Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 12, 17:44)
turiu tokia jei tiks

Ta pati labai ačiū thumbup.gif bis.gif
Atsakyti
sveikos, gal zinote, kur butu galima rasti vaikisku rubeliu siuvimo modeliuku su iskarpom?
Atsakyti
Sveiki,
ieškau Vilniuje siuvėjos, kuri galėtų padaryti iškarpas dviems nesudėtingoms mergaitiškoms suknelėms 4u.gif
Geriau per až
Atsakyti
Lady Dy - prasom 4u.gif

QUOTE(yrakaipyra @ 2010 04 14, 09:53)
sveikos, gal zinote, kur butu galima rasti vaikisku rubeliu siuvimo modeliuku su iskarpom?

man patikimiausia nusipirkt Burda zurnala, tik retokai ten randu tinkamu, bet turint pagrindines iskarpas galima improvizuot
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2010 04 15, 21:05)
Lady Dy - prasom 4u.gif 
man patikimiausia nusipirkt Burda zurnala, tik retokai ten randu tinkamu, bet turint pagrindines iskarpas galima improvizuot

tokia is manes siuveja ax.gif bet buvau sumasciusi, kadangi turiu maziukes neblogu rubeliu, o juos isaugs, tai galvojau isardyti ir ant popieriaus pasidaryti tokias pat iskarpas, tik didesniam dydziui ax.gif ir toki pati rubeli tik didesni pasiuti..
ar nesamone sugalvojau? blush2.gif rubeliai tai nesudetingi, elementarus
Atsakyti
merginos, gal kuri siuvote ar turite iskarpa kepurytes-skrybelaites su bryliukais. taip vadinamos panamkes. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Kazkada maciau labai graziai apsiuta lopsi,bet nepamenu kurioj temoj,o dabar kai reikia nieku nerandu verysad.gif Gal galit pagelbet....
Atsakyti
Sveikos.

Pagal vienos mamytės užsakymą paruošiau štai ką ax.gif (ne visai drabužis, bet skirta vaikams biggrin.gif ) :
Vardinis patalynės komplektas. Vardas ant antklodės užvalkalo, pagalvės užvalkalo ir raidės kabinti ant sienos bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kokia šauni idėja smile.gif Mūsų vyrutis irgi Kajus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurute... @ 2010 04 19, 10:48)
Sveikutes  4u.gif
Kazkada maciau labai graziai apsiuta lopsi,bet nepamenu kurioj temoj,o dabar kai reikia nieku nerandu  verysad.gif  Gal galit pagelbet....

as va taip savo maziukei siuvau
pintam lopsiukui

user posted image

Aleksiuke - labai super darbelis bigsmile.gif man rodos ir pas tave galima paziuret graziai apsiutu lopsiuku su paminkstinimu
Atsakyti

Aš irgi bandau su burdom verstis, bet labai man ten viskas platu... nežinau, ar aš čia taip pataikau netinkamus modelius pasirinkt (nors nelabai ir daug to pasirinkimo), ar iš tikro jie viską su didele atsarga daro? Mano berniūkštis tikrai ne iš kūdųjų smile.gif ir tai viskas, ką pasiuvu, būna platu. Ilgis geras, o plotis didžiulis.
Atsakyti
Lady Dy - prasom 4u.gif 

Va čia labai daug visko: http://forum.materin...mp;print=198731
Atsakyti