QUOTE(stripulis @ 2012 05 21, 18:53)
Kodel man idomu? nes idomu isigilinti i kitu zmoniu vidu, taip labiau suvoki visa zmonija, koks musu tikslas sioj zemej. Kodel is vis zmones gimdo ar negimdo.
Atsakymu kol kas mazai, labai idomu stebeti zmoniu tingejima galvoti...
Kol kas priezastis nurodoma viena nenoriu, nes nenoriu ir mistine savirealizacija, kuri jau svajonemis apie vaikais niekaip neispildoma

O visa kita aplinkybes.:vyrai , finansai, sveikata, isivaizduojams gerbuvis vieninteliam vaikui...
O del mano profesijos , tai as siuo metu "nedirbu", tik galvoju kokia sriti pasirinkus, nes daug ka esu isbandziusi gyvenime, ir galvoju kas cia butu ir naudinga man, visuomeniai, aplinkai, ir pelningo, ir man paciai idomu

Bet kadangi man ir taip labai gerai ir idomiai gyvenasi, tai ir nesiverziu i taip vadinama "darba"
O del liudesio as cia sau daugiau passakiau, koks suvokimas atejo
O kaip jums atrodo ,kur cia man jau tu ziniu labai truksta?
Papildyta:
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 05 21, 20:20)
Liūdna, tačiau būna tokių atvejų ir moterims, nenaudojančioms cheminius kontraceptikus ... Ir dabar leiskimės į diskusijas, kad kontracepcija - tai blogių blogis
Apskritai neblogai čia buvo pastebėta (berods Stripulio), kad tema sukurta ne tam, kad gaut atsakymą, o tam, kad gaut Temos autorei TINKANTĮ ar patinkantį atsakymą
Kalbant apie turčius ir vaikus: O nuo kada skaityti save turčiumi? Kuo noras turėti vaikų susijęs su turtine šeimos padėtimi?
Kalbant apie meilę ir vaikus: O kas yra meilė? kuo meilė vyrui susijusi su meile vaikams? Kaip meilė susijusiu su vaikų skaičiumi?
Šią temą buvo bandyta pavadinti kokybine, bet mano akimis žiūrint - tema labiau kiekybinė...
Liudna ,kai sakinio iki galo neskaitot, tie persileidimai naudojant KT buna del tu paciu KT

visai kas kita, kai specialiai nuzudai kaimyna ir kai kaimynas pasensta(ar del kitu priezasciu) ir numirsta ar nejauciat skirtumo?
Meile niekaip nesusijusi su vaiku skaiciumi. O kaip meile vyrui susijusi su meile vaikams irgi nezinau, gal cia kita diskusija, bet zinau, kad kai myli vyra nori su juo susilaukti vaiku

Nezinau, gal kitos moterys ir neturedamos vyro nori vaiku, sito nepatyriau gan jauna istekejau