Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

gal galite patarti, koki audini reikia siuti pastorinimui - paminkstinimui, bet norisi nesintetinio. Atnaujinsim autokedutes uzvalkala. Parduotuvese maciau tokio audinio lyg sintetine vata sudygsniuota prie pamusalinio audinio, bet man atrodo cia visiska sintetika labai prakaituos vaikutis. O vilnos veltinio medziagele but faina, bet su ja bus bedu skalbiant reikes tada kad ji issimitu kazkaip atskirai.
Zodziu patarkite, kad ka ne taip mastau.
Atsakyti
QUOTE(juraciuxzx @ 2010 08 28, 13:53)
gal galite patarti, koki audini reikia siuti pastorinimui - paminkstinimui, bet norisi nesintetinio. Atnaujinsim autokedutes uzvalkala. Parduotuvese maciau tokio audinio lyg sintetine vata sudygsniuota prie pamusalinio audinio, bet man atrodo cia visiska sintetika labai prakaituos vaikutis. O vilnos veltinio medziagele but faina, bet su ja bus bedu skalbiant reikes tada kad ji issimitu kazkaip atskirai.
Zodziu patarkite, kad ka ne taip mastau.

buna tokio plono medvilninio
bet esu macius tik vilniuje rolleyes.gif ir senokai g.gif
Atsakyti
Batukai...siūta rankomis...
user posted image

Siuvimo schema radau labai senai internete, o dabar negaliu rasti. Jei kam bus idomu bandysiu ieskoti kompiuteryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2010 09 01, 19:05)
Batukai...siūta rankomis...

Siuvimo schema radau labai senai internete, o dabar negaliu rasti. Jei kam bus idomu bandysiu ieskoti kompiuteryje smile.gif

man labai idomu bigsmile.gif nors ir paciai nesudetinga turbut bus pabandyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 01 rugsėjo 2010 - 20:41
Va radau google nuoroda.
Atsakyti
QUOTE(b_i_k @ 2010 09 01, 21:04)
Va radau google nuoroda.

aciu 4u.gif
Atsakyti
labai gražučiai ir paprastučiai batukai, reiks būtinai išmėginti , ačiū b_i_k,
Atsakyti

i 
Yra tam atskira tema, apie audinius, kur jų rasti ir pan. Čia diskutuojame ir mokomės kaip siūti patiems mažiausiems
Atsakyti
as supratau, kad i kaip pasiuti ieina ir is ko tai siuti, nes as ir nezinau kaip ta uzvalkala siuti, kokia medziaga apskriti tam naudojama, bet kad jau taip uztersiau tema tai labai labai atiprasau. Kol kas atraso as jau seniai pasiuvus esu.
Atsakyti
ten kur b_i_k nurode dar panarsiau va vienus fainus zaismingus kokius radau baciukus wub.gif
o kaip pasigaminti parodyta cia:
http://www.marthaste...or-kids#slide_2
user posted image
iskarpos cia: http://images.martha...ebox_bootie.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 04 rugsėjo 2010 - 10:51
na va ir as pabandziau ta baciuku modeliuka, uz kokybe atsiprasau nes pirmas blynas ir labai greitai keptas blush2.gif o kadangi vaikas pabudo nespejau antro padaryti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 04 rugsėjo 2010 - 15:12
oj begalo grazus tavo batukas kad ir pirma karta toki darai bet tai nerialiai sauniai tau gavosi thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti