Mano patarimas, būtų kaip ir per vėlus, bet nesusilaikiau............visų pirma, tavo brangusis kažkoks gaidys išpuikelis, matai jam neįdomi tu, o kai į lovą įsitempti tai jau įdomi........

tas duotas šansas, nieko nereiškia, po šito šanso, jis užsimanys, kad tu dar gražesnė būtum, ir protingesnė, ir vėl duos šansą.....ir t.t.
Velniuke tu esi žmogus, asmenybė, galų galais tu MOTERIS, ir kam tau toks protinguolis? Tu ką nori tą darai, susirasi sau tinkamą vyrą, kuriam busi įdomi tiek namie sedėdama, tiek dirbdama, mokydamasi.........O mokytis reikia

ar su juo ar be jo, bet reikia......Pirmiausia gerai pagalvok, ko tu nori iš gyvenimo, nusibrėžk aišku tikslą, ir paskui tik pagalvok kokį vyrą norėtum matyti šalia........ar tokį kuriam tai įdomu, tai neįdomu su tavimi būti, ar tokį, į kurį galėtum atsispirti bet kuriuo gyvenimo atveju, kuri niekada tau nepasakys "tu man neįdomi......duodu šansą", o vietoj tokių žodžių norėtum išgirsti " aš tave bet kokią myliu, ir tu man bet kokia įdomi"

Aš rinkčiausi antrą variantą, o pirmajį pamirščiau.......

Niekad nebus per daug gėlių gėlynuose, saulės spindulių, šiaurės vėjų glostomai žemei. Niekad nebus per daug gyvenime draugų .