Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(aleksiuke @ 2010 04 21, 05:21)
Sveikos.

Pagal vienos mamytės užsakymą paruošiau štai ką ax.gif (ne visai drabužis, bet skirta vaikams  biggrin.gif ) :
Vardinis patalynės komplektas. Vardas ant antklodės užvalkalo, pagalvės užvalkalo ir raidės kabinti ant sienos bigsmile.gif

wub.gif O raides is vis thumbup.gif wub.gif ideja.
Atsakyti
QUOTE(loremi @ 2010 04 25, 15:55)
wub.gif O raides is vis  thumbup.gif  wub.gif  ideja.

už idėją dėkoti reikėtų mamytei, kuri užsakė. aš tik įgyvendinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 03 28, 18:20)
Gildi! cool! futbolo fanas berniukas?

cia vienos drauges berniukui siuvau, gal nera jis labai jau fanas tiesiog reikejo lovatieses o man norejosi igivendinti stai tokia ideja

QUOTE(yrakaipyra @ 2010 04 14, 09:53)
sveikos, gal zinote, kur butu galima rasti vaikisku rubeliu siuvimo modeliuku su iskarpom?

ko butent reiketu? jei ka parasyk i az wink.gif

QUOTE(ader @ 2010 04 16, 19:45)
merginos, gal kuri siuvote ar turite iskarpa kepurytes-skrybelaites su bryliukais. taip vadinamos panamkes. smile.gif

stai tokios galiu pasiulyti
user posted image

QUOTE(aleksiuke @ 2010 04 21, 07:21)
Pagal vienos mamytės užsakymą paruošiau štai ką

jau tas raides tai thumbup.gif
Atsakyti
Jeigu kartais esate kaunietes arba bunate Kaune, tai KTU Dizaino fakulteto (is Barsausko g. ivaziavimas) knygyne yra pirkti tiek suaugusiuju, tiek vaiku rubeliu konstravimui skirtu knygu. Viskas labai aiskiai paaiskinta, lengva pasidaryti bazinius lekalus, kuriuos veliau panaudosite ivairiems rubeliu modeliams kurti, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės auksarankės. labai norėčiau pasiūti savo pupai 1,5 m. krikštynoms lininę suknelę ir apsiaustėlį. Gal turite kuri ydomių minčių ar modeliukų.
Atsakyti
stai tokia skrybelaite as turiu:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bairida @ 2010 05 06, 16:47)
Sveikutės auksarankės. labai norėčiau pasiūti savo pupai 1,5 m. krikštynoms lininę suknelę ir apsiaustėlį. Gal turite kuri ydomių minčių ar modeliukų.

stai pavyzdziui turiu tokiu variantu. cia is parsissiustu burdu. jei kuri patiktu, rasyk savo emaila atsiusciau iskarpas.
user posted image
Atsakyti
Va mano siutas grazuoliukas paltukas mergaitei (18 men.user posted image)
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
sveikos mamos norejau suzynoti gal kur kokia temute yra kas uzsiima lininiu kriksto rubu siuvimu labai labai reikia.aciu
Papildyta:
QUOTE(lawitux @ 2010 05 10, 15:53)
sveikos mamos norejau suzynoti gal kur kokia temute yra kas uzsiima lininiu kriksto rubu siuvimu labai labai reikia.aciu

rasykit gal i az nelabai galesiu sekti sia temute
Atsakyti
parasiau i AZ Lawitux
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 05 07, 15:59)
Va mano siutas grazuoliukas paltukas mergaitei (18 men.)

Eina sau Dollzz kaip grazu bigsmile.gif ot noreciau ir as tokiu sugebejimu tureti biggrin.gif
Atsakyti
aaaaaciuks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti