Vat vat... Man grėsė lygiai tokia pati situacija. Žinojau, kad jei ir toliau busiu su žmogum, galų gale liksiu be išsilavinimo - skalbsiu, virsiu ir tt.
Jūsų nekritikuoju - tai jūsų apsisprendimas. Bet aš labai greitai sudariau hierarchijos piramidę - jeigu išsiskirsim, ką aš turėsiu?
Aš manau, kad jūsų situacijoje aukštas išsilavinimas yra būtinas. Jeigu turite galimybę - stokite. Pasikalbėkite, kur mokėtės, gal pavyks vėl į antrą kursą grįžt. Dieve, jei atsidurčiau jūsų vietoj - daryčiau viską, kas įmanoma, kad gaučiau išsilavinimą.
Dabar į bakalaurus žiūri nerimtai, o kas žiūrės į neturinčią išsilavinimo panelę, kai norėsite įsidarbinti? O neduok Dieve tikrai išsiskirsite, kas tada?
Atsiprašau, galbūt aš labai ciniška, bet meilė meile, o savimi pasirūpinti yra
būtina.
Pritariu toms, kurie sakė eiti bent jau į kursus.
Jam trūksta jūsų grožio? Hm... O jums pačiai kaip? Gal norite pati būti sveikesnė ir gražesnė dėl savęs? Pirmyn, bėgiokit rytais, darykite atsilenkimus, kaukes, apvyniojimus... Paeksperimentuokite su makiažu (bet nepersistenkit), neleiskit sau vaikščioti su neplautais plaukais ar dar kaip nors...
Be to, daug kas priklauso nuo jūsų vyro. Kuo jis domisi, kuo gyvena? Ar mėgsta pafilosofuoti tarkim?
Mano manymų laikraščių skaitymu čia apsiribot neįmanoma. Aš jūsų vietoj dar pasiskaityčiau Nietzsche tarkim, Ryto žarą. Jo minčių rinkinys įvairiom temom. Ir jūs pamąstysit, o gal kils noras su vyru padiskutuoti. Kam trukdo 19 amžius, tai galiu pasakyt, kad Nietzsche yra laaaabai modernus ir aktualus filosofas, nepaisant kai kurių jo asmeninių pažiūrų į moterį...
Galų gale - kompe yra šachmatai, kurie net moko, kaip figūras reikia statyti (finkcijose yra show valid moves). Suprasit kaip žaist - įsigykite tikrus ir žaiskite kartu.
Auginkit gėles - ir namie gražu, ir jums veikla. O gi prieš sodinant gėlę reikia apie ją ir pasiskaityt, kiek lasityti, ar daug reikia šviesos, kokių medžiagų reikia... Įdomesnių gerai išaugintų gėlių vaikučius ir pardavinėt galėsit

O čia tik pavyzdžiai, o kiek aš dar neparašiau....
Galimybės - beribės, žinoma jei turite tikrai daug noro, o dažnokai dar ir pinigėlių prireikia kažką pradėt daryt.
Įjunkit mąstymą, raskit sau tinkamą veiklą ir pirmyn, nes jei nesusiimsit dabar - vėliau bus per vėlu.