Įkraunama...
Įkraunama...

mirė Michael Jackson...

MB jau pyksta, vos ne pirstu ties smilkiniu sukioja, jau tris savaites eina vienas miegot, as iki paryciu beveik sedziu... Tai kai jis grizta stengiuos apsimest, kad nelabai as i Jacsona cia ziuriu unsure.gif Sako atsigeriam alaus sivakar koki filma paziurim doh.gif nu negaliu jokiu filmu ziuret, nenooooriu doh.gif noriu ziuret i Maikla blink.gif Niekada jis manes nesupras verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Angeliuxxx @ 2009 07 16, 23:03)
MB jau pyksta, vos ne pirstu ties smilkiniu sukioja, jau tris savaites eina vienas miegot, as iki paryciu beveik sedziu...  Tai kai jis grizta stengiuos apsimest, kad nelabai as i Jacsona cia ziuriu  unsure.gif    Sako atsigeriam alaus sivakar koki filma paziurim  doh.gif nu negaliu jokiu filmu ziuret, nenooooriu  doh.gif    noriu ziuret i Maikla    blink.gif    Niekada jis manes nesupras  verysad.gif

Maniskis sian ir dave suprast umn.gif nono.gif smile.gif
Atsakyti
Žiūriu ne man vienai čia taip. Galvojau, kad viena čia durniuoju doh.gif . Šiandien išejau į miestą ir vis galvoju, kada čia pareisiu namo, nes noriu klausyt dainų ir žiūrėt į jį unsure.gif . Man jau yra taip buvę prieš 13 metų, po MJ koncerto. namiškiai nebežinojo, ką daryt. Dabar dar baisiau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:09)
Žiūriu ne man vienai čia taip. Galvojau, kad viena čia durniuoju  doh.gif . Šiandien išejau į miestą ir vis galvoju, kada čia pareisiu namo, nes noriu klausyt dainų ir žiūrėt į jį  unsure.gif . Man jau yra taip buvę  prieš 13 metų, po MJ koncerto. namiškiai nebežinojo, ką daryt. Dabar dar baisiau  doh.gif .

Bet ziuriu cia musu ne tiek ir daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 16, 22:10)
Bet ziuriu cia musu ne tiek ir daug  ax.gif

Mergaitės, ką daryt? Kaip baigti užsiiminėti dvasiniu mazochizmu? Iš vienos tai teikia teigiamas emocijas, bet kartu varo į priklausomybę ir melancholiją.
Atsakyti
Kai MJ buvo savo virsunei as dar visai vaikas buvau, nesidomejau muzika, po to paauglystei jau jis nebesirodydavo, tai kur ne kur isgirsdavau dainu, patiko, bet nesvaigau, kaseciu neturejau... O dabar pasidomejau, atradau jo muzika ir ji pati... Ir tiesiog uzhipnotizavo mane, paveike nerealiai... Klausau, ziuriu, svaigstu, bliaunu... blink.gif Traukia mane kaip magnetas, negaliu atsiplest... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:13)
Mergaitės, ką daryt? Kaip baigti užsiiminėti dvasiniu mazochizmu? Iš vienos tai teikia teigiamas emocijas, bet kartu varo į priklausomybę ir melancholiją.

As tai stengiuosi isivaizduoti,kad MJ kazkur i kokia Azija isvaziaves toli,toli....
Juk jis kazkada,ilga laika buvo dinges rolleyes.gif
Bet vis tiek liudnos mintys karts nuo karto nugali verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cafe del mar: 16 liepos 2009 - 22:22
QUOTE(indreja @ 2009 07 16, 23:13)

vat vat noreciau ir as atsakyma isgirst unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cafe del mar @ 2009 07 16, 22:18)
As tai stengiuosi isivaizduoti,kad MJ kazkur i kokia Azija isvaziaves toli,toli....
Juk jis kazkada,ilga laika buvo dinges  rolleyes.gif
Bet vis tiek liudnos mintys karts nuo karto nugali  verysad.gif

Žinok ir aš bandau taip įsivaizduot. Arba tiesiog įkalbėti save, kad TEN visi kažkada išeisime. Bet MJ man daro kažkokią mistišką įtaka jau daug metų, buten jis, ne kažkas kitas. kažin kodėl???
Atrodo juokinga. Nei aš jo asmeniškai pažįstu, nei ką. Daug skaičiau, domėjausi jo gyvenimu visą laiką, aišku dainų klausiau,,jo knygas skaičiau, na mačiau vieną kartą, bet ir tai iš toli. Bet dabar jaučiuosi, kaip praradusi labai artimą žmogų. Nežinau,kodėl taip unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 16 liepos 2009 - 22:34
niu, pas mane siek tiek lengvesne stadija tongue.gif bet tik todel, kad laiko neturiu...

zinot, as vis ziuriu i tas alpstancias merginas ir juokas ima, nu lauke lauke zmogus koncerto, dziaugesi, ruosesi, gal bilieta uz paskutinius pinigus pirko, atejo i koncerta... uzgrojo pirma daina - bac - nualpo ir kaput, taip nieko ir nemate doh.gif lotuliukas.gif

ir dar man nepatinka sita virvele per uzpakali blush2.gif -

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Coca - cola: 16 liepos 2009 - 22:42
QUOTE(Coca - cola @ 2009 07 16, 23:37)
niu, pas mane siek tiek lengvesne stadija  tongue.gif  bet tik todel, kad laiko neturiu...

zinot, as vis ziuriu i tas alpstancias merginas ir juokas ima, nu lauke lauke zmogus koncerto, dziaugesi, ruosesi, gal bilieta uz paskutinius pinigus pirko, atejo i koncerta... uzgrojo pirma daina - bac -  nualpo ir kaput, taip nieko ir nemate  doh.gif  lotuliukas.gif
ir dar man nepatinka sita virvele per uzpakali  blush2.gif  -

http://www.youtube.c...feature=related

Man ir ta apranga nelabai blush2.gif
Cia kaip ir fechtuotojo apranga ,tik ne balta o aukso spalvos ax.gif
Atsakyti
O aš kaip tyčia daug laiko turiu, nors prieš tai 2 savaites ir darbe sedėjau kaip nesava, naršiau ištisai internetą, gerai,kad dar muzikos nepradėjau klausyt darbe lotuliukas.gif .

Ta juostelė ir man nelabai schmoll.gif. Ypač sexy jis man atrodė su juodais rūbais iš "Bad" laikotarpio.

O dėl koncerto, tai čia nejuokinga žinokit. Pati žinau. Nusipirko žmogus bilietą, sumokėjo krūvą pinigų, pasiryžo ant sausos duonos pasėdėt, kad tik pamatytų savo dievaitį ir nualpo po dviejų dainų. Atsipeikėjo ligoninėje po visų koncertų doh.gif .
Atsakyti