga @ 2010 02 20, 16:32)
Nevalyčiau savo dantukų su sodos tirpalu nė už ką. Kol jauni esam, nė nesusimąstom kas mūsų laukia senatvėje..
as sodos balinimui irgi nelabai pritariu, bet pasakysiu kas laukia VISU - protezavimas

Aš taip pat kartais su soda valau , su šlapiu pirštu pavalau dantis , na kol kas nieko blogo neatsitiko , o dantukai tikrai pabaltėjo.

Odontologijos kabinetuose balina sodos smeliasrove.Gal kas girdejot,ar daretes ?

Norejau pasidalinti mintimis:) Galiu rekomenduoti Hollywood Smile pasta. tikrai gera, naudojau mazdaug pusmeti visi galvojo kad buvau issibalinusi dantukus:) bet ja manau jau ir naudoto istisai kad palaikyti ta baltuma.
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 08 28, 21:12)
Dariausi pries metus, po kabiu nuemimo. Tai nelabai ir pastebejau skirtuma. Bet ji reikia atlikti kas metus

Kelis kartus esu valiusi dantis su soda, nuima geltonuma.
Daugiaunevalysiu su soda, labau jautrus mano dantys, neverta...
Daugiaunevalysiu su soda, labau jautrus mano dantys, neverta...