Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:50)
O aš kaip tyčia daug laiko turiu, nors prieš tai 2 savaites ir darbe sedėjau kaip nesava, naršiau ištisai internetą, gerai,kad dar muzikos nepradėjau klausyt darbe  lotuliukas.gif .

Ta juostelė ir man nelabai  schmoll.gif. Ypač sexy jis man atrodė su juodais rūbais iš "Bad" laikotarpio.

O dėl koncerto, tai čia nejuokinga žinokit. Pati žinau. Nusipirko žmogus bilietą, sumokėjo krūvą pinigų, pasiryžo ant sausos duonos pasėdėt, kad tik pamatytų savo dievaitį ir nualpo po dviejų dainų. Atsipeikėjo ligoninėje po visų koncertų  doh.gif .

man tai kazkas nerealaus ...na kaip taip gali atsitikti... nu neisivaizduoju...ar cia nuo emociju,ar cia nuo zmoniu spusties g.gif .man taip tikriausiai nebutu ax.gif

joooo... jam juoda spalva labai,labai tiko wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Labai grazus kostiumas buvo per 2006 apdovanojimus
grazutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 16 liepos 2009 - 23:05
bet kad ten tame koncerte tokia atmosfera, kad tik stiprių nervų žmonėms išsilaikyt galima.Arba bandyt atsiribot. MJ įvesdavo žmones į tokią euforiją, kad emocinės perkrovos daug kas neišlaikydavo. Man irgi buvo bloga pasidarę, nes labai daug žmonių. Atsimenu viena pana tik jam išėjus i sceną neteko samonės ir susmuko mums po kojomis blink.gif .
Atsakyti
man ziurint kompe sirdis stoja, tai jei buciau koncerte bijau net pagalvot.... unsure.gif
Atsakyti
As puse koncerto verkiau,puse juokiausi kaip isprotejusi, o po koncerto negalėjau menesi atsigaut.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:54)
Atsimenu viena pana tik jam išėjus i sceną neteko samonės ir susmuko mums po kojomis  blink.gif .

ir?? ką su ją paskui darė? unsure.gif
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:57)
As puse koncerto verkiau,puse juokiausi kaip isprotejusi, o po koncerto negalėjau menesi atsigaut.

o kas visa ta mėnesi tau darėsi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 07 16, 23:00)
ir?? ką su ją paskui darė?  unsure.gif

o kas visa ta mėnesi tau darėsi? unsure.gif

Žmonės padėjo išnešt arčiau tako,po to nemačiau.

O man po koncerto prasidėjo lomkės. Pradėjau svaigt,kad važiuosiu vėl,nesvarbu kur. MJ po to nebeilgai koncertavo Europoje, o aš desperatškai sekiau, kada jis vėl pasirodys Europoje.Norėjau vėl jį pamatyt, nesvarbu kokia kaina.Mėnesį gal miegot negalėjau normaliai,sapnuodavau vis koncertą, sapnuodavau jį, kalbėdavausi per miegus. Po pusmečio jis koncertavo Vokietijoje, bet niekas manęs ten nebeišleido doh.gif .
Atsakyti
man tai kazkaip nelabai patiko kaip i scena leisdavo panas prie MJ.kai jas paskui tekdavo tiesiog nuplesti... taigi merginu gyvenimai po tu koncertu tikriausiai baigdavosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 16 liepos 2009 - 23:09
QUOTE(indreja @ 2009 07 17, 00:07)
O man po koncerto prasidėjo lomkės. Pradėjau svaigt,kad važiuosiu vėl,nesvarbu kur. MJ po to nebeilgai koncertavo Europoje, o aš desperatškai sekiau, kada jis vėl pasirodys Europoje.Norėjau vėl jį pamatyt, nesvarbu kokia kaina.Mėnesį gal miegot negalėjau normaliai,sapnuodavau vis koncertą, sapnuodavau jį, kalbėdavausi per miegus. Po pusmečio jis koncertavo Vokietijoje, bet niekas manęs ten nebeišleido  doh.gif .

oho stipriai čia , net nebūčiau pagalvojus kad taip gali būt po koncerto unsure.gif

QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 17, 00:08)
man tai kazkaip nelabai patiko kaip i sceleisdavo panas prie MJ.kai jas paskui tekdavo tiesiog nuplesti... taigi merginu gyvenimai po tu koncertu tikriausiai baigdavosi  unsure.gif

nemanau kad jau ir baigdavosi.. bet įdomiai atrodo tie ištempimai .. o mergins turbūt į ausį vienintelį žodį kartojo I love yuo biggrin.gif aš tai jam per ta laiką visur savo adresą ir telefonus prikaišiočiau o galiausiai nualpčiau jo rankose , arba taip įsikibčiau kad tik su drabužiais nutrauktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 16 liepos 2009 - 23:16
QUOTE(Lera @ 2009 07 17, 00:11)
oho  stipriai čia , net nebūčiau pagalvojus  kad taip gali būt po koncerto  unsure.gif
nemanau kad jau ir baigdavosi.. bet įdomiai atrodo tie ištempimai .. o mergins turbūt į ausį vienintelį žodį kartojo I love yuo  biggrin.gif  a tai jam per ta laiką visur savo adresą ir telefonus prikaišiočiau o galiausiai nualpčiau jo rankose , arba taip įsikibčiau kad tik su drabužiais nutrauktu  lotuliukas.gif

thumbup.gif bliam noreciau ant tos scenos biggrin.gif
Atsakyti
kazin si mergina kaip jautesi - http://www.youtube.c...feature=related
juk pabuciavo jis ja, pabuciavo.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 16 liepos 2009 - 23:15
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 16, 23:08)
man tai kazkaip nelabai patiko kaip i scena leisdavo panas prie MJ.kai jas paskui tekdavo tiesiog nuplesti... taigi merginu gyvenimai po tu koncertu tikriausiai baigdavosi  unsure.gif

Čia tokia programos dalis buvo g.gif . Bet kaip silpnesnių nervų panai toliau gyvent po tokių emocijų doh.gif . Jis kiekvieną kartą kviesdavo į sceną per dainą "She's Out Of My Life". Ir kiekvieną kartą po to tekdavo isteriškai besispardančią merginą išnešt doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Coca - cola @ 2009 07 17, 00:13)

mega_shok.gif
Atsakyti