Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(Coca - cola @ 2009 07 16, 13:48)
cia vienoje nuotraukoje MJ kumsti iskeles...visgi rodydavo ir kumsti... g.gif

Rodydavo kumštį, aš irgi pastebėjau g.gif .

user posted image
Atsakyti
nuo muzikos vibracijos per visa diena man stikline su vandeniui nuo stalo nučiože , o aš jau tuoj gluša liksiu doh.gif
Atsakyti
Oi norėčiau dabar sušokti moonwalk'ą su bendramintėmis bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 15:07)
Oi norėčiau dabar sušokti moonwalk'ą su bendramintėmis  bigsmile.gif .

moki? bigsmile.gif aš jau daug metu nebandžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 14:08)
moki? bigsmile.gif  aš jau daug metu nebandžiau  blush2.gif

Kažkada pavarydavom nuo dūšios, dabar pabandžiau, nelabai kas,treniruotis reikia smile.gif .
Atsakyti
aš irgi pabandžiau , neblogai gavosi , dar biški nuo laiptu nurrdėčiau , bet pasitreneravus gal visai nieko būtu tongue.gif

blyn reikia rišt ta reikaliuką , aš čia sėdžiu muziką pasileidus nieko negirdžiu o anyta vargše puse valandos prie durų skambina ir šlapma hihihi.gif o man kas aš juk MJ klausau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 liepos 2009 - 14:15
Merginos, aš vakar sau buvau šventai pasižadėjusi nebelįsti šiandien į MJ temas wacko.gif. Šiandien parsisiunčiau apie 10GB duomenų apie MJ ir...kiek dabar valandų? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 14:55)
dafai  bigsmile.gif  pvz pas tave tokį surengsim  biggrin.gif 

Aš tai mielai pakviesčiau drinks_cheers.gif , tik įdomų, kiek būtų norinčių ir, ar visos vilnietės?

QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 14:55)
Merginos, aš vakar sau buvau šventai pasižadėjusi nebelįsti šiandien į MJ temas wacko.gif. Šiandien parsisiunčiau apie 10GB duomenų apie MJ ir...kiek dabar valandų? blink.gif

Aš irgi šns parsisiunčiau apie 7,4 GB, taip kad manęs nuo vakaro nėra - nepasiekiama jokiomis ryšio priemonėmis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ellenyte: 16 liepos 2009 - 14:22
O, Dievuleliau! Ateinu, reiskias, i foruma, apie MJ pasiskaitineti, o cia trecdalis apkurtusiu, didzioji dalis vos gyvos alsuoja, visos issisiepusios, liezuvius iskisusios MJ klipus ziuri... negasdinkit zmones! lotuliukas.gif

Kas ka naujo suzinojo? Na ar jau palaidojo? Ar reikia dar pora metu palaukti? unsure.gif

P.S. man tas klipas Give in to me, jau seniausiai vienas megstamiausiu. ypac miela ziureti kaip JIS "maudosi" garuose, o kai braukia rankomis per savo laiba kuneli, tai as atrodau kaip tos panikes (zr. auksciau) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viola fiola: 16 liepos 2009 - 15:16
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 16, 16:12)
Kas ka naujo suzinojo? Na ar jau palaidojo? Ar reikia dar pora metu palaukti?  unsure.gif

kažkaip nutilo viskas šia prasmę , dabar kitus dalykus narplioja po kaulelį o apie jį pati jo kūną tylą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 liepos 2009 - 15:50
QUOTE(Viola fiola @ 2009 07 16, 16:12)

Kas ka naujo suzinojo? Na ar jau palaidojo? Ar reikia dar pora metu palaukti?  unsure.gif

Manau jie palauks kol viskas kiek aprims, po to patyliukais palaidos kokioj slaptoj vietelej unsure.gif
Atsakyti
Atsisiunciau viniliniu ploksteliu MJ is UK, sedziu ir seilejuosi biggrin.gif
Atsakyti