Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvame patiems mažiausiems ir didesniems

QUOTE(Gerbera123 @ 2010 02 21, 14:22)
O gal galit papasakoti, kaip išverčiat tokio tipo paltuką? aš siuvimo studijų nebaigus, tai paltuką išverčiau per rankovę  ax.gif bet mano paltukas su paprastu pamušalu, paskui tą skylę iš viršaus užsiuvau ir viduj nesimato... O kai dvipusis matyt daroma kažkaip gudriau?

Su pamusalu net sakyciau sudetingiau siuti toki paltuka negu dvipusi, nes nereikia daryti jokiu papildomu uzleidimu pamusalui.
O isverciu as per paltuko apacia, graziai uzsiuvu rankom ir paskui dar per virsu persiuvau masina.
Pasiuvi du paltukus ir susiuvi juos tarpusavyje - ir visa paslaptis 4u.gif

Is tiesu grazu pazuret, kokio grozio Jus cia prisiuvate - juk tai negali susilyginti su pirktiniais dalykais - kiek juose silumos ir svelnumo ideta (ir dar daug nervu biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 02 24, 22:54)
Oi as ten be jokiu iskarpu- as megstu tiesiai ant audinio- is kampo kerpi ir tiek!
2 volaniukai ir viskas.

Jei ka rasyk i AZ. pasiuciau ar padeciau smile.gif

As tik siemet siuvimo masina atradau, tai man dar toli iki tokio dalyko kaip kirpimas tiesiai is audinio lotuliukas.gif Bet aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, siuvėja iš manęs nekokia blush2.gif , bet va sugalvojau pasiūti šortukus savo bernaičiams. Mažajam būtų gerai su įveriama gumyte per juosmenį g.gif . Gal turit kokių iškarpėlių ir galit pasidalinti blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lepregonija @ 2010 02 25, 10:22)
Ačiū 4u.gif reikės traukti į medžioklę biggrin.gif gal kas gali pasakyti ar gariūnuose buna tokių medžiagėlių su mašinytėm  4u.gif

yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linavil @ 2010 02 25, 16:04)
Laba diena, siuvėja iš manęs nekokia  blush2.gif , bet va sugalvojau pasiūti šortukus savo bernaičiams. Mažajam būtų gerai su įveriama gumyte per juosmenį g.gif . Gal turit kokių iškarpėlių ir galit pasidalinti blush2.gif ?

nelabai įsivaizduoju, kaip pasidalinti. Paštu atsiųst?

aš tai siūlau, jei jau visai neraukiat apie kirpimą, išardyt kokias senas kelnytes, ir pagal jas pasidaryt brėžinukus mirksiukas.gif taip ir supratimas ateis, kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleksandritas: 27 vasario 2010 - 10:15
Noriu pasirodyt striukytę biggrin.gif
Suprantu, kad nelabai yra čia ką rodytis, nes nei kokio ypatingo dizaino, nei kažko ypač kūrybiško... Tik pačiai labai smagu, kad vis dėlto sugebėjau ją pasiūti, pabaigti ir netgi nepastebimų kliurkų visai nedaug lotuliukas.gif Ir su pamušalu, ir su šiltinimo sluoksniu iš vatino. Iki šiol taip ir nežinojau, moku aš siūti ar nelabai, bet dabar manysiu, kad gal biškiuką moku blush2.gif
Tik berniūkštis pozuoti labai nenorėjo... ant jo tikrai gražiau atrodo nei ant grindų biggrin.gif

user posted image user posted image
user posted image
Atsakyti
Koks fainuolis striukiukas ir kapisoniuke gumyte dar wink.gif

Mano siuvimo kambarelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dollzz: 01 kovo 2010 - 22:16
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 03 01, 22:38)
Noriu pasirodyt striukytę  biggrin.gif

Konstatuoju, siut tikrai moki!!! thumbup.gif labai tvarkingai atrodo!!!! ir grazu
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 03 01, 20:38)
Noriu pasirodyt striukytę  biggrin.gif
Suprantu, kad nelabai yra čia ką rodytis, nes nei kokio ypatingo dizaino, nei kažko ypač kūrybiško... Tik pačiai labai smagu, kad vis dėlto sugebėjau ją pasiūti, pabaigti ir netgi nepastebimų kliurkų visai nedaug  lotuliukas.gif Ir su pamušalu, ir su šiltinimo sluoksniu iš vatino. Iki šiol taip ir nežinojau, moku aš siūti ar nelabai, bet dabar manysiu, kad gal biškiuką moku  blush2.gif
Tik berniūkštis pozuoti labai nenorėjo... ant jo tikrai gražiau atrodo nei ant grindų  biggrin.gif

Striukyte thumbup.gif Labai kruopsciai pasiuta. Saunuole 4u.gif
Atsakyti
labukas visom, gal kuri mamyte turi iskarpele vaikiskos kepurytes (ale skrybelaites) ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveiki,turiu siuvėjoms pasiūlyma, nors žinau kad čia ne skelbimų lenta. turiu nuolaidų kuponą ir gaila išmesti , turiu nuolaidas 20proc. brother INNOVIS serijai. TOYOta siuvimo mašinoms. 30proc. BROTHer it TOYOTA overlokams, BROTHER siuvinėjimo mašinoms.

pasiūlymas galioja www.adata.lt
pirkau mezgimo mašiną tai gavau. Rašykite per až ir gero diskutavimo
Atsakyti
Sveikutes, as siuveja tik absoliuciai megeja bet karts nuo karto prisedu prie siuvimo masinos.
http://picasaweb.goo...945287825868066
cia mano paskutinis darbelis. dar rudeli i drauges vestuves stai su tokiu sijonu ejau smile.gif gal ir neispudingas bet vienetinis ir be galo patogus SOKIAMS biggrin.gif
Atsakyti