Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(nanxe @ 2010 09 15, 15:55)
oj begalo grazus tavo batukas kad ir pirma karta toki darai bet tai nerialiai sauniai tau gavosi thumbup.gif  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

gal kas patars kaip pasiuti berniukui kostiuma, kelnes tai kaip nors pasiusiu, bet va kaip ta svarka pasiut? doh.gif kokia medziagige geriau rinktis?
Atsakyti
Sveikutes,

kazkaip paskutiniu metu ir as labai siuti pradejau savo berniukams ir draugiu vaikams, tad jungiuosi prie jusu.
Paskutinis darbelis
Atsakyti
jau kaip ir susidraugavau su medvilne, flisu ir velvetu. Gal ka esat idomaus ir fliso ar velveto pasiuve ir turite iskaptas?
Atsakyti
grazios kepurytes smile.gif
Atsakyti
aciu ax.gif
Atsakyti
aha labai grazios,o kur tokiu graziu spalvotu medzegeliu gauti? 4u.gif
LABAI NORECIAU TOKIU IR AS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 24 rugsėjo 2010 - 02:34
QUOTE(Cikita_G @ 2010 09 24, 02:32)
aha labai grazios,o kur tokiu graziu spalvotu medzegeliu gauti? 4u.gif
LABAI NORECIAU TOKIU IR AS  4u.gif

apie kurias konkreciai medziageles snekat? nes as jas is labai skirtingu vietu perku smile.gif siaip Lietuvoje labai prastas pasirinkimas vaikisku medziagu, jei kalbeti apie ne balvoneliu pristampuotas rekianciu spalvu medziagas. Mano skoniui tai schmoll.gif Ieskau estetiskai atrodanciu, pasteliniu ar nerekianciu spalvu, besiderinciu tarpusavyje.
Atsakyti
QUOTE(flour-pasta @ 2010 09 24, 11:38)
apie kurias konkreciai medziageles snekat? nes as jas is labai skirtingu vietu perku smile.gif siaip Lietuvoje labai prastas pasirinkimas vaikisku medziagu, jei kalbeti apie ne balvoneliu pristampuotas rekianciu spalvu medziagas. Mano skoniui tai  schmoll.gif  Ieskau estetiskai atrodanciu, pasteliniu ar nerekianciu spalvu, besiderinciu tarpusavyje.

http://4.bp.blogspot...00/DSC_6677.jpg
nu man sitos labaio fainos 4u.gif
Atsakyti
pirkta Svedijoje, bet geris, tai amerikoniskas
Atsakyti
nu fsio pribrendo ir man reikalas einu siūti savo vaikui ir draugės berniokui tas gražiasias aladino kelnes, kur Dollzz cia isreklamavo saviskes, bandysiu gal iseis blush2.gif
Atsakyti
Labukas ,

noreciau paprasyti pagalbos, gal kas is siuveju ar net ik, turetumete schema kaip pasiuti paprasta bantuka- kastineli is silkenes juosteles, kuri galima butu segti i drabuzi?

labai buciau dekinga uz pagalba. 4u.gif
Atsakyti