Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(Tutia @ 2009 07 16, 10:24)
nežinau kaip baigėsi, ar jis vis gi padainavo, ar ne  mirksiukas.gif

padainavo thumbup.gif specialiai tada itrauke ta daina i programa smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vukas @ 2009 07 16, 09:14)

MAN VIENINTELĖ TIESA- MICHAEL TIESA.

thumbup.gif
Atsakyti
Fainuolis !! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 11:07)
Aš tai ne tik dūmelio užsimanau blush2.gif

na taip, šitą faktą metaforiškai nutylėkim blush2.gif biggrin.gif
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 11:07)
Kaip jums atrodo, kas dainuoja šita dainą?

man tai l panašu į MJ, sakyčiau, kd jis, nors negirdėta visai daina.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 10:07)
Kaip jums atrodo, kas dainuoja šita dainą?

http://www.youtube.c...h?v=nfU-rSw68bA

negridėjau nieka šitos dainos, bet patiko iškart, ačiū, kad įmetėt mirksiukas.gif bent jau man atrodo, kad dainuoja MJ blush2.gif kažkaip aš jo balso su niekieno nesumaišyčiau g.gif
va kokią info radau
http://randbsmusicch...-let-go-lq.html

šitą daina turėjo būti pirmas singlas albume, kuris buvo ruošiamas išleisti ankstyvais 2008 (bet kažkodėl neišėjo g.gif atkrepkit dėmesį, kad straipsniukas rašytas 2007 m.).

Vėl gi, kiek čia tiesos g.gif
Atsakyti
The Sun raso, kad MJ vaikuciai pirma karta po atsisveikinimo ceremonijos pastebeti viesumoje. Kartu su akle ir MJ seserimi Rebbie, jie dalyvavo Jehovos liudytoju pamaldose.
Atsakyti
dabar jau tikrai pasimečiau, turbūt tikrai ne MJ ten dainuoja, o Jason Malachi, kaip teigia kai kurie komentarai
palyginkit balsus
įspūdingai panašu doh.gif
Atsakyti
Kiek esu girdejusi, tai dainą "Let me go" dainavo Jason Malachi karu su MJ. Vietom MJ balso nesumaišysi su niekuo rolleyes.gif .
Atsakyti
vis dar "neatsivalgau" šios dains , siaubas kažkoks klausau visu garsu jau po 10 karta turbūt blink.gif doh.gif kaip ji mane veža , koks jo ten balsas nerealus o muzika mmmmm susileist galima ................
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 11:01)
vis dar "neatsivalgau" šios dains , siaubas kažkoks klausau visu garsu jau po 10 karta turbūt  blink.gif  doh.gif  kaip ji mane veža , koks jo ten balsas nerealus o muzika mmmmm susileist galima ................

As irgi neatsilieku nuo taves lotuliukas.gif
Nu bet nereali daina, superine. O tam klipe koks man jis grazus ir balsas koks nuostabusssss wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2009 07 16, 13:19)
As irgi neatsilieku nuo taves  lotuliukas.gif
Nu bet nereali daina, superine. O tam klipe koks man jis grazus ir balsas koks nuostabusssss  wub.gif

siaubas aš tai išprotėjau jau šeimyna rėkia padaryk tyyyyyliau , ar negalima pajungt nors kas penkta kita daaaaaainą????????? blink.gif nu nežinau neatsiklausau , jo ten toks kitoks balsas kažkoks ramus biški pridusese toks , sexy sexy , toks mmmmmm trūksta žodžių apsakyt ... kodėl aš šios dainos ankščiau negirdėjau man didžiausia mįsle doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 liepos 2009 - 12:26
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 11:24)
siaubas aš tai išprotėjau jau šeimyna rėkia padaryk tyyyyyliau , ar negalima pajungt nors kas penkta kita daaaaaainą?????????  blink.gif  nu nežinau neatsiklausau , jo ten toks kitoks balsas kažkoks ramus biški pridusese toks , sexy sexy , toks mmmmmm trūksta žodžių apsakyt ... kodėl aš šios dainos ankščiau negirdėjau man didžiausia mįsle  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Geras lotuliukas.gif
Man irgi tas pats, MB sako, kad pabludau turbut biggrin.gif
Bet man tai kaip pradzia patinka, kai jis ta ranka taip iskelia.. Nu susileisti galima blush2.gif
Atsakyti
Man tai kompo garso jau nebeužtenka, leidžiu per namų kiną hihihi.gif. Kaimynams linksma turbūt. Dukra sako, tu pasitildyk, lauke girdisi doh.gif .
Atsakyti